KVW Zaventem - KVK Tienen: 3 - 0 Printervriendelijke versie

Wie dacht dat KVK Tienen vlot zou winnen op het veld van hekkensluiter KVW Zaventem moest zijn mening al snel herzien. Na een vroege tegengoal, liep Tienen kort voor de pauze al tegen een dubbele achterstand aan. In de tweede helft probeerden de manschappen van trainer Hayen de bakens wat te verzetten. Zonder succes. Het werd zelfs 3-0.

Trainer Hayen was na afloop bijzonder misnoegd om deze blamage. ‘Ik ben vandaag beschaamd’, opende hij duidelijk. ‘Er was inzet ja, maar geen gedrevenheid en eer om deze wedstrijd te winnen’.

‘We komen enkele minuten na de aftrap al achter. Dit voor de zoveelste keer dit seizoen. Als je als speler aan de wedstrijd begint met het idee dat het allemaal zo’n vaart niet zou lopen, dan kom je bedrogen uit. Dit ondanks al onze waarschuwingen voor dit scenario.’

‘Het tweede tegendoelpunt is voor mij tekenend. Onze verdediging blijft staan na bij een hoge bal en laat toe dat een tegenstrever alleen doorloopt en voor doelman Hannes komt te staan. Dit mag niet gebeuren. In de tweede helft nemen we risico’s en dringen we net wat meer aan.  Er is een kans op de aansluitingstreffer via Bangoura. Te weinig. Zaventem had een jonge doelman van 18 onder de lat staan. Onbegrijpelijk dat we dan niet meer op doel schieten. We krijgen zelfs een derde tegengoal binnen na een uur voetballen.’

‘Dit is misschien wel de grootse ontgoocheling uit mijn carrière. Ik wil me bij de meegereisde Tiense supporters verontschuldigen voor deze collectieve wanprestatie. Vandaag kon KVK evengoed de ploeg zijn die helemaal onderaan de rangschikking staat.’  

KVW Zaventem: Vincelot, De Buck, Dieme, Ezzahri, Jiyar, Mbenti Ngoumou, Fixelles (78' Yagan), Javornia, Saliaj (69' Pinson), Rodes, Khiter (76' Sortet).
KVK Tienen: Hannes, Vos (46' Mathei), Renson, Verhamme, Wanyberg, Ly (53' Haroun), Singh, Carton (66' Roosbeek), Bangoura, Willems, Blockx.
doelpunten: 4' Ezzahri (1-0), 35' Khiter (2-0), 65' Fixelles (3-0)
geel: Saliaj, Carton, Dieme, Bangoura
scheidsrechter: Benoit Carlier

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure