Voorbeschouwing STVV - KVKT Printervriendelijke versie

Na de wedstrijd van vorige week was iedereen het er over eens dat het geleverde voetbal van een hoger niveau was dan de eerste weken van 2009. Zullen onze suikerjongens hun oude niveau terugvinden en daarmee ook hun eerste overwinning van het kalenderjaar boeken?
De spelers zullen alvast niet gemotiveerd moeten worden voor deze streekderby, in de heenronde slaagde de ploeg er niet in STVV te bedwingen, de Kanaries wonnen met 0-2.

Voor de wedstrijd van vanavond op staaien kan Nassen een beroep doen op een quasi volledig fitte kern, enkel achter Haznadar(adductoren) en Dufoor staat een heel klein vraagteken. Ondertussen zorgen onze suikerjongens ook voor de opvolging van de ploeg, zo werd Triantafallidis is de loop van de week papa van een zoontje.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vandeput, Vanhees, Belme, Bogaerts, Thijs, Penga, Vandecauter, Dufoor, Neven, Van Impe, Lunenburg, Nelis, Haznadar(?), Barbé en De Silva
 
STVV is de fiere leider in 2e klasse en staat 5 punten voor op de andere titelpretendent SK Lierse. STVV heeft het de laatste wedstrijden niet zo makkelijk om de wedstrijden te winnen, zo werd er in OL. Charleroi verloren na een complete off-day en werd er slechts met 0-1 gewonnen in Namen. Trainer Brepoels kan voor de wedstrijd van vanavond geen beroep doen op de geschorste Euvrard, verder zijn Debroux en Charai out met een blessure. Siani wordt aan de aftrap verwacht ondanks een lichte blessure.
 
De kern: Mignolet, Wagemaekers, Vaesen, Cantaluppi, Deferm, Mennes, Delorge, Chimedza, Siani, Wilmet, Sidibe, Muyters, Kose, Hendrickx en Antheunis
 
De wedstrijd wordt afgetrapt op Staaien om 20.00u en staat onder de leiding van de heer Vervecken.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure