VW Hamme - KVKT: 0-0 Printervriendelijke versie

Trainer Nassen kon in laatste instantie toch geen beroep doen op een voltallige spelerskern. Neven haakte af wegens ziekte, Penga had last van de nek na een kopduel op training en Peeters blesseerde zich tijdens de opwarming aan de dij. Voor Hamme was het zaak om de volle buit in eigen huis te houden. Het degradatiespook komt immers heel dichtbij voor de Wase club.

De thuisploeg ging dan ook furieus van start. Vanhees keerde in extremis een knal van Vandemarliere van de lijn. Schuermans voorkwam een achterstand in de herneming. Het openingskwartier bracht nog meer gevaar: de Tiense doelman moest nog ingrijpen op pogingen van D’Haeseleer en Verhoeven.

Tienen kwam met mondjesmaat beter in de wedstrijd, maar echt imponeren deed KVK Tienen ook dit seizoen niet op het veld van Hamme. Een trap uit de tweede lijn van Barbé was misschien wel het gevaarlijkste Tiense wapenfeit, maar het leder ging enkele tientallen centimeters naast. Doelman Deprez had weinig problemen met een knal van Vandecauter.

In de tweede helft toonde Hamme zich doorlopend de meest aanwezige ploeg. De Tiense spelers vonden mekaar niet en creëerden zelden de nodige diepgang om gevaarlijk te zijn. Vijf minuten na de herneming blesseerde thuisdoelman Deprez zich aan de schouder na een contact met Dufoor. De jonge Vandevelde, slechts 16 en door de blessure van eerste doelman Baert pas derde Hamse doelman, nam plaats tussen de palen.

Tienen kon daar echter geen voordeel uit halen. Integendeel, Hamme bleef de gevaarlijkste ploeg. D’Haeseleer besloot op aangeven van Van Hyfte op Vandeput. Vleminckx probeerde het met een voorzetschot, maar Verhoeven kwam net te laat aan de tweede paal. Diezelfde Verhoeven kreeg de bal even later niet goed op de slof.

Tienen bleef ondertussen offensief onmondig. De jonge doelman Vandevelde greep gepast in toen Dufoor het leder richting Bogaerts verstuurde. Belme kreeg in de slotminuut nog een grote kans op een gevleide winning-goal, maar trapte een meter naast.

Gezien het overwicht van Hamme en de offensieve Tiense onmondigheid, mogen de jongens van trainer Nassen tevreden zijn met het behaalde punt. De eindrondedroom blijft ondertussen wel levend, maar dan moet volgende zaterdag best wel gewonnen worden van Olympic Charleroi.

VW Hamme: Deprez (51’ Vandevelde) , Vleminckx, Kestens, Van der Heyden, Lacroix (81’ Verheyden), Van Hyfte (79’ De Lange), D’Haeseleer, Vandemarliere, De Smet, De Winne, Verhoeven.
KVK Tienen: Schuermans, Vandeput, Triantafillidis, Vandecauter, Vanhees, Dufoor, Thijs (90’ Meeus), Nelis (63’ Haznadar), Barbé, Bogaerts, De Silva (86’ Belme).
Geel: geen
Scheidsrechter: Deckers
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure