KVK Tienen - Patro Eisden Maasmechelen: 1-1 Printervriendelijke versie

Voor de partij op het veld van Patro Eisden Maasmechelen kon trainer Ost geen beroep doen op de geblesseerde Pellegriti en Nijs. De Silva en Vandenborne waren voor deze inhaalwedstrijd niet speelgerechtigd. Marco Sarcinella begon als aanvaller aan de partij. Patro Eisden hoopt nog een rol te spelen in het titeldebat en heeft uitzicht op een eindrondeticket.

KVK Tienen kwam meteen goed weg. Reeds in de eerste minuut van de partij kwam Patro dicht bij de opener via Stefani die op de kruising besloot. De Suikerploeg liet echter niet betijen en eisde haar deel van het balbezit op. Zowel Regales als Sarcinella kwamen met het hoofd dicht bij een doelpunt.  De thuisploeg toonde zich voor de koffie wat bedrijviger, maar moest toch opletten voor snedige Tiense uitbraken. 

Op het uur openden de bezoekers de score. Rocky Peeters nam een lange bal in één tijd op de slof en besloot puik in de winkelhaak. Een schitterende goal van de Tiense verdediger. Lang stond de Tiense voorsprong echter niet op het scorebord. Enkele minuten later tekende Regales al voor de gelijkmaker. Eerder was een doelpunt van Geurden afgekeurd wegens buitenspel.

In het slotkwartier bracht thuisdoelman Debaty nog redding op een uitbraak van Sarcinella. Bij Patro was er in de slotminuut nog hevig protest na een vermeende handsbal van een bezoeker in de zestien. Op dat moment was er echter al gevlagd voor buitenspel.

De Suikerploeg speelde - zeker gezien het grote aantal afwezigen - een verdienstelijke partij op het veld van Patro Maasmechelen. Andermaal bewees de ploeg dat ze er organisatorisch staat. Scoren blijft echter nog een belangrijk aandachtspunt.

Patro Eisden: Debaty, Bouhriss (80' Janssen), Hustinx, Geurden, Vastmans, Sroka, Riyani (71' Ubachs), Gueroui, Battista, Stefani (59' Avci), Regales.
Gele kaarten: Renson, Peeters, Colin, Gueroui
KVK Tienen: De Wolf, Peeters, Verhamme, Renson, Colin (75' Willems), Coulibaly, Singh, Roosbeek, De Mol (88' De Geyter), Deflem, Sarcinella (91' De Geyter)
doelpunten: 58' Peeters (0-1), 69' Rafales (1-1)
geel: Renson, Peeters, Colin, Gueroui
scheidsrechter: Etienne Michel

>> Sfeerbeelden van deze wedstrijd vind je in onze fotogalerij.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Eendracht Aalst
KVK Tienen
zondag 24 november 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure