B.v.B.: KVKT - KM Torhout 1992 : 3- 1 Printervriendelijke versie

Daniël Nassen had zijn spelers vooraf gewaarschuwd. Torhout was vooral een stevige tegenstander die men geenszins zou mogen onderschatten wilde men doorstoten tot de volgende ronde.


 


De wedstrijd begon dan ook vrij evenwichtig. Het eerste gevaar kwam zelfs van bezoekende zijde. Hoornaert bediende Prinsier wiens uithaal werd overgetikt door doelman Verbist. Aan de overzijde werd een doelpunt van Karabulut afgekeurd voor buitenspel, maar enkele minuten later kon Tienen de score toch openen. Belme schakelde zijn belager uit en trapte de bal netjes in de verste hoek. Verlaine kreeg het vizier niet scherp na mooi samenspel tussen Geebelen en Bayock. Op slag van rusten kwamen de bezoekers erg dicht bij de gelijkmaker. Een afstandsschot van Hoornaert ging op de paal en Verbist stond paraat op de pegel van Yde. Delrue schoot in de herneming voorlangs.


 Na de pauze kon Karabulut de score verdubbelen toen hij zich mooi wegdraaide en droog in de rechterbenedenhoek knalde. Even later besloot hij een counter met een schot dat nipt voorlangs ging. Het laatste half uur was er eentje dat op z'n minst als opmerkelijk kon worden omschreven. Het begon met een overduidelijke strafschopfout op Geebelen waarvoor scheidsrechter Efong Nzolo de ogen sloot. Even later verbijstering alom toen een vrije trap door Torhout mocht worden genomen zonder dat de bal stil lag en zonder dat er duidelijk sprake was van een spelhervatting, en dit terwijl de scheidsrechter de Tiense spelers er anderzijds herhaaldelijk op had gewezen dat een vrije trap slechts mocht worden gegeven na zijn signaal. Maar niet getreurd. Vrijwel onmiddellijk speelde Lacroix de bezoekende verdediging op een hoopje en kon Geebelen de geruststellende 3-1 aantekenen. Toen hij met een handgebaar richting oor verwees naar de onsportieve opmerkingen waarmee het centrale verdedigingsduo zowat de hele wedstrijd lang de Tiense spitsen had belegerd sloegen bij de bezoekers de stoppen door. Prinsier mocht met een tweede gele kaart vroegtijdig naar de kant. Voor de Tiense spelers was het vooral een kwestie de aanslagen van de bezoekers te ontwijken. Zo kregen de enkels van Karabulut en Lacroix het zwaar te verduren. De onstemde thuissupporters zagen hoe een onmachtige scheidsrechter gelukkig snel een einde aan de wedstrijd maakte.


 Meteen de kwalificatie voor de Suikerploeg die sinds lang nog eens doorstoot naar de 1/16de finales in de Beker! Woensdag weten we wie de volgende tegenstander wordt.


 


KVK Tienen: Verbist, Hertoge, Belme, Ben Ali, Morreel, Geebelen, Bayock, Gerits, Lunenburg, Karabulut, Verlaine.
Torhout 1992 KM: David, Colpaert, Moyaert, Pecqueux, Dewaele, Yde, Delrue, Boydens, Baert, Prinsier, Paravizzini.
doelpunten: 23' Belme (1-0), 55' Karabulut (2-0), 84' Pecqueux (2-1), 85' Geebelen (3-1).
geel:Colpaert, Moyaert, Hertoge.
rood: Prinsier (2 x geel)

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Bel. OH Leuven
oefenwedstrijd
donderdag 27 februari - 20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Ontdek onze partnerbrochure