Ol. Charleroi - KVKT: 1-0 Printervriendelijke versie

Vrijdagavond stond de uitwedstrijd tegen Charleroi op het programma. De eerste doelkans was voor Tienen. De vingertoppen van de thuisdoelman tikten het schot van Vrancken maar net over doel. Vervolgens moest Van Impe een paar keer aan het werk en hield de netten voorlopig proper. In de 35e minuut was het wel raak en kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Tienen moest nu op zoek naar de aansluitingstreffer. Die leek er snel te komen na een vrije trap van Schepmans die in doel belandde. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. De lijnrechter oordeelde dat Vanherberghen de bal nog had aangeraakt alvorens in doel te belanden. Kort daarna was het rusten geblazen.
 
Na de pauze ging Tienen wat meer druk zetten dan in de eerste helft. Het meeste gevaar kwam voort uit stilstaande fases. Schepmans verraste de doelman bijna met een lage vrije trap aan de eerste paal. De doelman zat in de goede hoek en voorkwam een Tiens doelpunt. Charleroi kreeg een aardige schietkans, Van Impe redde knap met de voeten. Naar het einde van de tweede speelhelft toe, kreeg Tienen nog enkele aardige kansen. Deverdenne knikte de bal over op een hoekschop. Vanherberghen en Polfliet dreigden nog met een schot, maar kregen de bal niet meer tegen de netten. Charleroi kon net voor affluiten zijn voorsprong nog bijna verdubbelen, het schot spatte uiteen op de dwarsligger. De wedstrijd eindigde zo met een 1-0 nederlaag voor onze beloften.
 
KVK Tienen: Van Impe, Hias, Singh, Hendrickx, Knops, Vanherberghen, Polfliet, Deverdenne, Guffens (57’ Winnen), Schepmans (78’ El Hajli), Vrancken (78’ Wouters)
 
Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure