'Ik herkende m'n ploeg niet meer' - update Printervriendelijke versie

Daniël Nassen zag hoe zijn team een ontstellend zwakke vertoning voor de pauze toch nog goed maakte. Hij kon dan ook terecht trots zijn op zijn spelers.
 
'Ik verwachtte een moeilijke wedstrijd', aldus Nassen. 'Ik schat Oostende hoger in dan hun plaats in de rangschikking laat vermoeden. De eerste twintig minuten van Tienen waren ronduit beschamend. Ik weet niet wat er aan de hand was, maar vooral het verdedigende werk liep voor geen meter. Er werden weinig duels gewonnen, men liet teveel afstand tot de tegenstrever… het was niet om aan te zien. Het waren de slechtste twintig minuten van het seizoen. Ik herkende m'n team niet meer. Bij de aansluitingstreffer van Belme voelde je toch meteen aan dat er snel twijfel in de Oostendse rangen sloop, maar na de 3-1 kort voor de rust was hier natuurlijk weer geen sprake meer van.'
 
'Tijdens de rust heb ik er de spelers duidelijk op gewezen dat het zo niet verder kon. Ik bracht Vanarwegen en Morreel in de ploeg en schoof Belme door naar een meer centrale positie op het middenveld. Zo hebben we toch wat meer voetbal gebracht en dan zit het ook een beetje mee natuurlijk. Ballen die er anders niet in gaan, leveren nu wel iets op. Bij Oostende werden de twijfels alleen maar groter, waardoor er nog meer kansen lagen. '
 
'Ik wil de spelers van harte feliciteren. Het was een wedstrijd van extremen, maar een 3-1-achterstand ophalen tegen een stevige ploeg is niet evident. De invallers deden het overigens prima.'
 
Radeloos
 
Bij Oostende overheersten gevoelens van ontgoocheling, machteloosheid en woede. De schaapjes leken op het droge, maar Tienen liet niet zomaar begaan.
 
'Deze wedstrijd hadden we nooit uit handen mogen geven', stelde een zwaar aangeslagen trainer Kurt Bataille. 'We zijn na een schitterend begin helemaal teruggekropen. Voor de 3-2 gaat volgens mij een zuivere fout vooraf, maar dat mag geen excuus zijn. We hebben genoeg kansen gehad. Het zit ons echt niet mee.... je zou er radeloos van worden. Het wordt nu echt wel heel moeilijk.'
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Bel. OH Leuven
oefenwedstrijd
donderdag 27 februari - 20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Ontdek onze partnerbrochure