SK Beveren(2) - KVKT(2): 2-0 Printervriendelijke versie

Vrijdagavond troffen de Tiense beloften de eerste in de rangschikking, SK Beveren. De thuisploeg nam de beste start. Met twee goede schietkansen zorgden ze voor het eerste gevaar, maar kozen de verkeerde kant van de paal. Tienen kwam moeilijk onder de Beverse druk uit en creëerde bijgevolg geen echte doelkansen. De vrije trap van Deverdenne belandde in de handen van de doelman. Beveren kreeg vervolgens vooral kansen uit de stilstaande fase. Maar tot een doelpunt kwam het voorlopig niet. Ook een mooi afstandsschot zoefde over de kruising. Dryvers bracht tot tweemaal toe redding bij een volgende kans. Aan de rust stond het nog steeds 0-0.

Kort na de pauze ging Dryvers goed plat op een schot van een Beveren-speler. De ingevallen Schepmans mikte niet veel later zijn schot vanuit de schuine hoek naast doel. Beveren had nog steeds de wedstrijd in handen, maar verzuimde de kansen af te maken. Ook Dryvers deed zijn duit in het zakje en redde knap op een doelkans. Hias keerde even later de bal van de lijn na een ingeschoten hoekschop. Velaers kreeg een gele kaart voor het wegtikken van de bal, onmiddellijk gevolgd door een onverklaarbare tweede. Geen twee minuten later kwam Beveren op voorsprong.

Kort daarop moest Tienen met negen verder, toen ook Singh een rode kaart kreeg. In de 76e minuut belandde een Beverse vrije trap fraai in de winkelhaak, 2-0 voor de thuisploeg. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd mocht ook Polfliet de kleedkamers vroegtijdig opzoeken. Hij kreeg een eerste gele kaart voor een fout, meteen gevolgd door opnieuw een niet te verklaren tweede. De scheidsrechter nam duidelijk enkele beslissingen in het nadeel van Tienen. Onze jongens moesten hun meerdere erkennen in Beveren en sloten deze vreemde wedstrijd uiteindelijk met een 2-0 nederlaag af.

KVK Tienen: Dryvers, Bronckaerts (46’ Schepmans), Singh, Hendrickx, Hias, Vanherberghen (76’ Guffens), Vanderweyden (61’ Velaers), Knops, Polfliet, Deverdenne, Vrancken

Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure