SK Pepingen-Halle - KVK Tienen : 2 - 0 Printervriendelijke versie

Bocholt speelde vrijdag gelijk op het veld van Hasselt. Dat betekende dat KVK mits winst op het veld van Pepingen-Halle de eerste periodetitel kon binnenhalen. Dat lukt echter niet. Na negentig minuten stond de 2-0 eindstand op het bord. KVK krijgt volgend weekend een nieuwe kans op eigen veld tegen R. Cappellen FC.
 
KVK, dat met Ventôse en Vanwelkenhuysen in de basis begon, claimde nochtans het balbezit in de openingsfase met een scherpe voorzet van Ventôse die Claes net niet kon deviëren. Toch viel het doelpunt aan de overzijde na een snelle omschakeling van de thuisploeg over meerderde tussenstations. Ngadrira stond op de juiste plaats om z’n team na een kwartier op voorsprong te brengen.
 
Een wat onverwachte situatie voor Tienen dat wat nerveus naar de gelijkmaker zocht. De thuisploeg hielde de rangen goed gesloten, maar had doelman Deweerdt nodig om een kopbal van Bogaerts onschadelijk te maken. Ventôse kopte centimers naast. Andries Claes kende geen succes vanuit de tweede lijn.
 
Na de pauze mocht ook Convents opdraven om extra dreiging vanop de flanken te brengen. Vanwelkenhuysen kreeg zijn schot niet binnen het kader en ook Ventôse kon een voorzet niet deviëren. De thuisploeg beperkte zich ondertussen tot verdedigen. Enkele Tiense hoekschoppen brachten onvoldoende doelgevaar. Het was heel vaak 'net niet'.
 
Met nog tien minuten op de klok kon de thuisploeg nog een keertje uitbreken. Neef dook alleen op voor doelman Hannes en liet de kans niet liggen. 2-0 en wedstrijd gespeeld. Neef trapte vanuit een scherpe hoek nog op de paal.
 
‘Natuurlijk is dit een ontgoocheling’, aldus trainer Jo Claes. ‘De thuisploeg werkte af aan 100%, terwijl wij niet konden scoren uit een achttal kansen. De extra verbetenheid bij de tegenstander kan je verwachten als je bovenaan staat, maar vergeet niet dat Pepingen-Halle ook een 10 op 15 pakt. Het is gewoon een vaststelling dat er in deze reeks geen eenvoudige wedstrijden bestaan.’ 
 
Volgend weekend een nieuwe kans voor KVK Tienen tegen R. Cappellen FC, een ploeg die ook tot de kanshebbers voor de titel wordt gerekend. 
 
SK Pepingen-Halle: Deweerdt, Bourgedis, Houssane, Pé (89’ Abdoul), Baras (89’ Dragone), Ngadrira, Dailly, Neef , Vandenbrande, Lo Giudice (86’ Amin Niyonkuru), Diakhité.
KVK Tienen: Hannes, Vos, Meeus, Ventôse, Weeghmans, Singh, Claes (46’ Convents), Bogaerts, Matterne, Kempeneers (67’ Grancea), Vanwelkenhuysen (67’ Acke).
Doelpunten: 10’ Ngadrira (1-0), 79’ Neef (2-0)
Geel: Claes, Houssane, Weeghmans
Scheidsrechter: Tristan Olaerts 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
ASV Geel
zondag 17 november 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure