Hoogstraten VV - KVK Tienen: 0 - 1 Printervriendelijke versie

Het druilerige herfstweer voorkwam niet dat KVK prima van start ging op het zware veld van Hoogstraten. Na een mooie voorzet van Wanyberg kraakte Haroun zijn schot, maar de goed gevolgde Bangoura tikte de 0-1 onhoudbaar binnen. Enkele minuten later werd de doorgebroken Bangoura met de twee voeten vooruit onderuit gehaald door doelman Pauwels. Ref Meeus gaf onbegrijpelijk slechts geel.
 
KVK Tienen kreeg onder meer via Bangoura nog enkele kansen om de score uit te diepen. Toch was het doelman Hannes die voor de pauze nog twee keer moest uitpakken met een redding om de voorsprong te vrijwaren.
 
Ook in de tweede helft trok Tienen het laken naar zich toe. Bangoura, reeds gehavend in de eerste helft, moest nu het veld verlaten met een knieblessure. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe erg de Tiense spits eraan toe is. Opvallend was ook dat het spel alsmaar brutaler werd. Toch kregen zowel Blockx als Haroun nog kansen op de 0-2. 
 
Het tweede Tiense doelpunt bleef echter uit. Zoals altijd in dit soort wedstrijden krijg je het dan nog lastig in de slotfase, zeker als de scheidsrechter lang laat overspelen. Toch bleef doelman Hannes de rots in de branding op enkele hoge ballen van Hoogstraten. De Tiense overwinning, die reeds voor de pauze op zak had moeten zijn, was na drie lastige thuiswedstrijden eindelijk nog eens een feit.
 
KVK Tienen doet het de laatste weken op verplaatsing beter dan voor het eigen publiek. Na de overwinning op het kunstgras van Kelmis twee weken geleden, volgt een nieuwe driepunter bij Hoogstraten. Vrijdag ontvangt KVK in het eigen Bergéstadion K. Bocholt VV. Een bijzondere avond, want die avond genieten dames van een Ladies Night met tal van activiteiten. Ze krijgen ook gratis toegang.
 
Hoogstraten VV: Pauwels, Glenn Van der Linden, Jari Mariën (83' Alassan), Meyvis, Roy Van der Linden, Swaegers, Yoshi Mariën (74' Lauryssen), Van Huffel, Mauro, Meeuwis, Tilburgs.
KVK Tienen: Hannes, Putternaers, Vos, Verhamme, Grancea (86' Ly), Singh, Carton, Bangoura (50' Blockx), Willems, Wanyberg (74' Rubenschüh), Haroun
doelpunten: 23' Bangoura (0-1)
geel: Pauwels, Hannes, Carton, Singh, Roy Van der Linden, Mauro, Van Huffel
scheidsrechter: Laurens Meeus
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure