Voorbeschouwing VW Hamme - KVKT Printervriendelijke versie

Na de winst tegen FC Brussels van afgelopen zondag en de gekende resultaten van onze concurrenten blijven onze jongens met nog 4 wedstrijden te spelen meedoen voor een ticket om de eindronde. Met wedstrijden op V. Hamme en thuis tegen Ol. Charleroi kunnen er best geen punten worden verspeeld, aangezien de ploeg nog 1 wedstrijd bye is. Trainer Nassen sprak vorige week na de overwinning tegen Brussels dat met nog 4 wedstrijden te gaan er toch 3 zouden moeten gewonnen worden wil men de eindronde halen.
 
Voor de wedstrijd van morgen zijn er voor Nassen enkel positieve selectieproblemen, zo is iedereen fit, enkel Triantafallidis, De Silva en Meeus doen wedstrijdritme op bij de beloften.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vandeput, Vanhees, Bogaerts, Vandecauter, Neven, Thijs, Belme, Penga, Barbé, Dufoor, Nelis, Lunenburg, De Silva, Van Impe en Triantafillidis.
 
VW Hamme kent een minder seizoen, het staat op een door 4 ploegen gedeelde voorlaatste plaats met 32 punten uit 31 matchen. Door de winst afgelopen woensdag op het veld van het al verordeelde UR Namen staan de troepen van trainer Mauroo slechts op 2 punten van de veilige 14e plaats die nu wordt ingenomen door Ol. Charleroi. De heenwedstrijd eindigde met een 4-0 overwinning voor de suikerploeg. Gekende naam bij Hamme is  de ons bekende Lacroix die vorig seizoen nog de kleuren van ons aller club verdedigde. Voor de wedstrijd van morgen kan men alvast geen beroep doen op de langdurig geblesserden Hermans, Demeyer en Baert. Verder wordt het vertrouwen gegeven aan de ploeg die de 3 punten pakten afgelopen woensdag.
 
De kern: Deprez, Van de Velde, Van der heyden, De Smet , Vleminckx, Kestens, De Winne, Vandermarliere, Lacroix, Van Hyfte, D'Haeseleer, Verhoeven, Maldrie, De Lange, Verheyden.
 
De wedstrijd wordt afgetrapt op zondagnamiddag 15.00u en staat onder de leiding van de heer Deckers.
 
Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure