Voorbeschouwing KVKT - KVSK United Printervriendelijke versie

Na de nieuwe nederlaag afgelopen woensdag in Oostende zijn onze jongens afgezakt naar de middenmoot van het klassement en lijkt een plaatsje in de eindronde veraf. Maar nog meer dan de plaats in de klassering is de aard van het geleverde spel, waar het voor de winter van een leien dakje liep, verloopt het spel nu stroef ook al omdat meerdere spelers hun niveau van ervoor niet meer halen. Het moet niet gezegd worden dat er voor KVK Tienen meer dan ooit dient gewonnen te worden van KVSK United.

Voor de wedstrijd van zondag kan Nassen een beroep doen op een volldedig fitte kern met uitzondering van Lunenburg die het treffen met zijn ex-ploeg mist wegens schorsing.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vanhees, Vandeput, Belme, Bogaerts, Thijs, Haznadar, Vandecauter, Dufoor, Penga, Triantafallidis, Da Silva, Neven, Barbé en Nelis
 
KVSK United zorgde voor de verrassing van vorige woensdag door op de bosuil met de 3 punten aan de haal te gaan. De Limburgers beginnen zich langzaam maar zeker uit de onderste regionen van de klassering te spelen en daar zal de komst van trainer Franky Van der Elst zeker wel in meespelen. In het klassement staan de mannen van United op een 13e plaats met 27 punten. Voor de wedstrijd van morgen moet trainer Van der Elst wel puzzelen wegens omstandigheden: zo zijn Stassin, Vandeweyer, Raymaekers en Oyen  geblesseerd en is Dufour geschorst.
 
De kern: Sengier, Mommens, De Koninck, Perreira, Henkens, Pinxten, Vanaken, Eberle, Nokeu, Delande, Caramazza, Ketting, Debauve, Rombouts en Brouwers.

De wedstrijd wordt afgetrapt in het Bergéstadion om 15u en staat onder de leiding van de heer Breda.

Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure