KVKT(2) - Virton(2): 3-2 Printervriendelijke versie

Na de mooie overwinning van vorige week in Ronse, waren de Tiense beloften opnieuw gebrand op een mooie prestatie. Ze namen alvast een uitstekende start tegen Virton, dat evenveel punten deelde in de rangschikking. Hias bracht de bal na vier minuten voor doel. Polfliet controleerde met de borst en scoorde met een mooie omhaal. Virton kwam al snel beter in de wedstrijd. Met een knappe lob over Van Impe kwamen de bezoekers op 1-1. Tienen ging nadien meer dreigen uit de stilstaande fase. Vrancken kopte naast de kruising op een hoekschop van Schepmans. Even later was er wat geharrewar voor doel, maar niemand leek goed bij de bal te kunnen. De doelman kon de bal uiteindelijk met wat moeite klemmen. Vlak voor de rust recupereerde Polfliet de bal op het middenveld en lanceerde Vanherberghen op de rechterflank. Deze stevende alleen op doel af, aarzelde niet en legde de bal beheerst tegen de netten. We gingen rusten met een 2-1 voorsprong.

De tweede helft begon net zoals de eerste met een vroeg doelpunt. Schepmans slingerde een hoekschop voor doel, waar Hendrickx de bal hard binnen knikte. Maar niet veel later zorgden de bezoekers al voor de aansluiting. Virton werkte een vrije trap binnen in de korte hoek. Het spel ging vervolgens heen en weer met kansen voor beide ploegen. Virton vuurde twee keer een stevig schot af, maar kreeg deze niet binnen het doelkader. Deverdenne’s vrije trap zoefde over het doel van de bezoekers. Polfliet maakte wat later een mooie actie en vervolgde met een aardig schot op doel. De doelman was bij de pinken en werkte de bal weg. Velaers bracht Vrancken kort op het einde slim voor doel. De doelman zat er opnieuw goed tussen en verhinderde Vrancken het scoren. De laatste minuten werd het nog even spannend voor het Tiense doel, maar de netten van Van Impe bleven proper. Tienen trok zo opnieuw aan het langste eind en won de partij met 3-2 cijfers.

KVK Tienen: Van Impe, Hias, Singh, Hendrickx, Knops, Vanherberghen (65’ Vanderstukken), Deverdenne, Vanderweyden, Polfliet (78’ Guffens), Schepmans (65’ Velaers), Vrancken
Doelpunten: 4’ Polfliet (1-0), 44’ Vanherberghen (2-1), 49’ Hendrickx (3-1)

Verslag door Astrid Hendrickx

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure