K. Bocholter VV - KVK Tienen: 3 - 0 Printervriendelijke versie

KVK Tienen kon niet winnen op het veld van Bocholt. De Limburgers toonden zich vooral voor de pauze beduidend gretiger dan de Suikerjongens. Trainer Jo Claes rekende op dezelfde 11 die tegen Londerzeel in de basis startten. Bij Bocholter geen Scheelen en Van den Putte. Dat was echter niet te merken, want de thuisploeg drukte KVK vrijwel meteen terug op de eigen speelhelft. Vooral de bedrijvige aanvaller Bertjens liet zich enkele keren opmerken. Hannes hield de netten aanvankelijk echter schoon.
 
Tienen won te weinig duels op het middenveld en kon dus ook offensief vrijwel niets klaarmaken. Trainer Claes greep nog voor de pauze in en gooide Kempeneers in de strijd. Toch kon ook dat niet voorkomen dat Bertjens na 42 minuten de score opende. Een vrijstaande William Acke claimde een minuut later aan de overkant een penalty toen hij werd gehinderd bij het koppen, maar ref Claes besloot daar niet op in te gaan. Doelman Hannes moest wel nog aan de bak om Bertjens de 2-0 te ontzeggen.
 
De tientallen meegereisde Tiense fans die ook voor de sfeer in het Damburgstadion zorgden, hoopten op een betere tweede helft. Bocholt nam wat gas terug, maar hield de partij stevig in handen. Van Eijma devieerde een  voorzet tegen de Tiense netten en verdubbelde de score voor de Limburgers. Ook de ingekomen Grancea en Ventôse konden de bakens niet meer verzetten. Bertjes schilderde de bal een metertje naast het Tiense doel. In de slotminuut zette de ingevallen Diëgo de 3-0 eindstand vanuit een scherpe hoek op het scorebord. De wedstrijd was dan al even gespeeld.
 
De overwinning van Bocholter was dan ook verdiend. KVK Tienen kon in het Damburgstadion nooit overtuigen zoals dat de voorbije weken wél kon. ‘We botsen vandaag op een sterke thuisploeg’, wist trainer Jo Claes. ‘We wisten dat we top moesten zijn om hier vandaag een mooi resultaat neer te zetten en dat was niet het geval. Te veel jongens waren niet op de afspraak. De thuisploeg toonde zich beter in de duels en de snelheid van uitvoering. We probeerden via enkele wissels de verandering te brengen, maar dat lukte niet zoals gehoopt. Uiteraard ook jammer dat we een jongen als Deflem in de eerste helft al naar de kant moeten halen, maar je moet iets proberen op dat moment. Het is nu aan ons om de komende dagen opnieuw aan te pikken met de mooie reeks en er zondag te staan in de derby tegen Wijgmaal.’
 
KVK Tienen: Hannes, Meeus, Vos, Matterne, Weeghmans, Singh, Deflem (37’ Kempeneers), Convents (68’ Grancea), Claes, Acke (68’ Ventôse), Bogaerts.
K. Bocholter VV: Wertelaers, Geebelen, Bloemen, Bertjes, Peeters (88’ Maes), Van Eijma, Leao Kessels (79’ Diëgo), Palmans, W. Scheelen, Vanhaen, Dieme.
Doelpunten: 42’ Bertjens (1-0), 73’ Van Eijma (2-0), 90’ Diëgo (3-0)
Geel: Singh, Vanhaen, Dieme
Scheidsrechter: Marnic Claes
 
 
 

 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure