Voorbeschouwing VW Hamme - KVKT Printervriendelijke versie

Na de winst tegen FC Brussels van afgelopen zondag en de gekende resultaten van onze concurrenten blijven onze jongens met nog 4 wedstrijden te spelen meedoen voor een ticket om de eindronde. Met wedstrijden op V. Hamme en thuis tegen Ol. Charleroi kunnen er best geen punten worden verspeeld, aangezien de ploeg nog 1 wedstrijd bye is. Trainer Nassen sprak vorige week na de overwinning tegen Brussels dat met nog 4 wedstrijden te gaan er toch 3 zouden moeten gewonnen worden wil men de eindronde halen.
 
Voor de wedstrijd van morgen zijn er voor Nassen enkel positieve selectieproblemen, zo is iedereen fit, enkel Triantafallidis, De Silva en Meeus doen wedstrijdritme op bij de beloften.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vandeput, Vanhees, Bogaerts, Vandecauter, Neven, Thijs, Belme, Penga, Barbé, Dufoor, Nelis, Lunenburg, De Silva, Van Impe en Triantafillidis.
 
VW Hamme kent een minder seizoen, het staat op een door 4 ploegen gedeelde voorlaatste plaats met 32 punten uit 31 matchen. Door de winst afgelopen woensdag op het veld van het al verordeelde UR Namen staan de troepen van trainer Mauroo slechts op 2 punten van de veilige 14e plaats die nu wordt ingenomen door Ol. Charleroi. De heenwedstrijd eindigde met een 4-0 overwinning voor de suikerploeg. Gekende naam bij Hamme is  de ons bekende Lacroix die vorig seizoen nog de kleuren van ons aller club verdedigde. Voor de wedstrijd van morgen kan men alvast geen beroep doen op de langdurig geblesserden Hermans, Demeyer en Baert. Verder wordt het vertrouwen gegeven aan de ploeg die de 3 punten pakten afgelopen woensdag.
 
De kern: Deprez, Van de Velde, Van der heyden, De Smet , Vleminckx, Kestens, De Winne, Vandermarliere, Lacroix, Van Hyfte, D'Haeseleer, Verhoeven, Maldrie, De Lange, Verheyden.
 
De wedstrijd wordt afgetrapt op zondagnamiddag 15.00u en staat onder de leiding van de heer Deckers.
 
Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure