KVKT(2) - Virton(2): 3-2 Printervriendelijke versie

Na de mooie overwinning van vorige week in Ronse, waren de Tiense beloften opnieuw gebrand op een mooie prestatie. Ze namen alvast een uitstekende start tegen Virton, dat evenveel punten deelde in de rangschikking. Hias bracht de bal na vier minuten voor doel. Polfliet controleerde met de borst en scoorde met een mooie omhaal. Virton kwam al snel beter in de wedstrijd. Met een knappe lob over Van Impe kwamen de bezoekers op 1-1. Tienen ging nadien meer dreigen uit de stilstaande fase. Vrancken kopte naast de kruising op een hoekschop van Schepmans. Even later was er wat geharrewar voor doel, maar niemand leek goed bij de bal te kunnen. De doelman kon de bal uiteindelijk met wat moeite klemmen. Vlak voor de rust recupereerde Polfliet de bal op het middenveld en lanceerde Vanherberghen op de rechterflank. Deze stevende alleen op doel af, aarzelde niet en legde de bal beheerst tegen de netten. We gingen rusten met een 2-1 voorsprong.

De tweede helft begon net zoals de eerste met een vroeg doelpunt. Schepmans slingerde een hoekschop voor doel, waar Hendrickx de bal hard binnen knikte. Maar niet veel later zorgden de bezoekers al voor de aansluiting. Virton werkte een vrije trap binnen in de korte hoek. Het spel ging vervolgens heen en weer met kansen voor beide ploegen. Virton vuurde twee keer een stevig schot af, maar kreeg deze niet binnen het doelkader. Deverdenne’s vrije trap zoefde over het doel van de bezoekers. Polfliet maakte wat later een mooie actie en vervolgde met een aardig schot op doel. De doelman was bij de pinken en werkte de bal weg. Velaers bracht Vrancken kort op het einde slim voor doel. De doelman zat er opnieuw goed tussen en verhinderde Vrancken het scoren. De laatste minuten werd het nog even spannend voor het Tiense doel, maar de netten van Van Impe bleven proper. Tienen trok zo opnieuw aan het langste eind en won de partij met 3-2 cijfers.

KVK Tienen: Van Impe, Hias, Singh, Hendrickx, Knops, Vanherberghen (65’ Vanderstukken), Deverdenne, Vanderweyden, Polfliet (78’ Guffens), Schepmans (65’ Velaers), Vrancken
Doelpunten: 4’ Polfliet (1-0), 44’ Vanherberghen (2-1), 49’ Hendrickx (3-1)

Verslag door Astrid Hendrickx

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure