KVSK United (2) - KVKT (2): 2-1 Printervriendelijke versie

De Tiense beloften namen een goede start tegen KVSK United. Het schot van Polfliet na vijf minuten zoefde naast. Niet veel later stuitte een hard schot van De Silva op de vuisten van de doelman. Vanderweyden kon zijn voet hierna net niet goed genoeg meer tegen de bal plaatsen, waardoor de doelman deze wist te onderscheppen. Een eerste doelpoging voor de thuisploeg kwam er door een afstandsschot. Dit week echter af op een Tiens been en belandde in hoekschop. Even later mikte Vanherberghen zijn schot over op een voorzet van Polfliet. Toch was het United dat na 26 minuten op voorsprong kwam. Maar Tienen zorgde al snel voor de aansluiting. Een mooie aanval werd door De Silva goed afgerond met een doelpunt. Vanherberghen kreeg wat later een aardige kopkans, deze belandde in de handen van de doelman. Ook United creëerde nog doelgevaar, maar we gingen rusten bij 1-1.
 
Na de pauze probeerde Vanherberghen het met een afstandsschot, maar kreeg de bal niet tussen de palen. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht in de beginfase van de tweede helft. Het was wel wat wachten op doelkansen. Knops zette een mooie actie op en versierde een aardige doelpoging, de doelman zat er echter goed bij. De Silva zorgde opnieuw voor gevaar met een goed schot, maar kon de netten niet doen trillen. Een kwartier voor tijd werd een vrije trap van United knap binnengetrapt. Zo kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Tienen ging op zoek naar de gelijkmaker en zorgde voor wat meer druk in de slotminuten van de wedstrijd. Singh’s kopbal op een vrije trap van De Silva vloog nog over het doel. De wedstrijd eindigde met een 2-1 nederlaag voor de Tiense beloften.
 
KVK Tienen: Van Impe, Hias, Singh, Bronckaerts, Meeus, Vanherberghen (57’ Hendrickx), Vanderweyden, Knops (69’ Deverdenne), Vrancken, De Silva, Polfliet (69’ Schepmans)
 
Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure