AS Eupen - KVK Tienen : 2 - 2 Printervriendelijke versie

Voor de rust viel er weinig opwindends te noteren. Beide ploegen pakten het erg voorzichtig aan en zorgden zelden voor doelgevaar. Tienen kon pas op het half uur voor het eerst dreigen. Smolders stak mooi door naar Belme die vanuit een scherpe hoek op de paal besloot. Kort voor rusten een eerste gevaarlijke fase voor de Tiense kooi. Gerits gooide zich echter gepast voor het schot van Lebe.


 Na de pauze nam de thuisploeg aanvankelijk het voortouw, al werd doelman Verbist nooit op de proef gesteld. Tienen liet zich niet onbetuigd en a en nam rond het uur zelfs het voortouw. Smolders kreeg de voet net niet lekker tegen het leder op aangeven van Hertoge. Een scherpe voorzet van Lacroix kon nog tijdig worden ontzet door Rentmeister. Het spel ging aardig op en neer. De bedrijvige Farssi bereikte ei zo na de vrijstaande Penga, maar Morreel kwam gepast tussenbeide. Aan de overzijde kreeg doelman Wins nu wél werk op te knappen. eerst gign hij goed plat op een laag schot van Lacroix, maar slechts enkele minuten later diende hij zich wel gewonnen te geven toen Bayock een voorzet van Smolders tegen de netten knikte. Smolders verdubbelde bijna de score met een afstandsschot na een knappe rush van Bayock. Eupen gooide alles in de schaal voor een laatste slotoffensief. En met succes.


 


Farssi zorgde met een laag schot voor de aansluitingstreffer. Tot overmaat van ramp bracht Keller via het been van Lunenburg de thuisploeg zelfs op voorsprong. Even leek het erop dat de Suikerploeg opnieuw puntenloos huiswaarts zou moeten keren. Dat was echter zonder Geebelen gerekend. Hij zorgde in de slotseconden voor de gelijkmaker door een voorzet van Bayock aan de eerste paal tegen de netten te werken.


 AS Eupen: Wins, Costoulas, Rentmeister, Penga, Lebe (58' Berrnardo), Keller, Bongard, Thijs, Farssi, Vinamont, Brüls (46' Regnier).
KVK Tienen: Verbist, Hertoge, Gerits (85' Karabulut), Lunenburg, Geebelen, Bayock, Verlaine, Lacroix, Smolders, Morreel, Belme.
doelpunten: 68' Bayock (0-1), 81' Farssi (1-1), 83' Keller (2-1), 90' Geebelen (2-2).
geel: Verlaine

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Bel. OH Leuven
oefenwedstrijd
donderdag 27 februari - 20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Ontdek onze partnerbrochure