Standaard Wetteren - KVK Tienen: 0-1 Printervriendelijke versie

Trainer Billen begon met de vertrouwde basiself aan de wedstrijd op het veld van Wetteren.  KVK Tienen moest na de 0 op 6 vanzelfsprekend resoluut op zoek naar een driepunter bij de Oostvlamingen. Vercammen diende in extremis verstek te geven met een blessure.

 De thuisploeg zorgde voor de eerste dreiging na een vrije trap van Cordier. Govoni kaatste de bal weg met de voet. Tienen zorgde aan de overzijde eveneens voor gevaar na een vrije trap. Degeling probeerde op aangeven van Di Gregorio doelman De Vroe te verschalken met een gewiekst lobje, maar deze duwde de bal nog net over de dwarslat.
 
Bij een corner van Degeling vergat de Wetterse defensie de vrijstaande Peeters. Zijn ééntijdsschot verdween echter in het zijnet.  De wedstrijd ging ondertussen aardig op en neer.  Biatour zette zich door en bereikte Vanherberghen die de zestien in stoof. Zijn onbesuisde knal verdween naast.
 
Tienen kreeg loon naar werken toen Gilles Colin de bal na iets minder dan een half uur spelen enig mooi vanop de rand van de zestien in de kruising pegelde. Een voorsprong die eenvoudig kon behouden worden tot aan de rust. De laatste kans voor de pauze was nog voor de tricolores. Doelman De Vroe kende echter weinig moeite met het lage schot van Di Gregorio.
 
De tweede helft was tien minuten ver toen Biatour zich met een knappe beweging vrijhaakte in de Wetterse zestien. De Ardennees gaf de thuisgoalie het nakijken, maar kende weinig geluk en zag zijn schot op de paal belanden. Degeling leverde tien minuten later een knappe voorzet af vanop de flank die door Di Gregorio over werd gedevieerd. Ondertussen moest bij Wetteren verdediger Van Damme (bekend van zijn deelname aan het spelprogramma ‘Blokken’)  naar de kant na een duel met Vanherberghen. KVK-clubarts Jan Beirnaert diende zoals steeds zeer sportief mee de eerste zorgen toe.
 
In de slotfase ontstond er veel ruimte in de rug van de Wetterse verdediging. KVK Tienen kon dan ook enkele keren snel uitbreken,al bleef het afwerken van de kansen ook nu weer het heikele punt. Di Gregorio noopte doelman De Vroe nog tot een puike parade met een loeier binnen het kader. Het Wetterse slotoffensief bleef wat uit, waardoor KVK Tienen al bij al vrij comforatabel de eerste driepunter mag bijschrijven. Iets wat gezien het verschil in het aantal kansen zeker te rechtvaardigen is.
 
De Suikerploeg behaalde een verdiende overwinning op het veld van Standaard Wetteren. Meer dan 90 minuten lang werd er met verbetenheid gestreden. Een prestatie die ongetwijfeld vertrouwen schenkt en waarvan iedereen hoopt dat ze een mooi vervolg krijgt voor het eigen publiek in het Bergéstadion tegen Lommel United.
 
Beluister de nabeschouwing met trainer Valère Billen: 

 
Standaard Wetteren: De Vroe, Claessens, Heymans, Goossens, Van Damme (63’ Brouwers), Van Lierde, De Langhe, Denys, De Smet, Cordier (46’ Meulenyzer), Van Ruyskensvelde (56’ Maertens).
KVK Tienen: Govoni, Vandeput, Colin (75’ Konsdorff), Audoor, Vandenbergh, Degeling (89’ Lowet), Biatour (81’ Hias), Vanherberghen, Di Gregorio, Bogaerts, Peeters.
doelpunten: 25’ Colin (0-1)
geel: Goossens, Bogaerts, Hias, Meulenyzer
scheidsrechter: Geldhof
 

Middenvelder Gilles Colin scoorde de winning-goal op het veld van Standaard Wetteren.

>> Meer sfeerbeelden van deze wedstrijd vind je in onze fotogalerij.

 

 

Label(s):

proficiat

proficiat aan iedereen,zijn zeker niet slecht bezig en. blijf erbij wat ze 1 ste helft lieten zien tegen aalst had ik al een jaar of 2 niet gezien in bergestadion

pipo

aan spelers en staf :

jullie zjn heel goed bezig blij zo verder doen,blijven werken,blijven vechten voor elk punt dat willen de supporters zien maar doe gewoon verder hoe jullie bezig zijn en alles komt goed jullie brengen nu al heel mooie voetbal dat toch al eventjes niet is gezien in het bergestadion ! mooi werk trainer ! en nu 2 matchen thuis hopelijk voor minsten 4 puntjes :-)

veel succes en laat ons genieten van dit seizoen !!

Finalmente!

Ik hoop dat deze punten zijn de eerste punten van de vele, genoeg voor minstens droom van Juliper League.

gewoon dik verdiend gewonnen,

gewoon dik verdiend gewonnen, wetteren is zowiezo een verplaatsing "ambètant" ; ga er maar winnen, hebben we dus gedaan en nu als een blok achter onze ploeg staan de volgende 2 thuismatchen, 4 punten erbij en kijk maar eens waar we dan staan!

tot de volgende !

mondje dicht

laat nu iedereen maar zwijgen die negatief is over onze ploeg, daar staat een ploeg op dat veld die vecht tot de laatste minuut tevens een dikke pluim voor onze trainer en zijn begeleiders .
echte supporters laten hun ploeg nooit in de steek kijk maar in wetteren meer volk van tienen dan van daar

wetteren -kvk

proficiat voor de eerste drie punten aan het ganse team

wetteren - tienen

Eerste 6-puntenmatch gewonnen en verdiend trouwens!!
Gisteren deed Wetteren nogal veel denken aan een provinciaal elftal, geen dokter aanwezig, 5 min zoeken achter een draagberrie, een 20 minuten wachten vooraleer er iemand van het ambulanceteam aanwezig was, ...
Met zo'n vechtlust zoals gisteren mag een team zoals Wetteren nooit voor ons eindigen!! (wat ik trouwens niet zie gebeuren)

wetteren-kvt

voilà, dik verdiend gewonnen met een stevig blok centraal achterin (rocky superknokker en steve met super kei(kool-hard als het moet) en dan dik verdiende zege hoor

laat ons aub onze ploeg blijven aanmoedigen aub en we gaan nog mooie matchen zien
slaapwel

Knappe prestatie, inzet en

Knappe prestatie, inzet en verbetenheid was voorbeelding alhoewel ik eerlijk moet toegeven dat Wetteren zeer zwak voor de dag kwam.

het was een zalig gevoel,een

het was een zalig gevoel,een echte ploeg trg te zien op het veld,een grote inzet van iedereen,knap werk mannen!!
nu een mooi resultaat tegen lommel en we zijn vertrokken,
bedankt aan iedereen die is meegegaan naar wetteren en onvoorwaardelijk zijn ploeg gesteund heeft!

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure