KVK Tienen - Patro Eisden Maasmechelen: 1-1 Printervriendelijke versie

Voor de partij op het veld van Patro Eisden Maasmechelen kon trainer Ost geen beroep doen op de geblesseerde Pellegriti en Nijs. De Silva en Vandenborne waren voor deze inhaalwedstrijd niet speelgerechtigd. Marco Sarcinella begon als aanvaller aan de partij. Patro Eisden hoopt nog een rol te spelen in het titeldebat en heeft uitzicht op een eindrondeticket.

KVK Tienen kwam meteen goed weg. Reeds in de eerste minuut van de partij kwam Patro dicht bij de opener via Stefani die op de kruising besloot. De Suikerploeg liet echter niet betijen en eisde haar deel van het balbezit op. Zowel Regales als Sarcinella kwamen met het hoofd dicht bij een doelpunt.  De thuisploeg toonde zich voor de koffie wat bedrijviger, maar moest toch opletten voor snedige Tiense uitbraken. 

Op het uur openden de bezoekers de score. Rocky Peeters nam een lange bal in één tijd op de slof en besloot puik in de winkelhaak. Een schitterende goal van de Tiense verdediger. Lang stond de Tiense voorsprong echter niet op het scorebord. Enkele minuten later tekende Regales al voor de gelijkmaker. Eerder was een doelpunt van Geurden afgekeurd wegens buitenspel.

In het slotkwartier bracht thuisdoelman Debaty nog redding op een uitbraak van Sarcinella. Bij Patro was er in de slotminuut nog hevig protest na een vermeende handsbal van een bezoeker in de zestien. Op dat moment was er echter al gevlagd voor buitenspel.

De Suikerploeg speelde - zeker gezien het grote aantal afwezigen - een verdienstelijke partij op het veld van Patro Maasmechelen. Andermaal bewees de ploeg dat ze er organisatorisch staat. Scoren blijft echter nog een belangrijk aandachtspunt.

Patro Eisden: Debaty, Bouhriss (80' Janssen), Hustinx, Geurden, Vastmans, Sroka, Riyani (71' Ubachs), Gueroui, Battista, Stefani (59' Avci), Regales.
Gele kaarten: Renson, Peeters, Colin, Gueroui
KVK Tienen: De Wolf, Peeters, Verhamme, Renson, Colin (75' Willems), Coulibaly, Singh, Roosbeek, De Mol (88' De Geyter), Deflem, Sarcinella (91' De Geyter)
doelpunten: 58' Peeters (0-1), 69' Rafales (1-1)
geel: Renson, Peeters, Colin, Gueroui
scheidsrechter: Etienne Michel

>> Sfeerbeelden van deze wedstrijd vind je in onze fotogalerij.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
STVV (mix)
oefenwedstrijd - wo. 24 juli 2019
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Meeus (enkel) en Acke (schouder) zijn out voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Weeghmans is geschorst. Selectie: Mombaerts, Hannes, Claes, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne en Bourguignon

04/05/2019

Kapitein Hannes Meeus is geblesseerd aan de enkel en is ook geel geschorst voor de uitwedstrijd op het veld van Termien. Doelman Hannes heeft de training voorzichtig hervat. Lambrecth heeft sinusitis. Doelman Nijsen ondergaat een meniscusoperatie. Selectie: Mombaerts, Singh, A. Vos, J. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Calgan, Convents, Bourguignon, Acke en Dirix.

27/04/2019

Trainer Jo Claes kan bij KVK Wellen geen beroep doen op Hannes, Nijsen en Cabumi. Lambrecth is terug aan het meetrainen en Bourguignon is inzetbaar. Acke was grieperig. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke (?) en Bourguignon.

13/04/2019
Voor de wedstrijd tegen KFC Helson Helchteren doet trainer Claes een beroep op de spelers die vorige week de titel pakten. Enkel Bogaerts is terug van de partij. Bourguignon is op verplichte schooluitstap. Na de wedstrijd bouwen we een kampioenenfeestje in de kantine. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke.
06/04/2019
Jonas Bogaerts is geel geschorst voor de wedstrijd op het veld van KFC Houtvenne. Didier Cabumi en Dylan Lambrecth zijn nog steeds onbeschikbaar. Doelman Hannes hervat bij de beloften. Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. Bij gelijkspel of winst is KVK Tienen kampioen en volgt een titelfeestje op de Veemarkt. De spelersbus wordt dan verwacht rond 23 uur.
 
30/03/2019

Cabumi (patellapees), Lambrecth (hamstrings) en keeper Hannes blijven zijn nog niet beschikbaar voor de wedstrijd op eigen veld tegen KFC Esperanza Pelt, al hebben de laatste twee dan de trainingen hervat. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne.

23/03/2019

Ontdek onze partnerbrochure