KVKT - SK Beveren: 0-0 Printervriendelijke versie

De winnaar van de wedstrijd KVK Tienen – Beveren, kon een goede zaak doen in de strijd om een plaatsje in de nacompetitie. Beide ploegen schieten met het verworven puntje echter niet veel op.
 
In de eerste helft zag het er nochtans goed uit voor de Suikerjongens. Het goede voetbal was er, maar zoals zo vaak vergat men het overwicht ook in cijfers om te zetten. Beveren voetbalde al te slordig om een vuist te maken. Bij een schaarse poging diende Schuermans een scherpe voorzet van Kokot uit de haak te duwen. Martens besloot voorlangs. Aan de overzijde kopte Triantafilidis over na een hoekschop van Belme. Vooral De Silva overtuigde met zijn fraaie acties, maar Penga was niet bij de les om een voorzet na een knappe Tiense counter te benutten.
 
Tienen kon een strafschop claimen toen Bogaerts in de zestien een stevige duw kreeg van Rentmeister. Scheidsrechter Stas liet echter begaan en zag hoe Belme een metertje voorlangs besloot. Een Beverse scrimmage en een uithaal van Cousin zorgden voor onrust in de Tiense defensie, maar de rangen bleven netjes gesloten.
 
Kort voor de rust opschudding toen Gert-Jan Martens in het midden van het veld ineenstuikte. Enkele ogenblikken daarvoor was hij onzacht in aanraking gekomen met Vandecauter. Martens werd gewisseld voor Mulisa en afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar werd een hersenschudding vastgesteld. De laatste kans voor de pauze was nog voor Tienen. Dantschotter was bij de pinken en ranselde een vrije trap van Barbé van tussen de palen.
 
De tweede helft had bijzonder weinig om het lijf. De foutjes aan beide zijden stapelden zich op en scheidsrechter Stas strooide kwistig met gele kaarten. Olguin kwam goed uit het pak toen Cousin een vrije trap nam, maar kopte over het doel van Schuermans.
 
Invaller Thijs probeerde het voor Tienen vanuit de tweede lijn. De bezoekende goalie ging goed plat in het hoekje. Haznadar kon de rebound niet benutten. Ook bij een nieuwe poging van Thijs enkele ogenblikken later stond Dantschotter paraat. Beveren was nog één keer gevaarlijk in een verder ontgoochelende tweede periode: Mulisa kopte voorlangs op aangeven van Rentmeister.
 
Een doelpuntenloze wedstrijd en dus ook geen winnaar, al had Tienen vooral voor de koffie voldoende mogelijkheden om de punten in eigen huis te houden.
 
KVK Tienen: Schuermans, Vandeput, Triantafillidis (83’ Meeus), Vandecauter, Belme (46’ Haznadar), Nelis (66’ Thijs), De Silva, Penga, Barbé, Bogaerts, Peeters.
SK Beveren: Dantschotter, Lardenoit, Baghdad, Rentmeister, Ba, Cousin, Lacroix (82’ Lacroix), D’Haemers, Kokot (71’ Van Belle), Martens (41’ Mulisa), Olguin.
Geel: Ba, Belme, Peeters, D’Haemers, Rentmeister, Mulisa
Scheidsrechter: Stas
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure