Voorbeschouwing OH Leuven - KVKT Printervriendelijke versie

Met de streekderby op het veld van OHL vanavond begint KVK aan het 2e luik van 3 belangrijke wedstrijden. Na het gelijke spel tegen Beveren afgelopen zondag blijven onze jongens in de running voor de eindronde maar dan mogen er vanavond geen cadeaus uitgedeeld worden.  In de heenwedstrijd ging bij een 3-0 stand voor KVK letterlijk en figuurlijk het licht uit in het Bergéstadion na 78 minuten spel. Een stand die later door de bond als eindstand werd weerhouden.

Voor de wedstrijd van vanavond kan Nassen geen beroep doen op de geschorste Peeters, hij pakte tegen Beveren zijn 3e gele kaart. Beter nieuws is dan alweer dat onze sterkhouder in de defensie Vanhees er na een inactiviteit van 4 weken terug zal bij lopen. Ook Neven behoort weer tot de kern na een uitgezeten schorsing.
 
De kern: Schuermans, Vanhees, Vandeput, Triantafallidis, Bogaerts, Neven, Vandecauter,Thijs, Da Silva, Penga, Nelis, Haznadar, Van Impe, Barbé, Belme en Dufoor (?).
 
OHL  kent een tegenvallend seizoen, de ploeg wou absoluut de eidnronde spelen maar slaagt er niet in om een reeks van overwinnigen neer te zetten. Ondertussen werd er ook van trainer gewisseld en werd J-P Vandevelde de trainer die met OHL het behoud moet verzekeren. Vorig weekend ging OHL winnen met 0-2 op het veld van het reeds veroordeelde Namen. Voor vanavond kan er niet gerekend worden op de geblesseerden  Schoonjans en Houman. Ruytinckx haalt wel de aftrap van de wedstrijd.
 
De kern: Ruttens, Odoi, Themelin, Lahousse, Van Steenbrugghe, Vastmans, Schouterden, Vanderbiest, Jarakovic, Ruytinckx, Ugo, Eboigbe, Desombergs en Beckers.
 
De wedstrijd wordt afgetrapt aan stadion den Dreef om 20u en staat onder de leiding van de heer De Belder.
 
Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure