Voorbeschouwing KVKT - Ol. Charleroi Printervriendelijke versie

Na het gelijkspel van vorige week in Hamme staan onze jongens op een gedeelde 4e plaats in de klassering, een plaats die nog steeds recht geeft op een ticket voor de eindronde. Met het oog op die eindronde moeten vanavond absoluut de 3 punten thuis gehouden worden tegen de doggen uit Charleroi. Voor de wedstrijd van vanavond kan geen beroep worden gedaan op Peeters die sukkelt met een verrekking, voor Neven komt de wedstrijd na zijn ziekte te vroeg. Verder is het afwachten of Vandecauter de aftrap haalt, hij heeft last aan de knie.
 
De kern: Schuermans, Vanhees, Vandeput, Triantafallidis, Vandecauter(?), Belme, Bogaerts, Penga, Dufoor, Barbé, Nelis, Haznadar, Van Impe, Muees, Lunenburg en Da Silva.
 
De doggen van Charleroi zijn aan een wisselvallig en teleurstellend seizoen bezig en zijn helemaal nog niet zeker van een verlengd verblijf in 2e nationale. Zo strijden zij samen met ondermeer Eupen, Hamme, Virton en Deinze om de degradatie te ontlopen. De doggen staan op een 15e plaats met 34 punten uit 32 wedstrijden. De heenwedstrijd eindigde op 0-3 voor onze suikerjongens. Voor de wedstrijd van vanavond worden Flamini, Pedini, Nieus, Tebily, Jerkovic, Sbaa en Touré aan de kant gelaten.
 
De kern: Delferriere, Malacort, Paternotte, Diawara, Stilmant, Tokpa, Steens, Brogno, Leurquin, Gailly, Alibhai, Charlier, Arikan, Bamba en  Marsala
 
De wedstrijd  wordt vanavond afgetrapt in het Bergéstadion om 20.30u en staat onder de leiding van de heer Tim Pots.
 
Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure