KVK Tienen stelt Nicky Hayen aan als technisch directeur Printervriendelijke versie

De club stelt de bijna 35-jarige Nicky Hayen aan als algemeen technisch directeur en coach van KVK Tienen. Hij krijgt in overleg met het bestuur de verantwoordelijkheid over het sportieve beleid van de club met inbegrip van Jong KVK Tienen, de beloften en het eerste elftal. Deze functie neemt hij op in nauw overleg met sportief manager Dirk Smolders, technisch verantwoordelijke Jong KVK Tienen Philippe Verbiest en de rest van de sportieve staf.
 
Hayen is enthousiast over zijn aanstelling: 'KVK Tienen is een mooie club die de laatste tijd jammer genoeg teveel onder de aandacht kwam wegens extrasportieve problemen. Ik vind er echter een hechte ploeg bestuursleden en medewerkers die samen met mij een nieuw en positief sportief verhaal willen schrijven. De basis daarvan ligt bij de jeugdwerking. Ik vind het belangrijk dat we jonge talentvolle spelers het perspectief geven dat ze kunnen doorstoten tot in het eerste elftal en wil die evolutie mee begeleiden en bevorderen. Het uitbouwen van een elitejeugd kan daarin een mooie stap zijn. Daarnaast wil ik nauw overleg met de veldtrainer ook het eerste elftal uitbouwen tot een competitieve ploeg die volgend seizoen haar mannetje staat.' 
 
Verdediger Nicky Hayen en droeg de kleuren van eersteklasser STVV gedurende 9 seizoenen en was ook twee seizoen aan de slag bij de Nederlandse tweedeklasser RBC Roosendaal. In 2010 onderschreef hij een overeenkomst bij OH Leuven met wie hij meteen de promotie naar eerste klasse afdwong. Na een korte uitleenbeurt aan R. Antwerp FC werd hij in het seizoen 2013-2014 aangesteld als speler-trainer van derdeklasser FCV Dender EH. Ondanks een prima start als trainer van vierdeklasser KFC Zwarte Leeuw vorig seizoen, koos Hayen na enkele weken voor een avontuur als assistent van Marc Brys in Saoudi-Arabië. Nu gaat hij dus aan de slag bij KVK Tienen.
 
De komende dagen zijn gesprekken gepland met Benny Lunenburg en de rest van de sportieve staf om de werking verder uit te tekenen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure