KVKT - SK Beveren: 0-0 Printervriendelijke versie

De winnaar van de wedstrijd KVK Tienen – Beveren, kon een goede zaak doen in de strijd om een plaatsje in de nacompetitie. Beide ploegen schieten met het verworven puntje echter niet veel op.
 
In de eerste helft zag het er nochtans goed uit voor de Suikerjongens. Het goede voetbal was er, maar zoals zo vaak vergat men het overwicht ook in cijfers om te zetten. Beveren voetbalde al te slordig om een vuist te maken. Bij een schaarse poging diende Schuermans een scherpe voorzet van Kokot uit de haak te duwen. Martens besloot voorlangs. Aan de overzijde kopte Triantafilidis over na een hoekschop van Belme. Vooral De Silva overtuigde met zijn fraaie acties, maar Penga was niet bij de les om een voorzet na een knappe Tiense counter te benutten.
 
Tienen kon een strafschop claimen toen Bogaerts in de zestien een stevige duw kreeg van Rentmeister. Scheidsrechter Stas liet echter begaan en zag hoe Belme een metertje voorlangs besloot. Een Beverse scrimmage en een uithaal van Cousin zorgden voor onrust in de Tiense defensie, maar de rangen bleven netjes gesloten.
 
Kort voor de rust opschudding toen Gert-Jan Martens in het midden van het veld ineenstuikte. Enkele ogenblikken daarvoor was hij onzacht in aanraking gekomen met Vandecauter. Martens werd gewisseld voor Mulisa en afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar werd een hersenschudding vastgesteld. De laatste kans voor de pauze was nog voor Tienen. Dantschotter was bij de pinken en ranselde een vrije trap van Barbé van tussen de palen.
 
De tweede helft had bijzonder weinig om het lijf. De foutjes aan beide zijden stapelden zich op en scheidsrechter Stas strooide kwistig met gele kaarten. Olguin kwam goed uit het pak toen Cousin een vrije trap nam, maar kopte over het doel van Schuermans.
 
Invaller Thijs probeerde het voor Tienen vanuit de tweede lijn. De bezoekende goalie ging goed plat in het hoekje. Haznadar kon de rebound niet benutten. Ook bij een nieuwe poging van Thijs enkele ogenblikken later stond Dantschotter paraat. Beveren was nog één keer gevaarlijk in een verder ontgoochelende tweede periode: Mulisa kopte voorlangs op aangeven van Rentmeister.
 
Een doelpuntenloze wedstrijd en dus ook geen winnaar, al had Tienen vooral voor de koffie voldoende mogelijkheden om de punten in eigen huis te houden.
 
KVK Tienen: Schuermans, Vandeput, Triantafillidis (83’ Meeus), Vandecauter, Belme (46’ Haznadar), Nelis (66’ Thijs), De Silva, Penga, Barbé, Bogaerts, Peeters.
SK Beveren: Dantschotter, Lardenoit, Baghdad, Rentmeister, Ba, Cousin, Lacroix (82’ Lacroix), D’Haemers, Kokot (71’ Van Belle), Martens (41’ Mulisa), Olguin.
Geel: Ba, Belme, Peeters, D’Haemers, Rentmeister, Mulisa
Scheidsrechter: Stas
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure