KVKT (2) - VW Hamme (2): 1-1 Printervriendelijke versie

Tienen nam een snelle start in eigen huis. Vrancken schoot al in de eerste minuut voorlangs. Toch waren het de bezoekers die al snel op voorsprong kwamen. Met een hard schot maakten ze er in de 7e minuut 0-1 van. Nadien kwamen er doelkansen voor beide ploegen. Zowel Knops en Vrancken zagen hun schot afgeblokt worden. Een Hamme-speler kreeg een aardige kopkans, maar kopte te makkelijk over. Er kroop vervolgens ook wat slordigheid in het spel van beide ploegen. Tienen zorgde voor de rust nog voor het meeste gevaar. De Silva schoof de bal mooi centraal naar de ingelopen Meeus. Deze mikte zijn schot naast.
 
Kort na de rust moet Dryvers een poging van de bezoekersjjjh in hoekschop duwen. De daaropvolgende hoekschop werd ingekopt en belandde in de handen van Dryvers. In de 51e minuut zorgden de Tiense beloften voor de aansluiting. Knops gaf de bal van op de linkerflank voor doel. Deze belandde in de voeten van Vanherberghen, die niet aarzelde en de bal tegen de netten vlamde. Nadien vielen er niet echt veel kansen meer te noteren. Polfliet kon op een vrije trap vrijstaand naar doel koppen, maar mikte naast. Een verre vrije trap van Schepmans moest in de laatste minuut over doel getikt worden door de doelman. Op de hoekschop die daaruit volgende, knikte Hendrickx de bal nog in de handen van de doelman. De wedstrijd eindigde zo op een 1-1 gelijkspel.
 
KVK Tienen: Dryvers, Bronckaerts, Triantifilidis (46’ Hendrickx), Singh, Hias, Meeus (59’ Schepmans), Vanderweyden, Knops, Deverdenne (59’ Polfliet), De Silva (46’ Vanherberghen), Vrancken
Doelpunten: 51’ Vanherberghen (1-1)

Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure