Voorbeschouwing KVKT - SK Beveren Printervriendelijke versie

Na de 6 op 6 van de laatste weken staan onze jongens nog altijd tussen het kransje ploegen die kans maken op een ticket voor de eindronde, hoeveel kans en of die kans groter wordt zal afhangen van de resultaten van de komende 3 wedstrijden.  De wedstrijd tegen SK Beveren is er eentje die de 2 ploegen absoluut moeten winnen om hun kansen gaaf te houden en de wedstrijd van zondag heeft tevens een extra pigment, want Michael 'Mikka' Lacroix, één van de smaakmakers van de laatste seizoenen,  behoort sinds de winterstop tot de brede spelerskern van trainer Czerniatinski.

Voor Daniel Nassen zijn er weinig problemen voor de wedstrijd; Neven die zijn contract deze week verlengde moet op de strafbank toekijken na zijn 3e gele kaart. Voor Vanhees komt te wedstrijd tegen het kleine anderlecht te vroeg na zijn blessure, er wel terug bij na hun blessures zijn Thijs en Vandecauter. En ook Dufoor behoort na zijn uitstap naar het verre China weer tot de wedstrijdkern.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vandeput, Triantafallidis, Vandecauter, Belme, Thijs, Bogaerts, Penga, Nelis, Barbé, Haznadar, Van Impe, Dufoor, Lunenburg
 
SK Beveren en Tienen bekleden samen de 5e plaats met 44 punten maar Beveren speelde wel één wedstrijd minder. Bij Beveren is het vooral uitkijken naar de rentree van Michael Lacroix die licht twijfelachtig is met een blessure aan de hamstrings, al zal hij deze wedstrijd voor geen geld ter wereld wil missen.Voor trainer Czernia zal het ook bang afwachten worden of zijn 1e doelman de aftrap haalt, want Dantschotter blesserde zich vrijdag op training aan de heup. Andere bekende namen bij Beveren zijn Olguin (ex-Antwerp) en Sandy Martens. Cousin kwam over van Deinze.
 
De kern: Dantschotter(?), Lardenoit, Vanbelle, Rentmeister, Ba, Aerts, D'Haemers, Baghdad, Cousin, Martens, Cathoir, Lacroix(?), Mulisa, Kokot, Olguin en De Bruyn
 
De wedstrijd wordt afgetrapt in het Bergéstadion nu zondag om 15u en staat onder de leiding van de heer Stas.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure