Nassen: 'Hetzelfde verhaal' Printervriendelijke versie

Daniël Nassen had de moeilijke taak om een verklaring te vinden voor het uitblijven van de overwinning tegen Doornik. Zijn ploeg toonde zich nochtans de hele wedstrijd lang de betere van de Henegouwers.
 
'We bekampten een ploeg die veel beter toont dan in de heenronde. We zetten daar heel veel agressiviteit tegenover, met name ook van onze offensieve spelers. Gezien het veldoverwicht waren er mogelijkheden tot grote kansen… maar ze kwamen er niet uit. Het is een verhaal dat we wel vaker vertellen. De laatste pass was telkens net niet goed. En dan zit je dus met een dubbel gevoel. Ik kan niet ontevreden zijn over de opbouw en de inzet van m’n spelers, maar dat extraatje om de kans te forceren bleef uit. Met een puntje schieten we natuurlijk niet veel op.'
 
Kloteverplaatsing
 
'Een verplaatsing naar Tienen is altijd klote', stelde trainer Doornik-trainer Thierry Pister na afloop van de wedstrijd. Alles zat vandaag tegen: m’n spelers spelen niet graag op zondag, dan was ons eten niet tijdig aangekomen, de bus viel in panne waardoor we maximum 80 km/uur konden rijden, we hadden geen verwarming op de bus, een slecht bespeelbaar veld, vertraging waardoor de briefing sneller moest… kortom het was geen geschenk om de ploeg vandaag te motiveren. Dat was er dan ook aan te zien. De eerste helft hebben we eigenlijk niks laten zien. In de tweede helft kwamen we toch wat gretiger uit de kleedkamers, maar al snel verzeilden we opnieuw in hetzelfde straatje. De laatste vijf of tien minuten hebben we heel veel geluk gehad.'
 
'Ik vind het wel erg jammer wat er met Breleur is gebeurd. Blijkbaar is er een opstootje, maar noch de grensrechter, noch de scheidsrechter reageren aanvankelijk. Pas na een tijdje wordt er ingegrepen en een schuldige gezocht. De grensrechter wijst Breleur aan, maar ik ben er zeker van dat hij niks heeft gedaan', aldus nog Pister.
 
Mike De Silva kreeg om familiale even rust van trainer Nassen. Thierry Bayock keek tegen een derde gele kaart aan en loopt er niet bij op het veld van Oostende woensdag.
 
 Guilmot lijkt het schot van Konon met de hand af te weren. KVK Tienen kreeg echter geen strafschop.
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

K. Berchem Sport
KVK Tienen
zondag 22 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure