VW Hamme - KVKT: 0-0 Printervriendelijke versie

Trainer Nassen kon in laatste instantie toch geen beroep doen op een voltallige spelerskern. Neven haakte af wegens ziekte, Penga had last van de nek na een kopduel op training en Peeters blesseerde zich tijdens de opwarming aan de dij. Voor Hamme was het zaak om de volle buit in eigen huis te houden. Het degradatiespook komt immers heel dichtbij voor de Wase club.

De thuisploeg ging dan ook furieus van start. Vanhees keerde in extremis een knal van Vandemarliere van de lijn. Schuermans voorkwam een achterstand in de herneming. Het openingskwartier bracht nog meer gevaar: de Tiense doelman moest nog ingrijpen op pogingen van D’Haeseleer en Verhoeven.

Tienen kwam met mondjesmaat beter in de wedstrijd, maar echt imponeren deed KVK Tienen ook dit seizoen niet op het veld van Hamme. Een trap uit de tweede lijn van Barbé was misschien wel het gevaarlijkste Tiense wapenfeit, maar het leder ging enkele tientallen centimeters naast. Doelman Deprez had weinig problemen met een knal van Vandecauter.

In de tweede helft toonde Hamme zich doorlopend de meest aanwezige ploeg. De Tiense spelers vonden mekaar niet en creëerden zelden de nodige diepgang om gevaarlijk te zijn. Vijf minuten na de herneming blesseerde thuisdoelman Deprez zich aan de schouder na een contact met Dufoor. De jonge Vandevelde, slechts 16 en door de blessure van eerste doelman Baert pas derde Hamse doelman, nam plaats tussen de palen.

Tienen kon daar echter geen voordeel uit halen. Integendeel, Hamme bleef de gevaarlijkste ploeg. D’Haeseleer besloot op aangeven van Van Hyfte op Vandeput. Vleminckx probeerde het met een voorzetschot, maar Verhoeven kwam net te laat aan de tweede paal. Diezelfde Verhoeven kreeg de bal even later niet goed op de slof.

Tienen bleef ondertussen offensief onmondig. De jonge doelman Vandevelde greep gepast in toen Dufoor het leder richting Bogaerts verstuurde. Belme kreeg in de slotminuut nog een grote kans op een gevleide winning-goal, maar trapte een meter naast.

Gezien het overwicht van Hamme en de offensieve Tiense onmondigheid, mogen de jongens van trainer Nassen tevreden zijn met het behaalde punt. De eindrondedroom blijft ondertussen wel levend, maar dan moet volgende zaterdag best wel gewonnen worden van Olympic Charleroi.

VW Hamme: Deprez (51’ Vandevelde) , Vleminckx, Kestens, Van der Heyden, Lacroix (81’ Verheyden), Van Hyfte (79’ De Lange), D’Haeseleer, Vandemarliere, De Smet, De Winne, Verhoeven.
KVK Tienen: Schuermans, Vandeput, Triantafillidis, Vandecauter, Vanhees, Dufoor, Thijs (90’ Meeus), Nelis (63’ Haznadar), Barbé, Bogaerts, De Silva (86’ Belme).
Geel: geen
Scheidsrechter: Deckers
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure