KVK Tienen - CS Visé: 4-1 Printervriendelijke versie

Door de schorsing van Rocky Peeters centraal in de defensie schoof trainer Billen achteraan met pionnen. Hias verdedigde de rechtsachterpositie terwijl Audoor doorschoof naar het centrum. Naast hem kwam Vanherberghen postvatten. 

De eerste helft had weinig om het lijf. In tegenstelling tot de thuiswedstrijden tegen Aalst en Lommel kon Tienen de wedstrijd niet naar zich toe trekken. Visé claimde een penalty na een opstootje met Audoor in de Tiense zestien. Moia poeierde een vrije trap naast de kooi van Govoni. 
 
Aan de overzijde kon Biatour niet profiteren na mistasten van centrale verdediger Schmisser. Degeling stak de bal even later door tot bij Biatour die doelman Ingrassia tot een redding noopte.
 
Na 37 minuten openden de bezoekers de score. De Tiense defensie kon het leder onvoldoende ontzetten en Dessart kaatste netjes door tot bij Francoise die er met een laag en afgemeten schot 0-1 van maakte.
 
De Suikerploeg liet zich echter niet zomaar opzij zetten. Visé-doelman Ingrassi moest plat toen Colin zijn maatje Biatour bediende.
 
Op slag van rusten was het dan toch raak voor Tienen. Schmisser trok de doorgebroken Biatour onderuit in de eigen zestien. Ref Dierick wees resoluut naar de stip en bedacht de verdediger met de rode kaart. Di Gregorio zette de penalty feilloos om.
 
In de tweede helft kon Tienen de numerieke meerderheid optimaal benutten. Neven onderschepte het leder op het middenveld en stak via Biatour door tot bij Di Gregorio. De Luikenaar faalde niet en bracht de thuisploeg op voorsprong.
 
De Tiense aanvalsgolven volgden mekaar gezwind op. Colin stak netjes door tot bij de bedrijvige Biatour die met een prima gevoel voor timing de 3-1 overhoeks op het scorebord zette. Met nog een kwartier op de klok legde Degeling de 4-1 eindcijfers vast nadat een poging van Biatour was afgeweerd. Visé kwam vrijwel niet meer in het stuk voor. Govoni moest zich nog één keertje reppen op een deviatie van Prandelli.
 
De eerste thuisoverwinning van het seizoen doet zowel de spelers als de supporters ongetwijfeld deugd. Na een matig begin van de partij kon de Suikerploeg de numerieke meerderheid prima benutten. Alvast een opsteker met de zware verplaatsing richting titelkandidaat AS Eupen in het vooruitzicht. 
 
Beluister de nabeschouwing door trainer Valère Billen: 

 
KVK Tienen: Govoni, Vandeput, Colin, Audoor, Degeling, Biatour (85’ Vandenbergh), Neven (81’ Vercammen), Hias, Vanherberghen, Di Gregorio, Bogaerts.
CS Visé: Ingrassia, Mirvic, Schmisser, Dessart, Lecomte, Zerzouri, Francoise, Pitaressi, Moia (17’ Grisez), Coulibaly, Prandelli.
Doelpunten: 37’ Francoise (0-1), 45’ Di Gregorio (1-1), 53’ Di Gregorio (2-1), 59’ Biatour (3-1), 72’ Degeling (4-1)
Geel: Pitaressi, Colin, Francoise
Scheidsrechter: Christof Dierick 
 
 
 
Label(s):

KVK - Visé

Denk dat het bewijs nu geleverd is dat Rocky Peeters niet centraal in de verdediging moet. Daar heb je andere spelers genoeg voor. Gebruik hem om de aanval te steunen - daar zal hij veel nuttiger zijn.
Laten we de eerste helft snel vergeten. Proficiat voor de tweede helft met de juiste ingesteldheid (de vrije man zoeken en niet altijd de lange bal naar voor). Dat is voetballen. Doe zo voort.

VAI TIENEN! Ou tenta ir...

Vieren? Ik weet het niet.

Lijkt inconsistent prestaties over het ontbreken van een standaard spel. Ze zeggen dat voetbal een "grabbelton" hier in Brazilië, maar verrassingen zijn van tijd tot tijd, en toen ik de Spelen van Tienen horen, is altijd een verrassing na de andere.

Gelukkig hebben we een evenwichtige competitie. We sprongen tot 9. Maar zelfs heel dicht bij de degradatie zone.

Di Gregorio is ook het vermelden waard. Beslissende, zoals van hem verwacht.

Wat overblijft. Hij heeft talent voor.

kvk-tienen-visé

wel wel wat een ontlading,zoveel goaltjes in één wedstrijd,een plezier om naar te kijken,probeer zo verder te doen jongens

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure