KVKT (2) - OH Leuven (2): 0-0 Printervriendelijke versie

Dinsdagavond kregen de Tiense beloften de buren van Oud-Heverlee Leuven op bezoek. De motor van onze jongens liep al snel warm. Knops speelde de bal centraal in op Deverdenne. Zijn schot kon echter afgeblokt worden. Er zat een aardig tempo in de wedstrijd waarbij Tienen toch wat meer balbezit leek te hebben. OHL zorgde voor wat dreiging rond het kwartier, maar de Tiense verdediging stopte de tegenstander goed af. Dufoor schoot even later naast, na een goede voorzet van Knops. In dezelfde minuut kopte Meeus een vrije trap van Lunenburg door naar Hendrickx. Zijn kopbal stuitte op de Leuvense doelman en hij stond bovendien buitenspel. Tienen bleef goed combineren, maar kreeg de bal voorlopig niet in het netje. De doelman tikte een stevig schot van Vrancken knap met de vingertoppen in hoekschop. Kort voor de rust kwam Singh nog dicht bij een doelpunt. Hij kon de laag ingeschoten vrije trap van Dufoor net niet aantikken.

De pas ingevallen Schepmans had al snel een enorme kopkans in de tweede helft. Hij knikte de bal, op een voorzet van Vrancken op de rechterflank, net naast de doelpaal. Een OHL-speler maakte een actie en schoot op doel. Zijn schot miste kracht en belandde in de handen van Van Impe. Even later maakte Meeus een mooie actie en kwam alleen voor doel. De doelman zat er prima tussen en voorkwam zo een Tiens doelpunt. Vanderweyden probeerde het nog met een afstandsschot, dat maar rakelings over het doel scheerde. De laatste doelkans was voor de bezoekers. Een actie gevolgd met een goed schot, maar geen doelpunt. De wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel, al had er voor de Tiense beloften misschien wel wat meer ingezeten.
KVK Tienen: Van Impe, Lunenburg, Singh, Hendrickx (53’ Hias), Bronckaerts, Deverdenne (69’ Vanherberghen), Vanderweyden, Knops, Meeus, Vrancken, Dufoor (46’ Schepmans)

Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure