KVKT - VW Hamme : 1 - 1 Printervriendelijke versie

KVK Tienen werkte tegen Hamme een echte eindeseizoenswedstrijd af. De bezoekers kregen voor de pauze de beste kansen. Schuermans had een mooie redding in huis toen D'Haeseleer vanuit de draai schoot. Kestens besloot in de rebound maar nipt naast. Traore trapte de bal op op Schuermans en een voorzet van Petrovic waaide maar nipt over de kruising. Het was wachten tot net voor de pauze vooraleer een slordig voetballend aanvallend wat meer druk kon zetten. Belme krulde de bal bijna tot bij Bayock, maar doelman Baert kwam gepast uit. Toen Verlaine een voorzet vanop rechts verstuurde kon Baert de bal nog met de vingertoppen afweren. Benny Lunenburg trapte in de rebound opnieuw op de Hamme-doelman, maar kon bij een tweede poging toch scoren.

Na de koffe werd de wedstrijd aanvankelijk iets aantrekkelijker. Lacroix zette een actie op vanop rechts en bracht de bal tot bij De Silva die na samenspel met Geebelen ei zo na de 2-0 scoorde. De middenvelder miste erg ongelukkig en dat zou de Suikerploeg niet goed bevallen. Enkele minuten later kopte De Smet een hoekschop van Petrovic aan de eerste paal tegen de touwen. Tienen kon geen vuist meer maken, zeker nadat ook Lacroix noodgedwongen het veld diende te verlaten met een blessure. Schuermans kwam gepast uit om te beletten dat Traore zijn team op voorsprong schoot. Aan de overzijde lanceerde Gerits de ingevallen Karabulut. De spits trapte de bal nipt naast. De beste kans was nog voor de bezoekers. Schuermans tikte een schot van De Meyer buiten het doelkader.

De toeschouwers zagen een slordig voetballend Tienen dat nooit zijn stempel op de wedstijd kon drukken. Voor de Tiense supporters is het hopen op beterschap in de derby tegen OH Leuven, één van de schaarse wedstrijden die het seizoenseinde nog wat kleur kunnen geven.

KVK Tienen: Schuermans, Geebelen, Verlaine, Gerits, Bayock, Hertoge, De Silva (75' Karabulut), Lacroix (54' Gielen), Morreel, Lunenburg, Belme (78' D'Hoogh).
VW Hamme: Baert, Petrovic, Kestens, Van der Heyden, Butera, Van Hyfte (77' Djamba Shango), De Meyer, D'Haeseleer (86' Versyp), Goossens, De Smet, Traore.
doelpunten: 45' Lunenburg (1-0), 55' De Smet (1-1).
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure