KVKT (2) - OH Leuven (2): 0-0 Printervriendelijke versie

Dinsdagavond kregen de Tiense beloften de buren van Oud-Heverlee Leuven op bezoek. De motor van onze jongens liep al snel warm. Knops speelde de bal centraal in op Deverdenne. Zijn schot kon echter afgeblokt worden. Er zat een aardig tempo in de wedstrijd waarbij Tienen toch wat meer balbezit leek te hebben. OHL zorgde voor wat dreiging rond het kwartier, maar de Tiense verdediging stopte de tegenstander goed af. Dufoor schoot even later naast, na een goede voorzet van Knops. In dezelfde minuut kopte Meeus een vrije trap van Lunenburg door naar Hendrickx. Zijn kopbal stuitte op de Leuvense doelman en hij stond bovendien buitenspel. Tienen bleef goed combineren, maar kreeg de bal voorlopig niet in het netje. De doelman tikte een stevig schot van Vrancken knap met de vingertoppen in hoekschop. Kort voor de rust kwam Singh nog dicht bij een doelpunt. Hij kon de laag ingeschoten vrije trap van Dufoor net niet aantikken.

De pas ingevallen Schepmans had al snel een enorme kopkans in de tweede helft. Hij knikte de bal, op een voorzet van Vrancken op de rechterflank, net naast de doelpaal. Een OHL-speler maakte een actie en schoot op doel. Zijn schot miste kracht en belandde in de handen van Van Impe. Even later maakte Meeus een mooie actie en kwam alleen voor doel. De doelman zat er prima tussen en voorkwam zo een Tiens doelpunt. Vanderweyden probeerde het nog met een afstandsschot, dat maar rakelings over het doel scheerde. De laatste doelkans was voor de bezoekers. Een actie gevolgd met een goed schot, maar geen doelpunt. De wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel, al had er voor de Tiense beloften misschien wel wat meer ingezeten.
KVK Tienen: Van Impe, Lunenburg, Singh, Hendrickx (53’ Hias), Bronckaerts, Deverdenne (69’ Vanherberghen), Vanderweyden, Knops, Meeus, Vrancken, Dufoor (46’ Schepmans)

Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure