Voorbeschouwing OH Leuven - KVKT Printervriendelijke versie

Met de streekderby op het veld van OHL vanavond begint KVK aan het 2e luik van 3 belangrijke wedstrijden. Na het gelijke spel tegen Beveren afgelopen zondag blijven onze jongens in de running voor de eindronde maar dan mogen er vanavond geen cadeaus uitgedeeld worden.  In de heenwedstrijd ging bij een 3-0 stand voor KVK letterlijk en figuurlijk het licht uit in het Bergéstadion na 78 minuten spel. Een stand die later door de bond als eindstand werd weerhouden.

Voor de wedstrijd van vanavond kan Nassen geen beroep doen op de geschorste Peeters, hij pakte tegen Beveren zijn 3e gele kaart. Beter nieuws is dan alweer dat onze sterkhouder in de defensie Vanhees er na een inactiviteit van 4 weken terug zal bij lopen. Ook Neven behoort weer tot de kern na een uitgezeten schorsing.
 
De kern: Schuermans, Vanhees, Vandeput, Triantafallidis, Bogaerts, Neven, Vandecauter,Thijs, Da Silva, Penga, Nelis, Haznadar, Van Impe, Barbé, Belme en Dufoor (?).
 
OHL  kent een tegenvallend seizoen, de ploeg wou absoluut de eidnronde spelen maar slaagt er niet in om een reeks van overwinnigen neer te zetten. Ondertussen werd er ook van trainer gewisseld en werd J-P Vandevelde de trainer die met OHL het behoud moet verzekeren. Vorig weekend ging OHL winnen met 0-2 op het veld van het reeds veroordeelde Namen. Voor vanavond kan er niet gerekend worden op de geblesseerden  Schoonjans en Houman. Ruytinckx haalt wel de aftrap van de wedstrijd.
 
De kern: Ruttens, Odoi, Themelin, Lahousse, Van Steenbrugghe, Vastmans, Schouterden, Vanderbiest, Jarakovic, Ruytinckx, Ugo, Eboigbe, Desombergs en Beckers.
 
De wedstrijd wordt afgetrapt aan stadion den Dreef om 20u en staat onder de leiding van de heer De Belder.
 
Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure