Voorbeschouwing KVKT - Ronse Printervriendelijke versie

Na de verloren wedstrijd van vorige week op STVV moeten onze jongens opnieuw proberen om de eerste overwinning van 2009 te pakken, daarvoor moeten ze wel voorbij SK Ronse geraken. Om de 3 punten in het Bergéstadion te houden zal er aan de kant van de trainer alvast weer moeten gepuzzeld worden. Zo zit Vandeput een schorsing uit, Vanhees is enkele weken buiten strijd nadat hij vorige weekop staaien een doodschop in onvangst mocht nemen, Thijs is out met een scheurtje in de knieholte en clubtopschutter Dufoor is sinds begin deze week naar China afgereisd om daar een contract te proberen te versieren.Twijfels zijn er wel rond het aantreden van Vandecauter die een trap op training incasseerde. Goed nieuws was er wel voor Haznadar die terug bij de kern komt.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Triantafallidis, Lunenburg, Bogaerts, Neven, Vandecauter(?), Nelis, Penga, Belme, Barbé, Haznadar,  De Silva, Meeus en Van Impe
 
SK Ronse is de revelatie van het seizoen, de ploeg staat op een schitterende 3e plaats met 44 punten uit 26 wedstrijden. De ploeg van trainer Van Renterghem liet vorige week echter een steekje vallen door thuis ten onder te gaan tegen Deinze. Begint de druk voor het halen van de eindronde daar ook in mee te spelen, afwachten. Voor de wedstrijd van morgen zijn er geen noemenswaardige problemen bij de kern al is De Rouck lichtjes twijfelachtig met een verrekking.
 
De kern: Cottier, Kurtulus, De brul, Langlet, Essikal, Buyssens, De Rouck(?), Lecaillier, Dubart, Ferreira-lino, De Broyer, Guelsifi, Romont, Lutun, Antrop

De wedstrijd wordt zondag afgetrapt in het Bergéstadion om 15u en staat onder de leiding van de heer Bylois
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure