KVK Tienen - CS Visé: 4-1 Printervriendelijke versie

Door de schorsing van Rocky Peeters centraal in de defensie schoof trainer Billen achteraan met pionnen. Hias verdedigde de rechtsachterpositie terwijl Audoor doorschoof naar het centrum. Naast hem kwam Vanherberghen postvatten. 

De eerste helft had weinig om het lijf. In tegenstelling tot de thuiswedstrijden tegen Aalst en Lommel kon Tienen de wedstrijd niet naar zich toe trekken. Visé claimde een penalty na een opstootje met Audoor in de Tiense zestien. Moia poeierde een vrije trap naast de kooi van Govoni. 
 
Aan de overzijde kon Biatour niet profiteren na mistasten van centrale verdediger Schmisser. Degeling stak de bal even later door tot bij Biatour die doelman Ingrassia tot een redding noopte.
 
Na 37 minuten openden de bezoekers de score. De Tiense defensie kon het leder onvoldoende ontzetten en Dessart kaatste netjes door tot bij Francoise die er met een laag en afgemeten schot 0-1 van maakte.
 
De Suikerploeg liet zich echter niet zomaar opzij zetten. Visé-doelman Ingrassi moest plat toen Colin zijn maatje Biatour bediende.
 
Op slag van rusten was het dan toch raak voor Tienen. Schmisser trok de doorgebroken Biatour onderuit in de eigen zestien. Ref Dierick wees resoluut naar de stip en bedacht de verdediger met de rode kaart. Di Gregorio zette de penalty feilloos om.
 
In de tweede helft kon Tienen de numerieke meerderheid optimaal benutten. Neven onderschepte het leder op het middenveld en stak via Biatour door tot bij Di Gregorio. De Luikenaar faalde niet en bracht de thuisploeg op voorsprong.
 
De Tiense aanvalsgolven volgden mekaar gezwind op. Colin stak netjes door tot bij de bedrijvige Biatour die met een prima gevoel voor timing de 3-1 overhoeks op het scorebord zette. Met nog een kwartier op de klok legde Degeling de 4-1 eindcijfers vast nadat een poging van Biatour was afgeweerd. Visé kwam vrijwel niet meer in het stuk voor. Govoni moest zich nog één keertje reppen op een deviatie van Prandelli.
 
De eerste thuisoverwinning van het seizoen doet zowel de spelers als de supporters ongetwijfeld deugd. Na een matig begin van de partij kon de Suikerploeg de numerieke meerderheid prima benutten. Alvast een opsteker met de zware verplaatsing richting titelkandidaat AS Eupen in het vooruitzicht. 
 
Beluister de nabeschouwing door trainer Valère Billen: 

 
KVK Tienen: Govoni, Vandeput, Colin, Audoor, Degeling, Biatour (85’ Vandenbergh), Neven (81’ Vercammen), Hias, Vanherberghen, Di Gregorio, Bogaerts.
CS Visé: Ingrassia, Mirvic, Schmisser, Dessart, Lecomte, Zerzouri, Francoise, Pitaressi, Moia (17’ Grisez), Coulibaly, Prandelli.
Doelpunten: 37’ Francoise (0-1), 45’ Di Gregorio (1-1), 53’ Di Gregorio (2-1), 59’ Biatour (3-1), 72’ Degeling (4-1)
Geel: Pitaressi, Colin, Francoise
Scheidsrechter: Christof Dierick 
 
 
 
Label(s):

KVK - Visé

Denk dat het bewijs nu geleverd is dat Rocky Peeters niet centraal in de verdediging moet. Daar heb je andere spelers genoeg voor. Gebruik hem om de aanval te steunen - daar zal hij veel nuttiger zijn.
Laten we de eerste helft snel vergeten. Proficiat voor de tweede helft met de juiste ingesteldheid (de vrije man zoeken en niet altijd de lange bal naar voor). Dat is voetballen. Doe zo voort.

VAI TIENEN! Ou tenta ir...

Vieren? Ik weet het niet.

Lijkt inconsistent prestaties over het ontbreken van een standaard spel. Ze zeggen dat voetbal een "grabbelton" hier in Brazilië, maar verrassingen zijn van tijd tot tijd, en toen ik de Spelen van Tienen horen, is altijd een verrassing na de andere.

Gelukkig hebben we een evenwichtige competitie. We sprongen tot 9. Maar zelfs heel dicht bij de degradatie zone.

Di Gregorio is ook het vermelden waard. Beslissende, zoals van hem verwacht.

Wat overblijft. Hij heeft talent voor.

kvk-tienen-visé

wel wel wat een ontlading,zoveel goaltjes in één wedstrijd,een plezier om naar te kijken,probeer zo verder te doen jongens

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KOSC Wijgmaal
zondag 20 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure