RC Waregem - KVKT : 1 - 1 Printervriendelijke versie

De schaarse toeschouwers kregen aanvankelijk bitter weinig te zien in het Mirakelstadion. Tienen begon weliswaar behoorlijk aan de wedstrijd, maar een strijdvaardig Waregem liet zich niet zomaar opzij zetten. De bedrijvige Maiga kreeg het leder tot bij D'Hollander die de bal voorlangs devieerde. De Silva prikte terug met een lage knal na samenspel met Bayock. Bij Tienen kreeg vooral Schuermans de hoofdrol opgedrongen. Een schot van de counterende Dupont verdween na ingrijpen van de Tiense goalie in hoekschop. Een lage knal van Vervelghe raakte al evenmin voorbij de Limburger. Waregem zocht de combinatie en bleef het Tiense doel belagen. Een attente Schuermans schepte het leder nog net voor de aanstormende D'Hollander na een voorzet van Moerman. Dupont knalde naar de linkerbenedenhoek, maar Schuermans tikte de bal nog net buiten de palen. Op slag van rusten kwam er voor de Tiense nummer 1 zelfs enig zweefwerk bij te pas toen diezelfde Dupont knap uithaalde vanop de rand van de zestien.

Waregem verdiende een doelpunt en dat kwam er ook na de pauze. Na breed spelen van Maiga knalde Dupont de bal onhoudbaar tegen de netten. Trainer Nassen haalde een matige Bayock naar de kant voor een al even onzichtbare Karabulut. Bij Tienen ging het van kwaad naar erger toen Hertoge na een duw aan Vanwijnsberghe tegen een rood karton aankeek. Vreemd genoeg leek het na de uitsluiting voor Tienen wel te lukken. Uitblinker Lacroix raakte op stoom en hield de thuisdefensie aan de praat, al bleef het oppassen voor snedige counters van Waregem. Na een aanvaring met de Tiense kleurling mocht Euvrard met een tweede gele kaart Hertoge achterna. Met nog iets meer dan tien minuten op de klok slalomde Lacroix heerlijk doorheen de thuisverdeding om vanuit een scherpe hoek af te werken. De stand wijzigde niet meer ondanks de Tiense druk in de slotminuten. Gezien het spelbeeld kan Tienen tevreden zijn met de puntendeling. Triantafillidis keek tegen een gele kaart aan en loopt er tegen Hamme niet bij.

KRC Waregem: Vergote, Euvrard, Yousfi, D'Hollander (80' De Tollenaere), Dupont, Wostijn, Houtekier, Deloof, Maiga, Moerman (58' Vanwijnsberghe), Vervelghe.
KVK Tienen: Schuermans, Gielen (72' Verlaine), Lunenburg, De Pauw (46' Hertoge), De Silva, Gerits, Geebelen, Bayock (60' Karabulut), Triantafillidis, Belme, Lacroix.
doelpunten: 62' Dupont (1-0), 78' Lacroix (1-1)
geel: Euvrard, Triantafillidis
rood: Hertoge, Euvrard (2X geel)
scheidsrechter: Bellon
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure