Oefenwedstrijd KVK Tienen - FCV Dender EH: 0-2 Printervriendelijke versie

KVK Tienen en Dender moesten dit weekend niet aan de bak volgens de veelbesproken nieuwe competitiekalender en oefenden dan maar tegen mekaar in het Bergéstadion. KVK Tienen begon met aanwinst Coulibaly en de terugkerende Pellegriti in de basis. Centraal achteraan experimenteerde trainer Ost met het onuitgegeven centrale duo Christophe - Jean. Dufoor, Mayombo, Laurent en Colin ontbraken door blessures. Colin is mogelijk voor langere tijd onbeschikbaar.

In een pittige eerste helft nam Tienen het voortouw. Wauthy hield Nys van een doelpunt en Coulibaly zag hoe z'n vrije trap nipt naast de Denderse kooi verdween. Aan de overzijde besloot Terri naast na een mooie individuele actie. Op slag van rusten stond de 0-1 op het scorebord: Vaesen knikte een hoekschop van Papassarantis tegen de touwen. Een schot van Coulibaly op aangeven van Bagnost ging over.
 
In de tweede helft verwaterde het spel, mede door de vele wissels. Tirpan profiteerde tien minuten voor affluiten van een foutje van de ingevallen Verhamme en tekende voor de 0-2. Sarcinella kreeg op aangeven van De Mol nog een uitgelezen kans op de aansluiting, maar zijn poging werd in extremis nog afgeblokt. 
 
Ondanks de nederlaag was men in het Tiense kamp tevreden. Coulibaly toonde dat hij een meerwaarde is en ook een sterk acterende Renson kreeg een prima beoordeling.
 
KVK Tienen begon met: De Wolf (46' Desomberg), Pellegriti (46' Verhamme), Jean, Christophe (46' Singh), Renson, Bagnost (70' Sarcinella), Coulibaly, Sarkisjan (55' Kanté), Deflem (55' Qoli), Meledje, Nys (55' Dewolf).
FCV Dender EH begon met: Wauthy, Hias, Stassin (46' Muylaert, 65' Van Dessel), Verstraete (65' Van Assche), Vaesen, Vandenheede, Papassarantis, Coppin (65' Bael), Terri (46' Tirpan), Waeghe (60' Lepage), Verhasselt.
doelpunten: 43' Vaesen (0-1), 80' Tirpan (0-2)
geel: Bagnost, Sanchez
 
Met dank aan JLVDM voor het verslag.

 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure