RS Waasland - KVKT : 1 - 1 Printervriendelijke versie

De thuisploeg zette in de aanvangsfase de toon met snelle combinaties. Door snel te storen belette men Tienen de wedstrijd in handen te nemen. Een hoekschop van Keita vond een weg door een bos Tiense spelers en diende door Schuermans te worden gestopt.
 
Een laag schot van Matthysen ging naast. De balvast Mathyssen bleef op rechts voor gevaar zorgen. Schuermans pareerde attent met de voet nadat eerstgenoemde weliswaar vanuit buitenspelpositie was mogen vertrekken. De Suikerploeg toonde zich aan de overzijde heel wat efficiënter.
 
Een voorzet van De Pauw werd voor de ogen van Geebelen slecht weggewerkt waardoor Bayock rustig een hoek kon kiezen om Tienen op voorsprong te schieten. De thuisploeg zocht naar de gelijkmaker en was er dichtbij toen -opnieuw- Mathyssen zich een weg baande voorbij Lacroix, Verlaine, Triantafillidis én Schuermans. De Pauw borstelde het gemaakte doelpunt echt van de lijn weg.
 
Sels bediende Keita, maar zijn knal spatte uiteen op de paal. Bouckenooghe kon even later wel scoren met een laag geplaatst schot vanop de rand van het strafschopgebied. De grootste kans voor de pauze was misschien wel voor de bezoekers. Net na de gelijkmaker dook Bayock op voor de kooi van doelman Hofman. De Tiense kleurling koos echter voor een lobbal en vergat daarbij dat de vrijstaande Geebelen de bal aan de tweede paal slechts binnen te leggen had. Een ongelukkige keuze dus.

In de tweede helft bleven de grote kansen voor de thuisploeg uit en ook Tienen voetbalde zich met de grootste moeite richting Hofman. Eenzame spits Geebelen kreeg de ondankbare taak achter de meest onmogelijke ballen te hollen. Belme krulde de bal na samenspel met Geebelen een metertjes naast de kruising. Een afgeweken schot van Geebelen verdween in de handen van doelman Hofman.
 
In een slotfase die werd ontsierd door vele gele kaarten was de beste kans nog voor de thuisploeg. Na een vrije trap kopte Flies voor de ogen van de uitkomende Schuermans centimeters naast de paal.

RS Waasland: Hofman, De Bock, Zé (46' Veldeman), Vandecauter, Sels, Flies, Bouckenooghe, Smet, Borlee, Mathyssen, Keita (75' Arys).
KVK Tienen: Schuermans, Verlaine, Geebelen, Gielen, Bayock, Lacroix (88' Hertoge), De Pauw, Morreel, Triantafillidis, Belme, Gerits. doelpunten: 14' Bayock (0-1), 42 Bouckenooghe (1-1)
geel: De Bock, Sels, Geebelen, Lacroix, De Pauw, Morreel, Gerits.
rood: Triantafillidis (2x geel)
scheidrechter: Breda
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure