Diangi Matusiwa versterkt Tiense aanvalslinie Printervriendelijke versie

KVK Tienen versterkt zich met de 25-jarige aanvaller Diangi Matusiwa (°21/12/1985, Luanda (Angola)). De Nederlander van Angolese afkomst was voor de winterstop actief bij de Cypriotische club Kinyras Peyias, maar verkreeg zijn vrijheid als speler omdat hij niet correct werd betaald.

Matusiwa streek in 1994 in Nederland neer en ging aan de slag bij amateurclub SV Argon met wie hij de Nederlandse kampioenstitel behaalde in het seizoen 2006-2007. Hij won dat jaar tevens de gouden schoen voor beste amateurvoetballer.
 
Met FC Omniworld debuteerde hij in de Nederlandse tweede klasse. In 29 duels scoorde hij 11 keer. Daarna voetbalde hij twee seizoenen bij Den Bosch, waar hij als vaste waarde in totaal 24 keer scoorde in 73 wedstrijden. KVK Tienen hoopt vanzelfsprekend dat Matusiwa met zijn torinstinct voor de nodige goals kan zorgen.
 
De aanvaller tekende een contract voor de rest van het seizoen met een optie op een extra seizoen. Indien de FIFA Matusiwa bij verdere administratieve verwerking niet als vrije speler beschouwt kan het contract alsnog worden opgeschort.
 
 

 

Label(s):

Diangi

Gisteren onze nieuwe spits Diangi aan het werk gezien in Oorbeek. Heeft een sterke indruk nagelaten. Hij is snel en weet te scoren. Ook de andere tester mocht er best wezen. Hopelijk is hij nu snel speelgerechtigd en lukt het ook in de competitie om te scoren. Samen met Biatour gaan we van dit duo nog genieten (hoop ik).

Diangi Matusiwa

Diangi is een goede speler met een neusje voor doelpunten , een fantastische vent voor de spelersgroep. Ik ken hem goed want ik heb Diangi 2 seizoenen meegemaakt bij FC Den Bosch. KVK Tienen kan aan Diangi veel plezier beleven , succes vriend , groetjes Chris vd Veeken

Diangi

wij supporters heten hem hartelijk, welkom en wensen hem vele goaltjes toe

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Diegem Sport
1 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure