SK Beveren(2) - KVKT(2): 2-0 Printervriendelijke versie

Vrijdagavond troffen de Tiense beloften de eerste in de rangschikking, SK Beveren. De thuisploeg nam de beste start. Met twee goede schietkansen zorgden ze voor het eerste gevaar, maar kozen de verkeerde kant van de paal. Tienen kwam moeilijk onder de Beverse druk uit en creëerde bijgevolg geen echte doelkansen. De vrije trap van Deverdenne belandde in de handen van de doelman. Beveren kreeg vervolgens vooral kansen uit de stilstaande fase. Maar tot een doelpunt kwam het voorlopig niet. Ook een mooi afstandsschot zoefde over de kruising. Dryvers bracht tot tweemaal toe redding bij een volgende kans. Aan de rust stond het nog steeds 0-0.

Kort na de pauze ging Dryvers goed plat op een schot van een Beveren-speler. De ingevallen Schepmans mikte niet veel later zijn schot vanuit de schuine hoek naast doel. Beveren had nog steeds de wedstrijd in handen, maar verzuimde de kansen af te maken. Ook Dryvers deed zijn duit in het zakje en redde knap op een doelkans. Hias keerde even later de bal van de lijn na een ingeschoten hoekschop. Velaers kreeg een gele kaart voor het wegtikken van de bal, onmiddellijk gevolgd door een onverklaarbare tweede. Geen twee minuten later kwam Beveren op voorsprong.

Kort daarop moest Tienen met negen verder, toen ook Singh een rode kaart kreeg. In de 76e minuut belandde een Beverse vrije trap fraai in de winkelhaak, 2-0 voor de thuisploeg. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd mocht ook Polfliet de kleedkamers vroegtijdig opzoeken. Hij kreeg een eerste gele kaart voor een fout, meteen gevolgd door opnieuw een niet te verklaren tweede. De scheidsrechter nam duidelijk enkele beslissingen in het nadeel van Tienen. Onze jongens moesten hun meerdere erkennen in Beveren en sloten deze vreemde wedstrijd uiteindelijk met een 2-0 nederlaag af.

KVK Tienen: Dryvers, Bronckaerts (46’ Schepmans), Singh, Hendrickx, Hias, Vanherberghen (76’ Guffens), Vanderweyden (61’ Velaers), Knops, Polfliet, Deverdenne, Vrancken

Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure