KVK Tienen stelt Nicky Hayen aan als technisch directeur Printervriendelijke versie

De club stelt de bijna 35-jarige Nicky Hayen aan als algemeen technisch directeur en coach van KVK Tienen. Hij krijgt in overleg met het bestuur de verantwoordelijkheid over het sportieve beleid van de club met inbegrip van Jong KVK Tienen, de beloften en het eerste elftal. Deze functie neemt hij op in nauw overleg met sportief manager Dirk Smolders, technisch verantwoordelijke Jong KVK Tienen Philippe Verbiest en de rest van de sportieve staf.
 
Hayen is enthousiast over zijn aanstelling: 'KVK Tienen is een mooie club die de laatste tijd jammer genoeg teveel onder de aandacht kwam wegens extrasportieve problemen. Ik vind er echter een hechte ploeg bestuursleden en medewerkers die samen met mij een nieuw en positief sportief verhaal willen schrijven. De basis daarvan ligt bij de jeugdwerking. Ik vind het belangrijk dat we jonge talentvolle spelers het perspectief geven dat ze kunnen doorstoten tot in het eerste elftal en wil die evolutie mee begeleiden en bevorderen. Het uitbouwen van een elitejeugd kan daarin een mooie stap zijn. Daarnaast wil ik nauw overleg met de veldtrainer ook het eerste elftal uitbouwen tot een competitieve ploeg die volgend seizoen haar mannetje staat.' 
 
Verdediger Nicky Hayen en droeg de kleuren van eersteklasser STVV gedurende 9 seizoenen en was ook twee seizoen aan de slag bij de Nederlandse tweedeklasser RBC Roosendaal. In 2010 onderschreef hij een overeenkomst bij OH Leuven met wie hij meteen de promotie naar eerste klasse afdwong. Na een korte uitleenbeurt aan R. Antwerp FC werd hij in het seizoen 2013-2014 aangesteld als speler-trainer van derdeklasser FCV Dender EH. Ondanks een prima start als trainer van vierdeklasser KFC Zwarte Leeuw vorig seizoen, koos Hayen na enkele weken voor een avontuur als assistent van Marc Brys in Saoudi-Arabië. Nu gaat hij dus aan de slag bij KVK Tienen.
 
De komende dagen zijn gesprekken gepland met Benny Lunenburg en de rest van de sportieve staf om de werking verder uit te tekenen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure