R. Sprimont CS - KVK Tienen: 1 - 0 Printervriendelijke versie

Voor de wedstrijd op het veld van Sprimont kon de technische staf geen beroep doen op Joren Nijs (ontbreekt nog matchritme) en Raf Verhamme (hamstrings).
 
Sprimont ging goed van start en opende de score na 20 minuten voetballen. Na een pass in de rug van Roosbeek kon ex-KVK'er Arnaud Biatour afwerken met een plaatsbal naast doelman De Wolf. Enkele minuten later moest de Tiense doelman andermaal ingrijpen op een prima kopbalpoging van de Luikse spits.
 
KVK toonde echter veel inzet en stak nog voor de pauze enkele keren de neus aan het venster. Zowel Singh, De Silva als Blockx kregen hun pogingen echter niet voorbij thuisdoelman Jaa.
 
Ook na de pauze bleef KVK goed meevoetballen met het nummer twee uit de rangschikking. Vooraan bleef men echter onmondig. Singh toonde zich een enkele keer gevaarlijk in de slotfase waarin Tienen wat meer aandrong maar Haroun ook een tweede gele kaart pakte. 
 
De Suikerploeg blijft dus zoeken naar de eerste overwinning van 2015. Volgende week zijn er geen excuses meer tegen de voorlaatste uit de rangschikking: RCS Verviers.
 
R. Sprimont CS: Jaa, Saccio, Bernard, Doneux, Lakaye, Bury (74' Van Aerschot), Biatour, Di Gregorio, Proesmans, Laloux, Sahuke Mandi (70' Manfredi).
KVK Tienen: De Wolf, Michiels, Renson, Peeters, Roosbeek (83' Grancea), Blockx (69'Ibricic), De Silva, Cosse, Willems, Singh, Haroun.
doelpunt: 20' Biatour (1-0)
geel: Michiels, Manfredi
rood: Haroun (2x geel)
scheidsrechter: Alex Krueger 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure