KVKT - SK Ronse : 3 - 0 Printervriendelijke versie

Belme zorgde in een aarzelend matchbegin voor het eerste gevaar, maar doelman Paul had weinig problemen met zijn lobje. De Tiense moter kwam slechts langzaam op toerental, maar na twintig minuten zorgde De Silva voor de bevrijding. Met een subliem lobje borstelde hij het leder tegen de touwen. Belme krulde de bal over het doel nadat Geebelen wat de lang wachtte om af te drukken. Ronse kon offensief weinig of niets klaarmaken en probeerde het dan maar vanuit de tweede lijn. Synaeghel besloot hoog over. De Silva wilde aan de overzijde zijn stunt nog een keertje herhalen, maar ditmaal ging zijn lobje een metertje over. Na centraal samenspel met Geebelen zorgde de Tiense uitblinker dan toch voor een tweede goal. De bal verdween afgemeten naast de paal tegen de netten. De Suikerploeg had het goede elan te pakken en Ronse kraakte onder het overwicht. Een kopbalgoal van Geebelen na een voorzet van Belme werd wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Aan de overzijde kreeg Ferreira zijn vizier niet scherp na een afleggertje van Dubart. Toch even opletten geblazen toen De Pauw de doorgebroken Konate foutief stopte in het strafschopgebied. Een onzichtbare Sylla kon al evenmin overtuigen vanop de stip en raakte niet voorbij Schuermans die de juiste hoek had uitgekozen.

De tweede helft was een maat voor niets. Het tempo van de partij zakte tot dat van een gezapig trainingspartijtje. Toen De Silva een overtreding beging op Dubart overstrekte hij zijn kuit met een spierscheurtje tot gevolg. De wedstrijd eindigde in mineur voor de Tiense uitblinker. Toch zorgde een derde Tiense goal ook nog voor wat vreugde in de verder grijze tweede helft. Geebelen zette de bal voor vanop rechts en door een mistasten van doelman Paul en verdediger Mathys verdween de bal over de doellijn. Sylla knalde in de slotminuten nog op de vuisten van Schuermans, maar dat was zowat het gevaarlijkste standje van Ronse in de tweede helft. Een dik verdiende overwinning van KVK Tienen tegen een Ronse dat toonde waarom het de rode lantaarn in de stand is.

KVK Tienen: Schuermans, Triantafillidis, Gerits, Belme, Lunenburg, Geebelen, Bayock, Lacroix (78' Karabulut), De Silva (60' Gielen), Morreel (83' Hertoge), De Pauw.
Ronse: Paul, Mathys, Buysens, Synaeghel, Preseaux, Kerrouche (69' Lauwers), Peres (46' Ben Ahmed), Sylla, Ferreira-Lino, Konate (71' Kawende), Dubart.
doelpunten: 17' De Silva (1-0), 30' De Silva (2-0), 69' Lacroix (3-0).
geel: Ferreira-Lino, Buysens, De Pauw, Synaeghel, Lacroix, Dubart.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure