K. Bocholter VV - KVK Tienen: 3 - 0 Printervriendelijke versie

KVK Tienen kon niet winnen op het veld van Bocholt. De Limburgers toonden zich vooral voor de pauze beduidend gretiger dan de Suikerjongens. Trainer Jo Claes rekende op dezelfde 11 die tegen Londerzeel in de basis startten. Bij Bocholter geen Scheelen en Van den Putte. Dat was echter niet te merken, want de thuisploeg drukte KVK vrijwel meteen terug op de eigen speelhelft. Vooral de bedrijvige aanvaller Bertjens liet zich enkele keren opmerken. Hannes hield de netten aanvankelijk echter schoon.
 
Tienen won te weinig duels op het middenveld en kon dus ook offensief vrijwel niets klaarmaken. Trainer Claes greep nog voor de pauze in en gooide Kempeneers in de strijd. Toch kon ook dat niet voorkomen dat Bertjens na 42 minuten de score opende. Een vrijstaande William Acke claimde een minuut later aan de overkant een penalty toen hij werd gehinderd bij het koppen, maar ref Claes besloot daar niet op in te gaan. Doelman Hannes moest wel nog aan de bak om Bertjens de 2-0 te ontzeggen.
 
De tientallen meegereisde Tiense fans die ook voor de sfeer in het Damburgstadion zorgden, hoopten op een betere tweede helft. Bocholt nam wat gas terug, maar hield de partij stevig in handen. Van Eijma devieerde een  voorzet tegen de Tiense netten en verdubbelde de score voor de Limburgers. Ook de ingekomen Grancea en Ventôse konden de bakens niet meer verzetten. Bertjes schilderde de bal een metertje naast het Tiense doel. In de slotminuut zette de ingevallen Diëgo de 3-0 eindstand vanuit een scherpe hoek op het scorebord. De wedstrijd was dan al even gespeeld.
 
De overwinning van Bocholter was dan ook verdiend. KVK Tienen kon in het Damburgstadion nooit overtuigen zoals dat de voorbije weken wél kon. ‘We botsen vandaag op een sterke thuisploeg’, wist trainer Jo Claes. ‘We wisten dat we top moesten zijn om hier vandaag een mooi resultaat neer te zetten en dat was niet het geval. Te veel jongens waren niet op de afspraak. De thuisploeg toonde zich beter in de duels en de snelheid van uitvoering. We probeerden via enkele wissels de verandering te brengen, maar dat lukte niet zoals gehoopt. Uiteraard ook jammer dat we een jongen als Deflem in de eerste helft al naar de kant moeten halen, maar je moet iets proberen op dat moment. Het is nu aan ons om de komende dagen opnieuw aan te pikken met de mooie reeks en er zondag te staan in de derby tegen Wijgmaal.’
 
KVK Tienen: Hannes, Meeus, Vos, Matterne, Weeghmans, Singh, Deflem (37’ Kempeneers), Convents (68’ Grancea), Claes, Acke (68’ Ventôse), Bogaerts.
K. Bocholter VV: Wertelaers, Geebelen, Bloemen, Bertjes, Peeters (88’ Maes), Van Eijma, Leao Kessels (79’ Diëgo), Palmans, W. Scheelen, Vanhaen, Dieme.
Doelpunten: 42’ Bertjens (1-0), 73’ Van Eijma (2-0), 90’ Diëgo (3-0)
Geel: Singh, Vanhaen, Dieme
Scheidsrechter: Marnic Claes
 
 
 

 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
ASV Geel
zondag 17 november 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure