Oefenwedstrijd Dessel Sport - KVK Tienen: 0 - 2 Printervriendelijke versie

KVK Tienen opende de oefencampagne met een mooie 0-2 overwinning op het veld van tweedeklasser Dessel Sport. 
 
In een aangename eerste helft kwam doelman De Wolf tot twee keer toe tussenbeide met ronduit schitterende reddingen, maar moest KVK Tienen voetballend allerminst onderdoen voor de tweedeklasser. Conard mocht alleen op de Dessel-goalie af maar besloot naast. Na een mooie rush van de bedrijvige Pellegriti zag Nys zijn knal gepareerd. Ook de goed debuterende Kempeneers kopte voorlangs. Pellegriti ging na een mooie inspanning zelf zijn kans, maar zag hoe zijn knal over werd getikt. Kort voor de pauze kreeg Tienen loon naar werken: Nys scoorde in de rebound na een pegel op de lat. Het leder verdween laag tegen de Desselse netten.
 
Na de pauze kwam Dessel Sport - met Bart Goor in de rangen - wat meer opzetten. Toch kwam de Tiense defensie nooit echt in verlegenheid. De ingevallen Kasmi werkte het leder op aangeven van Nys nipt over doel. Met nog acht minuten op de klok was het toch een tweede keer raak voor Tienen: de na de pauze ingevallen De Silva tikte het leder aan de tweede paal binnen.
 
KVK Tienen begint de oefencampagne voor het seizoen 2013-2014 dus met een mooie zege. Geen reden om te zweven vanzelfsprekend - het blijven 'slechts' oefenwedstrijden - maar de zege geeft ongetwijfeld vertrouwen aan het jonge Tiense team. Een werkpunt blijft echter de duelkracht in de aanvalslinie. 
 
Trainer Peeters kon niet anders dan tevreden zijn: 'Het resultaat is voor mij onbelangrijk. Ik ben vooral tevreden met de manier waarop we gevoetbald hebben. Ik zag heel wat mooie combinaties. We toonden dat we in deze fase van de voorbereiding al als een team kunnen voetballen. De nieuwkomers integreren zich ondertussen prima en doen het sportief goed. We beseffen echter dat we de komende weken nog heel wat werk voor de boeg hebben.'
 
KVK Tienen begon met: De Wolf, Pellegriti, Peeters, Verhamme, Renson, Singh, Kempeneers, Nys, Connard, Cosse, Grancea.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
STVV (mix)
oefenwedstrijd - wo. 24 juli 2019
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Meeus (enkel) en Acke (schouder) zijn out voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Weeghmans is geschorst. Selectie: Mombaerts, Hannes, Claes, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne en Bourguignon

04/05/2019

Kapitein Hannes Meeus is geblesseerd aan de enkel en is ook geel geschorst voor de uitwedstrijd op het veld van Termien. Doelman Hannes heeft de training voorzichtig hervat. Lambrecth heeft sinusitis. Doelman Nijsen ondergaat een meniscusoperatie. Selectie: Mombaerts, Singh, A. Vos, J. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Calgan, Convents, Bourguignon, Acke en Dirix.

27/04/2019

Trainer Jo Claes kan bij KVK Wellen geen beroep doen op Hannes, Nijsen en Cabumi. Lambrecth is terug aan het meetrainen en Bourguignon is inzetbaar. Acke was grieperig. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke (?) en Bourguignon.

13/04/2019
Voor de wedstrijd tegen KFC Helson Helchteren doet trainer Claes een beroep op de spelers die vorige week de titel pakten. Enkel Bogaerts is terug van de partij. Bourguignon is op verplichte schooluitstap. Na de wedstrijd bouwen we een kampioenenfeestje in de kantine. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke.
06/04/2019
Jonas Bogaerts is geel geschorst voor de wedstrijd op het veld van KFC Houtvenne. Didier Cabumi en Dylan Lambrecth zijn nog steeds onbeschikbaar. Doelman Hannes hervat bij de beloften. Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. Bij gelijkspel of winst is KVK Tienen kampioen en volgt een titelfeestje op de Veemarkt. De spelersbus wordt dan verwacht rond 23 uur.
 
30/03/2019

Cabumi (patellapees), Lambrecth (hamstrings) en keeper Hannes blijven zijn nog niet beschikbaar voor de wedstrijd op eigen veld tegen KFC Esperanza Pelt, al hebben de laatste twee dan de trainingen hervat. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne.

23/03/2019

Ontdek onze partnerbrochure