AS Eupen - KVK Tienen : 2 - 2 Printervriendelijke versie

Voor de rust viel er weinig opwindends te noteren. Beide ploegen pakten het erg voorzichtig aan en zorgden zelden voor doelgevaar. Tienen kon pas op het half uur voor het eerst dreigen. Smolders stak mooi door naar Belme die vanuit een scherpe hoek op de paal besloot. Kort voor rusten een eerste gevaarlijke fase voor de Tiense kooi. Gerits gooide zich echter gepast voor het schot van Lebe.


 Na de pauze nam de thuisploeg aanvankelijk het voortouw, al werd doelman Verbist nooit op de proef gesteld. Tienen liet zich niet onbetuigd en a en nam rond het uur zelfs het voortouw. Smolders kreeg de voet net niet lekker tegen het leder op aangeven van Hertoge. Een scherpe voorzet van Lacroix kon nog tijdig worden ontzet door Rentmeister. Het spel ging aardig op en neer. De bedrijvige Farssi bereikte ei zo na de vrijstaande Penga, maar Morreel kwam gepast tussenbeide. Aan de overzijde kreeg doelman Wins nu wél werk op te knappen. eerst gign hij goed plat op een laag schot van Lacroix, maar slechts enkele minuten later diende hij zich wel gewonnen te geven toen Bayock een voorzet van Smolders tegen de netten knikte. Smolders verdubbelde bijna de score met een afstandsschot na een knappe rush van Bayock. Eupen gooide alles in de schaal voor een laatste slotoffensief. En met succes.


 


Farssi zorgde met een laag schot voor de aansluitingstreffer. Tot overmaat van ramp bracht Keller via het been van Lunenburg de thuisploeg zelfs op voorsprong. Even leek het erop dat de Suikerploeg opnieuw puntenloos huiswaarts zou moeten keren. Dat was echter zonder Geebelen gerekend. Hij zorgde in de slotseconden voor de gelijkmaker door een voorzet van Bayock aan de eerste paal tegen de netten te werken.


 AS Eupen: Wins, Costoulas, Rentmeister, Penga, Lebe (58' Berrnardo), Keller, Bongard, Thijs, Farssi, Vinamont, Brüls (46' Regnier).
KVK Tienen: Verbist, Hertoge, Gerits (85' Karabulut), Lunenburg, Geebelen, Bayock, Verlaine, Lacroix, Smolders, Morreel, Belme.
doelpunten: 68' Bayock (0-1), 81' Farssi (1-1), 83' Keller (2-1), 90' Geebelen (2-2).
geel: Verlaine

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
SC Hoegaarden
oefenwedstrijd
wo. 21 augustus - 20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Meeus (enkel) en Acke (schouder) zijn out voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Weeghmans is geschorst. Selectie: Mombaerts, Hannes, Claes, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne en Bourguignon

04/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure