Voorbeschouwing Lierse SK - KVKT Printervriendelijke versie

Na de nederlaag van vorige week staan onze jongens opnieuw voor een moeilijke opdracht met de verplaatsing naar het Lierse van Herman Helleputte. Methet oog op  de verplaatsing naar KV Oostende volgende woensdag kan er maar beter een goed resultaat geboekt worden wil men niet verder afdwalen naar het midden van de klassering.

Voor de wedstrijd van vanavond kan trainer Nassen terug beroep doen op Barbé en Dufoor, maar nu wordt het hart van de verdediging getroffen want Vanhees moet op zijn beurt een speeldag aan de kan blijven. Aanwinst Nelis behoort voor het eerst tot de kern. Haznadar is onzeker wegens ziekte.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vandeput, Triantafallidis, Lunenburg, Bogaerts, Belme, Thijs, Penga, Dufoor, Nelis, Haznadar, Barbé, De Silva en Neven.
 
SK Lierse heeft na een moelijk begin van de competitie en de lange achtervolging op STVV eindelijk het juiste tempo beet. Lierse staat 2e met 47 punten uit 23 wedstrijden, het is de enige ploeg die STVV het vuren aan de schenen kan leggen. Voor de wedstrijd van vanavond kan Helleputte alvast geen beroep doen op de geblesseerden Nedzepi, Ndikumana en Frans, Dewitte daarentegen is dan weer geschorst. Voor onze jongens zal het vooral opletten worden voor de aanvalstandem Cavens-Radzinski die goed zijn voor 50%  van het doelpuntentotaal.
 
De kern: Kujovic, Tsiala, Bojovic, Dreesen, De Graef, Samir, Buyens, Wahed, K. Janssens, Cavens, Radzinski, Winothai, El Baily, De Corte en Van der jeugt.
 
De wedstrijd wordt vanavond afgetrapt om 20u op het lisp en staat onder de leiding van de heer Bultynck.
 
Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure