KVKT - OH Leuven : 2-1 Printervriendelijke versie

De eerste helft had bijzonder weinig om het lijf. Tienen kon geen voordeel putten uit de hevige rugwind en ook Leuven probeerde vooral een achterstand te vermijden.
 
Een kopbal van Sbaa kon Schuermans niet verontrusten. Aan de overzijde besloten Bayock en Lacroix voorlangs. Het gevaarlijskte standje was nog een afgeweken schot van Stijn Francis op de Silva. De bal viel een metertje naast de paal. Ondertussen zorgden enkel de theatrale valpartijen van Brogno voor wat animo.

De koffie leek beide ploegen geod te doen. Lunenburg kopte na een corner van Belme in het zijnet. Brogno mocht een minuut later de score openen voor OH Leuven. Zijn vrije trap werd gedragen door de wind en doelman Schuermans verkeek zich grandioos op wat een ongevaarlijk plukballetje leek.
 
De bal glipte ongelukkig door zijn handen en de bezoekers mochten juichen. Vreemd genoeg leek de thuisploeg dit doelpunt nodig te hebben, want plots speelde men als bevrijd. Geebelen kwam net te laat om een voorzet van de bedrijvige Belme binnen te schuiven. Een poging van Mosia verdween in de handen van Schuermans. Tienen bleef tussen de regenvlagen door de betere  ploeg. Triantafillidis stuurde de bal in de diepte en Lacroix bracht hem strak voor doel. Belme was goed gevolgd om aan de tweede paal de stand opnieuw in evenwicht te trappen. Mosia kwam goed weg met geel toen hij De Silva van het veld trapte.
 
De Suikerjongens bleven op het gaspedaal staan. Geebelen kopte de bal voorbij een aan de grond genagelde Doumen op aangeven van Belme. Het Bergéstadion ontplofte. Pogingen van Sbaa (Schuermans) en Brogno (hoog over) konden het tijd niet meer keren. Tienen mocht zich een verdiende winnaar  noemen!

KVK Tienen: Schuermans, Gielen (82' Karabulut), Lunenburg, Bayock, Geebelen, Triantafillidis, Belme, Verlaine, Hertoge, De Silva (81' Ben Ali), Lacroix (85' Buvé).
OH Leuven: Doumen, De Falco, Greven, Vastmans, Francis, Mosia, Brogno, Serville, Nwadika, Schoonjans (67' Janssens), Sbaa.
doelpunten: 47' rogno (0-1), 58' Belme (1-1), 76' Geebelen (2-1)
geel: Lunenburg, Triantafillidis, Hertoge, Lacroix, Greven, Francis, Mosia, Serville, Schoonjans, Sbaa.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure