Diangi Matusiwa versterkt Tiense aanvalslinie Printervriendelijke versie

KVK Tienen versterkt zich met de 25-jarige aanvaller Diangi Matusiwa (°21/12/1985, Luanda (Angola)). De Nederlander van Angolese afkomst was voor de winterstop actief bij de Cypriotische club Kinyras Peyias, maar verkreeg zijn vrijheid als speler omdat hij niet correct werd betaald.

Matusiwa streek in 1994 in Nederland neer en ging aan de slag bij amateurclub SV Argon met wie hij de Nederlandse kampioenstitel behaalde in het seizoen 2006-2007. Hij won dat jaar tevens de gouden schoen voor beste amateurvoetballer.
 
Met FC Omniworld debuteerde hij in de Nederlandse tweede klasse. In 29 duels scoorde hij 11 keer. Daarna voetbalde hij twee seizoenen bij Den Bosch, waar hij als vaste waarde in totaal 24 keer scoorde in 73 wedstrijden. KVK Tienen hoopt vanzelfsprekend dat Matusiwa met zijn torinstinct voor de nodige goals kan zorgen.
 
De aanvaller tekende een contract voor de rest van het seizoen met een optie op een extra seizoen. Indien de FIFA Matusiwa bij verdere administratieve verwerking niet als vrije speler beschouwt kan het contract alsnog worden opgeschort.
 
 

 

Label(s):

Diangi

Gisteren onze nieuwe spits Diangi aan het werk gezien in Oorbeek. Heeft een sterke indruk nagelaten. Hij is snel en weet te scoren. Ook de andere tester mocht er best wezen. Hopelijk is hij nu snel speelgerechtigd en lukt het ook in de competitie om te scoren. Samen met Biatour gaan we van dit duo nog genieten (hoop ik).

Diangi Matusiwa

Diangi is een goede speler met een neusje voor doelpunten , een fantastische vent voor de spelersgroep. Ik ken hem goed want ik heb Diangi 2 seizoenen meegemaakt bij FC Den Bosch. KVK Tienen kan aan Diangi veel plezier beleven , succes vriend , groetjes Chris vd Veeken

Diangi

wij supporters heten hem hartelijk, welkom en wensen hem vele goaltjes toe

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure