KVK Tienen - Bocholt VV: 0 - 1 Printervriendelijke versie

Trainer Ost moest heel wat pionnen missen voor de wedstrijd tegen titelkandidaat Bocholt VV. Coulibaly, Pellegriti, Sarkisjan en De Mol waren geblesseerd. De Silva en Vandenborne waren niet speelgerechtigd voor deze uitgestelde partij. Singh speelde vooraan in steun van Sarcinella. Met Bocholt ontmoette KVK Tienen een stevig geheel met enkele ervaren pionnen waaronder voormalig eersteklasser Richard Culek.

KVK Tienen begon als de betere ploeg aan de partij. De oprukkende Colin bracht de bal strak voor doel waar Singh ei zo na met de hak kon deviëren. Aan de overzijde zag de oprukkende Vanwelkenhuysen hoe zijn voorzet op de Tiense dwarslat werd gedevieerd.
 
Toch was het andermaal de thuisploeg die het dichtst bij de opener kwam: Sarcinella besloot ongelukkig enkele meters naast. Het was dan ook enigszins verrassend dat de bezoekers scoorden. De Wolf loste het leder na een hard  afstandsschot van Berben en Vanwelkenhuysen was er als de pinken bij om de bal onder de Tiense goalie tegen de touwen te knallen. Een ogenblik later besloot diezelfde Vanwelkenhuysen hoog over toen hij alleen in de diepte werd gestuurd.
 
Hoewel Tienen zich niet liet wegdrummen in het veldspel was Bocholt de gevaarlijkste ploeg. Andy Peeters waarschuwde opnieuw met een knal op de dwarslat. De Wolf bracht redding op een kopbal van Santermans na voorzet van Vanwelkenhuysen. Tienen bracht het laatste gevaar voor de pauze. Singh bereikte Deflem aan de tweede paal na voorbereidend werk van Colin. Hij raakte echter niet voorbij doelman Bollen.
 
Roosbeek prikte als eerste na de pauze, maar zag zijn schot afgeblokt. De Wolf bracht zichzelf grondig in de problemen toen hij in de fout ging bij het ontzetten van de bal. Zijn afschamper verdween een half metertje naast de paal. Tumult op de tribunes toen ref Garcia zijn reputatie  als kaartentrekker waarmaakte en een onbesuisde steal van Singh met rood bestrafte. Voor de Tiense middenvelder al het tweede rode karton in enkele dagen na een fout op een doorgebroken speler tegen La Louvière Centre.
 
Toch konden de bezoekers de numerieke overmacht niet uitbuiten. Een weinig imponerend Bocholt kwam wel dicht bij de 0-2 toen de vrijstaande Car overhoeks kon koppen. Peeters redde in extremis van de lijn. KVK Tienen belegerde het Bocholtse doel in de slotfase. Toch bleek andermaal waar het Tiense schoentje nijpt: scoren in de zone van de waarheid. Bocholt pakt een overwinning zonder glans. 
 
KVK Tienen: De Wolf, Colin, Renson, Roosbeek (78’ Simonaitis), Verhamme, Peeters, Sarcinella (72’ Conard), Willems, Singh, De Geyter (54’ Nijs), Deflem.
Bocholt VV: Bollen, Dekkers, Santermans, Goessens, Corstjens, Peeters, Van Veldhoven (80’ Emeka), Berben (63’ De Luca), Culek, Car, Vanwelkenhuysen.
Doelpunten: 17’ Vanwelkenhuysen (0-1)
Geel: Berben, Willems, Van Veldhoven, De Luca
Rood: Singh
Scheidsrechter: Miguel Garcia
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
STVV (mix)
oefenwedstrijd - wo. 24 juli 2019
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Meeus (enkel) en Acke (schouder) zijn out voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Weeghmans is geschorst. Selectie: Mombaerts, Hannes, Claes, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne en Bourguignon

04/05/2019

Kapitein Hannes Meeus is geblesseerd aan de enkel en is ook geel geschorst voor de uitwedstrijd op het veld van Termien. Doelman Hannes heeft de training voorzichtig hervat. Lambrecth heeft sinusitis. Doelman Nijsen ondergaat een meniscusoperatie. Selectie: Mombaerts, Singh, A. Vos, J. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Calgan, Convents, Bourguignon, Acke en Dirix.

27/04/2019

Trainer Jo Claes kan bij KVK Wellen geen beroep doen op Hannes, Nijsen en Cabumi. Lambrecth is terug aan het meetrainen en Bourguignon is inzetbaar. Acke was grieperig. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke (?) en Bourguignon.

13/04/2019
Voor de wedstrijd tegen KFC Helson Helchteren doet trainer Claes een beroep op de spelers die vorige week de titel pakten. Enkel Bogaerts is terug van de partij. Bourguignon is op verplichte schooluitstap. Na de wedstrijd bouwen we een kampioenenfeestje in de kantine. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke.
06/04/2019
Jonas Bogaerts is geel geschorst voor de wedstrijd op het veld van KFC Houtvenne. Didier Cabumi en Dylan Lambrecth zijn nog steeds onbeschikbaar. Doelman Hannes hervat bij de beloften. Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. Bij gelijkspel of winst is KVK Tienen kampioen en volgt een titelfeestje op de Veemarkt. De spelersbus wordt dan verwacht rond 23 uur.
 
30/03/2019

Cabumi (patellapees), Lambrecth (hamstrings) en keeper Hannes blijven zijn nog niet beschikbaar voor de wedstrijd op eigen veld tegen KFC Esperanza Pelt, al hebben de laatste twee dan de trainingen hervat. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne.

23/03/2019

Ontdek onze partnerbrochure