KMSK Deinze - KVKT : 1 - 1 Printervriendelijke versie

De toeschouwers zagen een boeiende eerste helft waarin geen van beide ploegen het voetbal schuwde. Toch waren de uitgespeelde kansen eerder schaars. Lacroix stifte de bal tot bij Bayock, maar doelman Dobbelaere reageerde attent. Na iets meer dan een kwartier kon Deinze de score openen. Masureel schilderde de bal op het hoofd van kleurling Nfor die de bal puik voorbij Schuermans kopte. Tienen voetbalde even wat aangeslagen, maar vond al snel de goede combinaties terug. Een gekraakt schot van Bayock op aangeven van Belme hobbelde naast. Lacroix vond vanop links het hoofd van Triantafillidis die boven alles en iederen uittorende en de bal in de verste hoek knikte.
 
Tienen opnieuw op gelijke hoogte. Toch bleef ook de thuisploeg prikjes uitdelen. Verlaine stak een voet tussen een voorzet van Nfor en belette zo dat Hermans (ex-club) vrij spel kreeg. Aan de overzijde belandde een fraaie zwieper van Belme verrassend voor de kooi van Deinze. Geebelen gooide lijf en leden in de strijd om de bal, maar de thuisdoelman plukte op tijd weg. Een nieuwe voorzet van Belme, enkele minuten voor het einde van de eerste helft, was net iets te ruimbemeten om Geebelen aan de tweede paal in stelling te brengen.

De tweede helft oogde minder fraai. Na een duel met Lunenburg mocht Nfor van scheidsrechter Gleton de kleedkamers opzoeken. Tienen kon niet profiteren van de numerieke meerderheid en zocht vruchteloos naar de vloeiende combinaties die er voor de koffie wel waren. Deinze bleef daarentegen wel dreigen. Addo kon net niet bij een voorzet van de ingevallen Coulibaly. In de herneming werkte Schuermans attent weg. Tienen kwam niet tot uitgespeelde kansen. Belme bleef voor de aanvoer zorgen, maar zowel Bayock als Lunenburg kregen de bal niet binnen het kader. De thuisploeg toonde zich in de slotfase nog het meest geslepen. Een strakke voorzet van Cousin werd niet door een ploegmaat opgepikt en een poging van Lecaillier verdween hoog boven de dwarsligger.

Beide ploegen deelden dus de punten na een genietbare partij. Voor Tienen zat er misschien wat meer in op basis van een degelijke eerste helft en de numerieke overmacht na de koffie. Andermaal bleek echter dat voetballen tegen 'tienen' niet altijd een geschenk is.
 
KMSK Deinze: Dobbelaere, Houze, Lecaillier, Pardo, De Jonckheere, Cousin, Addo, Hermans, Van Brabander (18' Coulibaly), Masureel, Ernest.
KVK Tienen: Schuermans, Gielen, Lunenburg, Bayock, Geebelen, Triantafillidis (73' Morreel), Belme, Verlaine, Hertoge, De Silva (76' Karabulut), Lacroix.
geel: Cousin, Houze, Hermans, Triantafillidis, Gielen.
rood: 53' Nfor (2x geel)

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure