KVK Tienen - KFC Witgoor Sport: 2-2 Printervriendelijke versie

KVK Tienen ging op de derde speeldag in eigen huis op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen tegen Witgoor Sport, dat met Jochen Vanarwegen een ex-KVK'er aan de aftrap bracht. Bij KVK nog geen Verhamme (lies). Roosbeek verving hem centraal achteraan naast speler-trainer Peeters. Singh schoof een rijtje vooruit en Baidjoe begon als diepe spits. Supportersclub Club KVK 81 pakte voor de wedstrijd uit met een fraaie sfeeractie.
 
Net als in de voorgaande twee partijen tegen Vlijtingen en Sint-Job ging de Suikerploeg prima van start. Dat loonde al na zeven minuten. Kempeneers knikte een hoekschop van Nijs aan de tweede paal tegen de touwen. De tegenstander zette daar niet bijster veel tegenover, al moet gezegd dat ook KVK zelden tot echt uitgespeelde kansen kwam. De Silva profiteerde van bezoekend balverlies om Nijs op weg te zetten naar doel, maar de jonge Tiense aanvaller besloot naast. Een ogenblik later pegelde Nijs na een mooi afleggertje van de prima acterende Singh wel binnen het kader. Doelman Vervoort stond echter paraat.
 
Na de koffie bleef de Suikerploeg het balbezit claimen, al moest De Wolf even plat op een lage schuiver van Llapashtica. Aan de overzijde stuurde De Silva de vrijgelopen Nijs in het straatje. De Tiense youngster liet de uitgelezen kans op de 2-0 echter liggen en besloot een meter naast het doel van Vervoort. Een misser die tekenend is voor het gebrek aan scorend vermogen bij de Suikerjongens. Deze fase brak Tienen dan ook bijzonder zuur op toen de ingevallen Pieschel slechts een minuut later uithaalde vanop 15 meter en met een perfecte knal in de haak doelman De Wolf het nakijken gaf. 
 
De bordjes hingen opnieuw in evenwicht en dat gaf Witgoor opnieuw meer vertrouwen. Tienen voetbalde daarentegen te overhaast en liet al teveel ruimte tussen de linies. KVK-aanvaller Baidjoe kon zich veel te weinig doorzetten en liep zich keer op keer vast in de dubbele afweer van de bezoekers. Het werd zelfs helemaal balen voor de Tiense aanhang toen Claes aan de overkant een hoekschop tegen de touwen werkte. Tienen was op achtervolgen aangewezen met slechts enkele minuten op de klok. 
 
Toch kwam Tienen nog langszij, al was het wachten tot in de slotseconden van de partij. Doelman Vervoort haalde onnodig de doorgebroken Baidjoe onderuit in de zestien. Kempeneers faalde niet vanop de stip en voorkwam zo een nieuwe blamage voor de Suikerjongens. 
 
De wedstrijd tegen Witgoor Sport vertoonde vele gelijkenissen met de eerste twee competitiewedstrijden. KVK toonde zich andermaal vrijwel doorlopend het betere team, maar laat na de kansen af te werken. Vooral de misser van Nijs, die de ploeg een stuk dichter bij de overwinning had kunnen brengen bleek achteraf een kantelmoment in de wedstrijd. Het blijft dan ook hard werken voor de manschappen van trainer Peeters om dit KVK de positie te geven die het verdient.  
 
KVK Tienen: De Wolf, Pellegriti, Renson, Kempeneers, Peeters, Roosbeek, De Silva (69' Sarkisjan), Singh, Baidjoe, Nijs (69' Ibricic), Grancea (87' Kasmi). 
KFC Witgoor Sport: Vervoort, Schops, Llpashtica, Gielen (51' Eijckmans), Claes, Bloemen, Engelen (51' Pieschel), Martens, Conderaerts, Vanarwegen (89' Hoekx), Van Waeyenbergh.
doelpunten: 7' Kempeneers (1-0), 54' Pieschel (1-1), 78' Claes (1-2), 90' Kempeneers (2-2, pen.)
geel: Kempeneers, Llapashtica, Eijckmans, Pieschel.
scheidsrechter: Maxime Smeets
 

Doelman Vervoort loopt in de slotminuut Soeris Baidjoe onderuit in de zestien.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
ASV Geel
zondag 17 november 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure