KVK Tienen - Hageland stelt Rocky Peeters aan als speler-trainer Printervriendelijke versie

Danny Ost is vanaf volgend seizoen niet langer trainer van KVK Tienen - Hageland. Hij wordt opgevolgd door de 33-jarige Rocky Peeters die het trainerschap gaat combineren met een actieve carrière als voetballer. Zijn contract als speler-trainer van KVK Tienen - Hageland loopt voor drie seizoenen.
 
KVK Tienen - Hageland gelooft in de kwaliteiten van Peeters als trainer. De voorbije maanden bewees de verdediger dat hij met zijn ervaring en vista een meerwaarde betekent binnen de spelersgroep. Hij toont zich bovendien erg bereid om met jonge beloftevolle spelers te werken. KVK Tienen - Hageland hoopt met Rocky Peeters aan het sportieve roer de gezonde ambitie waar te maken om zich te tonen in vierde klasse en mee te dingen naar een stek in derde klasse.
 
Van 1997 tot 2005 was Peeters met KFCV Geel, KRC Zuid-West-Vlaanderen en KSV Roeselare actief in tweede klasse. Hij groeide met zijn polyvalentie al snel uit tot één van de smaakmakers in de reeks.
 
Met Roeselare promoveerde hij naar eerste klasse. Na één jaar ruilde hij de West-Vlaamse club voor de buren van STVV, waar hij drie jaar voetbalde en tot de uitblinkers behoorde. In totaal zou hij 15 keer de weg naar doel vinden in de Jupiler League.
 
STVV zakte echter naar de tweede klasse in 2008, maar Peeters bleef actief op het hoogste niveau bij toenmalig eersteklasser Germinal Beerschot.
 
De transfer draaide echter op een sisser uit. Peeters viel na een half seizoen uit de gratie van trainer en bestuur en werd uitgeleend aan de Cypriotische club Enosis Neon Paralimni. Daarna keerde hij terug naar Germinal Beerschot waar hij door blessureleed opnieuw een zijspoor terecht kwam.
 
KVK Tienen gaf hem twee seizoenen geleden de gelegenheid zijn carrière in eigen land te herlanceren. Het voorbije seizoen groeide hij opnieuw uit tot een vaste waarde in de kern. Enkele weken geleden legde hij nog een aanbieding van een Nederlandse tweedeklasser om als profspeler aan de slag te gaan naast zich neer om zijn verblijf bij KVK Tienen - Hageland te verlengen.
 
Rocky Peeters: 'Speler-trainer zijn laat toe nog beter bij te sturen'
 
Peeters zelf is dankbaar dat hij deze kans krijgt: 'Ik had dit niet echt zien aankomen, maar als je zo'n kans krijgt dan grijp je die. Ik ben erg trots dat de club mij het vertrouwen schenkt om deze opdracht waar te maken. Zelf hoop ik nog een tijdje door te gaan als speler. De combinatie met het trainersschap schrikt me dan hoegenaamd niet af. Ik ben er van overtuigd dat je van tussen de lijnen taktisch nog efficiënter en sneller kan bijstellen. Zeker in overleg met een goede assistent-coach op de bank. Daarvoor reken ik op de steun van Benny Lunenburg. Ondertussen maak ik ook werk van het behalen van een trainersdiploma.'
 
De club houdt eraan Danny Ost te bedanken voor het werk van de voorbije twee seizoenen. Ondertussen maakt de club verder werk van het uitbouwen van de trainersstaf en het samenstellen van een competitieve spelerskern door enkele gerichte versterkingen. 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Eendracht Aalst
KVK Tienen
zondag 24 november 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure