KVKT - KVSK United : 0 - 3 Printervriendelijke versie

Was het de brandende zomerzon, het vroeg intredende eindeseizoensgevoel of konden de spelers hun ploegmaats niet onderscheiden van de tegenstanders door de gemeenschappelijke sponsors op hun truitjes (iets wat hen nota bene ook enkele weken geleden in Oostende was overkomen...)? Wie zal het zeggen? Zeker was dat Tienen de meest bedroevende prestatie van het seizoen op de mat legde met enkel doelman Ronny Schuermans op niveau. En dat betekent toch wat als je met 0-3 de boot in gaat.

We willen de tegenstander zeker geen oneer aandoen. KVSK United voetbalde met veel overgave in de strijd om het behoud. De Limburgers lijken het goede ritme te pakken te hebben en trokken de lijn ook door tegen Tienen. Toch legden de Tiense spelers hen bitter weinig in de weg. Na 25 minuten liet de thuisverdediging zich makkelijk in de luren leggen toen Pereira en Thompson mekaar in de combinatie vonden. Trainer-speler Haagdoren werkte koelbloedig af. Tienen reageerde via Geebelen, maar Govert Boyen gaf zich niet zomaar gewonnen, ook niet wanneer Karabulut in de rebound eigenlijk moest scoren. Kort voor de rust kwamen de bezoekers nog enkele keren gevaarlijk opzetten. Thompson vond Pereira op rechts, maar de Braziliaan die ooit nog Antwerp verkoos boven KVK Tienen, besloot onbesuisd over. Aan de overzijde bediende De Silva Geebelen, maar de Maaseikenaar aarzelde al te lang om af te drukken.

Na de koffie ging het van kwaad naar erger. Niemand leek de bakens te kunnen verzetten. Schuermans redde en poging van Delande, maar moest zich na een kwartiertje toch gewonnen geven. Caraciollo legde de bal netjes in de verste hoek nadat de Tiense goalie een eerste poging van Waligora had afgeweerd. Tienen kon niet echt een vuist maken. Invaller D'hoogh kon de voorzet van Lacroix niet benutten en Karabulut kopte een metertje voorlangs. Schuermans voorkwam ondertussen een echte afstraffing door pogingen van Delande, Caraciollo en Waligora af te weren. Het zag er dan ook alles behalve goed uit voor de Suikerploeg en het verbaasde niemand dat Pereira heel makkelijk een hoekschop van Waligora met de borst tegen de netten kon deviëren. De stand wijzigde niet meer, en het is veelbetekenend dat vooral de Tiense spelers  daar blij om moesten zijn. Zij trakteerden de supporters op een echte snertprestatie.

Trainer Nassen voelde zich machteloos. 'Dit was echt slecht. Zonder meer de zwakste wedstrijd van het seizoen. Dit pik ik dan ook niet. Wat de reden van deze wanprestatie was, is me een raadsel, maar ik verwacht een klinkende revanche. Al zal er uit een heel ander vaatje moeten getapt worden.'

KVK Tienen: Schuermans, Belme (57' D'Hoogh), Gerits, Gielen (62' Verlaine), Lunenburg (74' Hertoge), Geebelen, Karabulut, Lacroix, De Silva, Morreel, De Pauw.
KVSK United: Boyen, Pinxten, Delande, Luyten, Haagdoren (46' Waligora), Pereira, Ocal, Euvrard, Eberlé, Thompson (87' Trenson), Caraciollo (83'Peeters).
geel: Luyten, Ocal, Lunenburg, Morreel.
doelpunten: 25' Haagdoren (0-1), 58 'Caraciollo (0-2), 69' Pereira (0-3).
scheidsrechter: Geldhof
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure