Voorbeschouwing KVKT - SK Beveren Printervriendelijke versie

Na de 6 op 6 van de laatste weken staan onze jongens nog altijd tussen het kransje ploegen die kans maken op een ticket voor de eindronde, hoeveel kans en of die kans groter wordt zal afhangen van de resultaten van de komende 3 wedstrijden.  De wedstrijd tegen SK Beveren is er eentje die de 2 ploegen absoluut moeten winnen om hun kansen gaaf te houden en de wedstrijd van zondag heeft tevens een extra pigment, want Michael 'Mikka' Lacroix, één van de smaakmakers van de laatste seizoenen,  behoort sinds de winterstop tot de brede spelerskern van trainer Czerniatinski.

Voor Daniel Nassen zijn er weinig problemen voor de wedstrijd; Neven die zijn contract deze week verlengde moet op de strafbank toekijken na zijn 3e gele kaart. Voor Vanhees komt te wedstrijd tegen het kleine anderlecht te vroeg na zijn blessure, er wel terug bij na hun blessures zijn Thijs en Vandecauter. En ook Dufoor behoort na zijn uitstap naar het verre China weer tot de wedstrijdkern.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vandeput, Triantafallidis, Vandecauter, Belme, Thijs, Bogaerts, Penga, Nelis, Barbé, Haznadar, Van Impe, Dufoor, Lunenburg
 
SK Beveren en Tienen bekleden samen de 5e plaats met 44 punten maar Beveren speelde wel één wedstrijd minder. Bij Beveren is het vooral uitkijken naar de rentree van Michael Lacroix die licht twijfelachtig is met een blessure aan de hamstrings, al zal hij deze wedstrijd voor geen geld ter wereld wil missen.Voor trainer Czernia zal het ook bang afwachten worden of zijn 1e doelman de aftrap haalt, want Dantschotter blesserde zich vrijdag op training aan de heup. Andere bekende namen bij Beveren zijn Olguin (ex-Antwerp) en Sandy Martens. Cousin kwam over van Deinze.
 
De kern: Dantschotter(?), Lardenoit, Vanbelle, Rentmeister, Ba, Aerts, D'Haemers, Baghdad, Cousin, Martens, Cathoir, Lacroix(?), Mulisa, Kokot, Olguin en De Bruyn
 
De wedstrijd wordt afgetrapt in het Bergéstadion nu zondag om 15u en staat onder de leiding van de heer Stas.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure