Hoogstraten VV - KVK Tienen: 0 - 1 Printervriendelijke versie

Het druilerige herfstweer voorkwam niet dat KVK prima van start ging op het zware veld van Hoogstraten. Na een mooie voorzet van Wanyberg kraakte Haroun zijn schot, maar de goed gevolgde Bangoura tikte de 0-1 onhoudbaar binnen. Enkele minuten later werd de doorgebroken Bangoura met de twee voeten vooruit onderuit gehaald door doelman Pauwels. Ref Meeus gaf onbegrijpelijk slechts geel.
 
KVK Tienen kreeg onder meer via Bangoura nog enkele kansen om de score uit te diepen. Toch was het doelman Hannes die voor de pauze nog twee keer moest uitpakken met een redding om de voorsprong te vrijwaren.
 
Ook in de tweede helft trok Tienen het laken naar zich toe. Bangoura, reeds gehavend in de eerste helft, moest nu het veld verlaten met een knieblessure. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe erg de Tiense spits eraan toe is. Opvallend was ook dat het spel alsmaar brutaler werd. Toch kregen zowel Blockx als Haroun nog kansen op de 0-2. 
 
Het tweede Tiense doelpunt bleef echter uit. Zoals altijd in dit soort wedstrijden krijg je het dan nog lastig in de slotfase, zeker als de scheidsrechter lang laat overspelen. Toch bleef doelman Hannes de rots in de branding op enkele hoge ballen van Hoogstraten. De Tiense overwinning, die reeds voor de pauze op zak had moeten zijn, was na drie lastige thuiswedstrijden eindelijk nog eens een feit.
 
KVK Tienen doet het de laatste weken op verplaatsing beter dan voor het eigen publiek. Na de overwinning op het kunstgras van Kelmis twee weken geleden, volgt een nieuwe driepunter bij Hoogstraten. Vrijdag ontvangt KVK in het eigen Bergéstadion K. Bocholt VV. Een bijzondere avond, want die avond genieten dames van een Ladies Night met tal van activiteiten. Ze krijgen ook gratis toegang.
 
Hoogstraten VV: Pauwels, Glenn Van der Linden, Jari Mariën (83' Alassan), Meyvis, Roy Van der Linden, Swaegers, Yoshi Mariën (74' Lauryssen), Van Huffel, Mauro, Meeuwis, Tilburgs.
KVK Tienen: Hannes, Putternaers, Vos, Verhamme, Grancea (86' Ly), Singh, Carton, Bangoura (50' Blockx), Willems, Wanyberg (74' Rubenschüh), Haroun
doelpunten: 23' Bangoura (0-1)
geel: Pauwels, Hannes, Carton, Singh, Roy Van der Linden, Mauro, Van Huffel
scheidsrechter: Laurens Meeus
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure