KSK Hasselt - KVK Tienen: 3 - 2 Printervriendelijke versie

De thuisploeg kwam ei zo na op voorsprong in de openingsminuten. Verhamme miste zijn intereceptie en ook doelman Hannes kreeg het leder niet onder controle. Gelukkig besloot Jeunen naast. Enkele minuten later duwde de Tiense doelman een afstandsschot van Saglam in hoekschop.
 
Beide ploegen hielden mekaar qua balbezit tijdens het eerste half uur in evenwicht, maar het was wel Hasselt dat als enige kansen creëerde. Een diepe bal sneed door de Tiense defensie, waarna Hannes andermaal zijn paraatheid toonde op een schot van Karadayi. Ook de oprukkende Saglam raakte niet voorbij het de Tiense goalie die prima zijn hoek verkleinde. Een laag schot van Singh was het enige dat KVK daar tegenover stelde.
 
Op slag van rusten was het toch raak voor de thuisploeg. Roosbeek kon het leder niet ontzetten, waarna de teruggekeerde Grancea de bal met de hand beroerde op de rand van de zestien. Ref Pirard wees vastberaden naar de stip. Carratta zette de elfmeter feilloos om en bracht zijn team op voorsprong.
 
De tweede helft bracht niet meteen soelaas voor een bij momenten erg slordig acterend KVK dat al te veel duels verloor. Saglam mocht vrijwel meteen alleen op Hannes af. De Tiense goalie redde eerst nog de Tiense meubelen en zag hoe diezelfde Saglam in de herneming op de dwarsligger besloot. Na een slechte pass op het middenveld mocht Saglam zijn solotocht nog een keertje overdoen. Dit keer was de Tiense doelman wel kansloos.
 
Na 56 minuten werd het zelfs 3-0 voor de Limburgers. Karadayi nam een voorzet enig mooi op de slof aan de tweede paal en trapte onhoudbaar binnen. 
 
Toen trainer Hayen middenvelders Ly en Haroun naar de kant haalde voor de offensief meer aanwezige Wanyberg en Bangoura wijzigde het spelbeeld en kon Tienen eindelijk wat meer dreigen. Doelman Swinnen bracht vrijwel meteen redding op een knal van Bangoura. Verhamme devieerde een hoekschop van Grancea tegen de dwarsligger.
 
Na een mooie Tiense aanval via Bangoura kon de ingevallen Wanyberg doelman Swinnen toch verschalken. Ondertussen liet een counterend Hasselt na de wedstrijd helemaal af te maken. Het werd zelfs nog warm voor de Limburgers toen Singh in de slotminuut een vrije trap van Boulatiour tegen de touwen kopte. De verhoopte gelijkmaker bleeft echter uit.
 
Een offensief te onmondig KVK mag volgende zondag op zoek naar de eerste overwinning tegen R. Cappellen FC. 
 
KSK Hasselt: Swinnen, Corstjens, Weerts, Teker, Vandecauter, Jeunen (75' Decuypere),Hulsmans, Trenson, Carratta, Karadayi (66' Ozturk), Saglam (88' Demulder).
KVK Tienen: Hannes, Renson (81' Puttenaers), Verhamme, Boulatiour, Roosbeek, Mathei, Grancea, Ly (59' Wanyberg), Singh, Willems, Haroun (59' Bangoura).
doelpunten: 45' Carratta (1-0), 48' Saglam (2-0), 56’ Karadayi (3-0), 72’ Wanyberg (3-1), 90’ Singh (3-2) 
geel: Vandecauter, Renson, Bangoura, Decuypere
scheidsrechter: Quentin Pirard
 

Singh in duel met de sluwe ex-KVK-middenvelder David Vandecauter die nu de Hasseltse kleuren verdedigt.

 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure