Oefenwedstrijd KVK Tienen - FCV Dender EH: 0-2 Printervriendelijke versie

KVK Tienen en Dender moesten dit weekend niet aan de bak volgens de veelbesproken nieuwe competitiekalender en oefenden dan maar tegen mekaar in het Bergéstadion. KVK Tienen begon met aanwinst Coulibaly en de terugkerende Pellegriti in de basis. Centraal achteraan experimenteerde trainer Ost met het onuitgegeven centrale duo Christophe - Jean. Dufoor, Mayombo, Laurent en Colin ontbraken door blessures. Colin is mogelijk voor langere tijd onbeschikbaar.

In een pittige eerste helft nam Tienen het voortouw. Wauthy hield Nys van een doelpunt en Coulibaly zag hoe z'n vrije trap nipt naast de Denderse kooi verdween. Aan de overzijde besloot Terri naast na een mooie individuele actie. Op slag van rusten stond de 0-1 op het scorebord: Vaesen knikte een hoekschop van Papassarantis tegen de touwen. Een schot van Coulibaly op aangeven van Bagnost ging over.
 
In de tweede helft verwaterde het spel, mede door de vele wissels. Tirpan profiteerde tien minuten voor affluiten van een foutje van de ingevallen Verhamme en tekende voor de 0-2. Sarcinella kreeg op aangeven van De Mol nog een uitgelezen kans op de aansluiting, maar zijn poging werd in extremis nog afgeblokt. 
 
Ondanks de nederlaag was men in het Tiense kamp tevreden. Coulibaly toonde dat hij een meerwaarde is en ook een sterk acterende Renson kreeg een prima beoordeling.
 
KVK Tienen begon met: De Wolf (46' Desomberg), Pellegriti (46' Verhamme), Jean, Christophe (46' Singh), Renson, Bagnost (70' Sarcinella), Coulibaly, Sarkisjan (55' Kanté), Deflem (55' Qoli), Meledje, Nys (55' Dewolf).
FCV Dender EH begon met: Wauthy, Hias, Stassin (46' Muylaert, 65' Van Dessel), Verstraete (65' Van Assche), Vaesen, Vandenheede, Papassarantis, Coppin (65' Bael), Terri (46' Tirpan), Waeghe (60' Lepage), Verhasselt.
doelpunten: 43' Vaesen (0-1), 80' Tirpan (0-2)
geel: Bagnost, Sanchez
 
Met dank aan JLVDM voor het verslag.

 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure