Diangi Matusiwa versterkt Tiense aanvalslinie Printervriendelijke versie

KVK Tienen versterkt zich met de 25-jarige aanvaller Diangi Matusiwa (°21/12/1985, Luanda (Angola)). De Nederlander van Angolese afkomst was voor de winterstop actief bij de Cypriotische club Kinyras Peyias, maar verkreeg zijn vrijheid als speler omdat hij niet correct werd betaald.

Matusiwa streek in 1994 in Nederland neer en ging aan de slag bij amateurclub SV Argon met wie hij de Nederlandse kampioenstitel behaalde in het seizoen 2006-2007. Hij won dat jaar tevens de gouden schoen voor beste amateurvoetballer.
 
Met FC Omniworld debuteerde hij in de Nederlandse tweede klasse. In 29 duels scoorde hij 11 keer. Daarna voetbalde hij twee seizoenen bij Den Bosch, waar hij als vaste waarde in totaal 24 keer scoorde in 73 wedstrijden. KVK Tienen hoopt vanzelfsprekend dat Matusiwa met zijn torinstinct voor de nodige goals kan zorgen.
 
De aanvaller tekende een contract voor de rest van het seizoen met een optie op een extra seizoen. Indien de FIFA Matusiwa bij verdere administratieve verwerking niet als vrije speler beschouwt kan het contract alsnog worden opgeschort.
 
 

 

Label(s):

Diangi

Gisteren onze nieuwe spits Diangi aan het werk gezien in Oorbeek. Heeft een sterke indruk nagelaten. Hij is snel en weet te scoren. Ook de andere tester mocht er best wezen. Hopelijk is hij nu snel speelgerechtigd en lukt het ook in de competitie om te scoren. Samen met Biatour gaan we van dit duo nog genieten (hoop ik).

Diangi Matusiwa

Diangi is een goede speler met een neusje voor doelpunten , een fantastische vent voor de spelersgroep. Ik ken hem goed want ik heb Diangi 2 seizoenen meegemaakt bij FC Den Bosch. KVK Tienen kan aan Diangi veel plezier beleven , succes vriend , groetjes Chris vd Veeken

Diangi

wij supporters heten hem hartelijk, welkom en wensen hem vele goaltjes toe

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents, Jonathan Lusadusu, Yannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure