KVK Tienen - Bocholt VV: 0 - 1 Printervriendelijke versie

Trainer Ost moest heel wat pionnen missen voor de wedstrijd tegen titelkandidaat Bocholt VV. Coulibaly, Pellegriti, Sarkisjan en De Mol waren geblesseerd. De Silva en Vandenborne waren niet speelgerechtigd voor deze uitgestelde partij. Singh speelde vooraan in steun van Sarcinella. Met Bocholt ontmoette KVK Tienen een stevig geheel met enkele ervaren pionnen waaronder voormalig eersteklasser Richard Culek.

KVK Tienen begon als de betere ploeg aan de partij. De oprukkende Colin bracht de bal strak voor doel waar Singh ei zo na met de hak kon deviëren. Aan de overzijde zag de oprukkende Vanwelkenhuysen hoe zijn voorzet op de Tiense dwarslat werd gedevieerd.
 
Toch was het andermaal de thuisploeg die het dichtst bij de opener kwam: Sarcinella besloot ongelukkig enkele meters naast. Het was dan ook enigszins verrassend dat de bezoekers scoorden. De Wolf loste het leder na een hard  afstandsschot van Berben en Vanwelkenhuysen was er als de pinken bij om de bal onder de Tiense goalie tegen de touwen te knallen. Een ogenblik later besloot diezelfde Vanwelkenhuysen hoog over toen hij alleen in de diepte werd gestuurd.
 
Hoewel Tienen zich niet liet wegdrummen in het veldspel was Bocholt de gevaarlijkste ploeg. Andy Peeters waarschuwde opnieuw met een knal op de dwarslat. De Wolf bracht redding op een kopbal van Santermans na voorzet van Vanwelkenhuysen. Tienen bracht het laatste gevaar voor de pauze. Singh bereikte Deflem aan de tweede paal na voorbereidend werk van Colin. Hij raakte echter niet voorbij doelman Bollen.
 
Roosbeek prikte als eerste na de pauze, maar zag zijn schot afgeblokt. De Wolf bracht zichzelf grondig in de problemen toen hij in de fout ging bij het ontzetten van de bal. Zijn afschamper verdween een half metertje naast de paal. Tumult op de tribunes toen ref Garcia zijn reputatie  als kaartentrekker waarmaakte en een onbesuisde steal van Singh met rood bestrafte. Voor de Tiense middenvelder al het tweede rode karton in enkele dagen na een fout op een doorgebroken speler tegen La Louvière Centre.
 
Toch konden de bezoekers de numerieke overmacht niet uitbuiten. Een weinig imponerend Bocholt kwam wel dicht bij de 0-2 toen de vrijstaande Car overhoeks kon koppen. Peeters redde in extremis van de lijn. KVK Tienen belegerde het Bocholtse doel in de slotfase. Toch bleek andermaal waar het Tiense schoentje nijpt: scoren in de zone van de waarheid. Bocholt pakt een overwinning zonder glans. 
 
KVK Tienen: De Wolf, Colin, Renson, Roosbeek (78’ Simonaitis), Verhamme, Peeters, Sarcinella (72’ Conard), Willems, Singh, De Geyter (54’ Nijs), Deflem.
Bocholt VV: Bollen, Dekkers, Santermans, Goessens, Corstjens, Peeters, Van Veldhoven (80’ Emeka), Berben (63’ De Luca), Culek, Car, Vanwelkenhuysen.
Doelpunten: 17’ Vanwelkenhuysen (0-1)
Geel: Berben, Willems, Van Veldhoven, De Luca
Rood: Singh
Scheidsrechter: Miguel Garcia
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
ASV Geel
zondag 17 november 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure