Voorbeschouwing Antwerp FC - KVK Tienen Printervriendelijke versie

Voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie maken onze jongens zich op voor een trip naar de Bosuil. Wil men echter nog een vervolg breien aan de competitie zal men de 3 punten moeten meebrengen uit Antwerpen, al kan het in geval van gelijkspel of verlies ook nog mogelijk zijn. Dan komt er echter aardig wat rekenwerk bij te pas.

De wedstrijd tegen Antwerp FC kondigt zich als een moeilijke match aan daar Antwerp de laatste weken de juiste vorm te pakken heeft en net op tijd in vorm lijkt voor deze eindronde waarvoor de roodwitten reeds gekwalificeerd zijn.

Oefenmeester Nassen kreeg deze week weeral slecht nieuws omtrent een sterkhouder van de ploeg, Penga liep in de wedstrijd tegen Luik een scheur in de achillespees op en zal enkele maanden moeten toezien vanop de zijlijn. Dit is nog maar eens een tegenslag voor de suikerploeg nadat eerder ook al Dufoor, Barbé en Haznadar gekwetst uitvielen. Het wordt dus ongetwijfeld uitkijken met welke opstelling de suikerjongens de jacht op de eindronde zullenl inzetten.
 
De kern: Schuermans, Peeters, Vandeput, Triantafallidis, Vanhees, Bogaerts, Belme, Vandecauter, Da Silva, Neven, Nelis, Thijs, Lunenburg, Meeus en Van Impe
 
Antwerp heeft zich de laatste weken van de competitie herpakt en is nu al zeker van bijkomende wedstrijden voor de eindronde, de mannen van Ratko Svilar eindigen de competie op een 3e plaats en kijken uit naar de eindronde.  Voor de wedstrijd van morgen  kan er geen beroep worden gedaan op Gbarssin, Frankel, Addo en Trenson die allemaal een blessure hebben. Slovic wordt rust gegund in het vooruizicht van de eindronde. Er wel terug bij na schorsing is Van Hemert, verder is er een eerste selectie voor belofte Hairemans.
 
De kern: Ristovic, Vervaeke, De Corte, Vukomanovic, Van Hemert, Baert, Setti, Verbiest, Jelicic, Pivaljevic, Lukanovic, Van Trier, De Vriese, Hairemans, Coulibaly en Kenmogne
 
De wedstrijd wordt zondagnamiddag afgetrapt om 15.00u op de Bosuil en staat onder de leiding van de heer Delacour.
 
Nog dit, mochten onze jongens winnen en de eindronde halen dan zal er nu maandag in het bondsgebouw geloot worden voor deze eindronde.
 
Voorbeschouwing door Filip Broos
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure