Voorbeschouwing KVKT - RFC Luik Printervriendelijke versie

Voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Luik staan onze jongens voor een belangrijke wedstrijd. Wil men alsnog de eindronde bereiken zal men de 3 punten moeten thuishouden en stiekem rekenen op puntenverlies van de concurrentie. Voor oefenmeester Nassen wordt het puzzelen voor de wedstrijd van morgen want 3 belangrijke basispionnen zitten geblesseerd aan de kant en zullen meer dan waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie komen. Dufoor heeft pubalgie, Barbé heeft op training zijn enkelligamenten gescheurd en Haznadar sukkelt met een contractuur in de bil.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vanhees, Vandeput, Bogaerts, Neven, Vandecauter, Belme, Penga, Thijs, Nelis, Lununburg, Triantafallidis, Van Impe, Da Silva en Meeus.
 
FC Luik kende een zorgeloos seizoen in 2e nationale en heeft niks meer te verliezen of te winnen in deze fase van de competitie-al hebben zij nog een waterkans op de eidnronde- dit wil echter niet zeggen dat de luikenaars zich zomaar opzij gaan laten zetten, want in de kern zitten toch wel enkele belangrijke en bekende namen zoals oa. Vanhoudt en Buvens( beide ex-STVV). Luik staat op een 11e plaats met 47 punten uit 34 wedstrijden. Voor de wedstrijd van morgen is Callegari out met blessure en achter de naam Van den Brandt staat een vraagteken. Er wel terug bij na een schorsing te hebben uitgezeten zijn Kinet en G. Legros.
 
De kern: Govoni, Lacroix, Winandts, Audoor, J. Legros, G. Legros, Gomez, Canalé, Kinet, Marechal, Buvens, Van houdt, Ocal, El Khadri, Bruzzese, Van den Brandt(?) en Telemans
 
De wedstrijd wordt afgetrapt in het Bergéstadion, zondagnamiddag om 15u en staat onder de leiding van de heer De Belder.
 
Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure