RFC Luik(2) - KVKT(2): 1-2 Printervriendelijke versie

De laatste wedstrijd op verplaatsing voor de Tiense beloften was tegen RFC Luik. Weinig doelkansen in de beginfase van de wedstrijd. Tienen had meer balbezit en dit resulteerde in een doelpunt na 18 minuten. Winnen omzeilde knap de doelman en bracht Tienen op voorsprong. Een vrije trap van Vanderstukken belandde goed voor de voeten van de ingelopen Hias. Zijn schot stuitte op de doelman. Een botsende bal zorgde even voor gevaar voor het Tiense doel. Van Impe haalde een goede reflex boven en tikte over. Na 36 minuten verdubbelde Tienen de score. Schepmans zette sterk door op de rechterflank en schoof de bal voor doel. De goed aangesloten Knops werkte de 0-2 tegen de netten.
 
Kort na de rust raakte niemand Polfliets vrije trap aan en moest de Luikse doelman de bal in extremis nog wegduwen. Schepmans probeerde het niet veel later met een schot uit de schuine hoek. De doelman werkte in hoekschop. Na een zware tackle op Polfliet moest de thuisploeg met 10 man verder. Even later een mooie kans voor doel voor Vanderweyden, zijn schot zoefde naast. Winnen vuurde een stevig schot af vanuit de schuine hoek. De doelman zat er goed bij en de bal belandde met hulp van de doelpaal in hoekschop.
 
In het laatste kwartier van de wedstrijd kwam Luik wat meer opzetten. Van Impe was bij de pinken en zorgde voor een knappe redding bij een doelkans. In de laatste minuut zorgde de thuisploeg alsnog voor de aansluitingstreffer. Deze kwam echter te laat. Tienen sloot de wedstrijd af met een mooie 1-2 overwinning. De beloften sluiten het seizoen volgende week vrijdag af met een thuiswedstrijd tegen Antwerp FC.
 
KVK Tienen: Van Impe, Hias, Singh, Hendrickx, Vanderstukken, Guffens, Vanderweyden (79’ Velaers), Knops, Winnen (79’ Wauters), Schepmans, Polfliet (62’ El Hajli)
Doelpunten: 18’ Winnen (0-1), 36’ Knops (0-2)
 
Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure