KVW Zaventem - KVK Tienen: 3 - 0 Printervriendelijke versie

Wie dacht dat KVK Tienen vlot zou winnen op het veld van hekkensluiter KVW Zaventem moest zijn mening al snel herzien. Na een vroege tegengoal, liep Tienen kort voor de pauze al tegen een dubbele achterstand aan. In de tweede helft probeerden de manschappen van trainer Hayen de bakens wat te verzetten. Zonder succes. Het werd zelfs 3-0.

Trainer Hayen was na afloop bijzonder misnoegd om deze blamage. ‘Ik ben vandaag beschaamd’, opende hij duidelijk. ‘Er was inzet ja, maar geen gedrevenheid en eer om deze wedstrijd te winnen’.

‘We komen enkele minuten na de aftrap al achter. Dit voor de zoveelste keer dit seizoen. Als je als speler aan de wedstrijd begint met het idee dat het allemaal zo’n vaart niet zou lopen, dan kom je bedrogen uit. Dit ondanks al onze waarschuwingen voor dit scenario.’

‘Het tweede tegendoelpunt is voor mij tekenend. Onze verdediging blijft staan na bij een hoge bal en laat toe dat een tegenstrever alleen doorloopt en voor doelman Hannes komt te staan. Dit mag niet gebeuren. In de tweede helft nemen we risico’s en dringen we net wat meer aan.  Er is een kans op de aansluitingstreffer via Bangoura. Te weinig. Zaventem had een jonge doelman van 18 onder de lat staan. Onbegrijpelijk dat we dan niet meer op doel schieten. We krijgen zelfs een derde tegengoal binnen na een uur voetballen.’

‘Dit is misschien wel de grootse ontgoocheling uit mijn carrière. Ik wil me bij de meegereisde Tiense supporters verontschuldigen voor deze collectieve wanprestatie. Vandaag kon KVK evengoed de ploeg zijn die helemaal onderaan de rangschikking staat.’  

KVW Zaventem: Vincelot, De Buck, Dieme, Ezzahri, Jiyar, Mbenti Ngoumou, Fixelles (78' Yagan), Javornia, Saliaj (69' Pinson), Rodes, Khiter (76' Sortet).
KVK Tienen: Hannes, Vos (46' Mathei), Renson, Verhamme, Wanyberg, Ly (53' Haroun), Singh, Carton (66' Roosbeek), Bangoura, Willems, Blockx.
doelpunten: 4' Ezzahri (1-0), 35' Khiter (2-0), 65' Fixelles (3-0)
geel: Saliaj, Carton, Dieme, Bangoura
scheidsrechter: Benoit Carlier

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure