B.v.B.: KVKT - KM Torhout 1992 : 3- 1 Printervriendelijke versie

Daniël Nassen had zijn spelers vooraf gewaarschuwd. Torhout was vooral een stevige tegenstander die men geenszins zou mogen onderschatten wilde men doorstoten tot de volgende ronde.


 


De wedstrijd begon dan ook vrij evenwichtig. Het eerste gevaar kwam zelfs van bezoekende zijde. Hoornaert bediende Prinsier wiens uithaal werd overgetikt door doelman Verbist. Aan de overzijde werd een doelpunt van Karabulut afgekeurd voor buitenspel, maar enkele minuten later kon Tienen de score toch openen. Belme schakelde zijn belager uit en trapte de bal netjes in de verste hoek. Verlaine kreeg het vizier niet scherp na mooi samenspel tussen Geebelen en Bayock. Op slag van rusten kwamen de bezoekers erg dicht bij de gelijkmaker. Een afstandsschot van Hoornaert ging op de paal en Verbist stond paraat op de pegel van Yde. Delrue schoot in de herneming voorlangs.


 Na de pauze kon Karabulut de score verdubbelen toen hij zich mooi wegdraaide en droog in de rechterbenedenhoek knalde. Even later besloot hij een counter met een schot dat nipt voorlangs ging. Het laatste half uur was er eentje dat op z'n minst als opmerkelijk kon worden omschreven. Het begon met een overduidelijke strafschopfout op Geebelen waarvoor scheidsrechter Efong Nzolo de ogen sloot. Even later verbijstering alom toen een vrije trap door Torhout mocht worden genomen zonder dat de bal stil lag en zonder dat er duidelijk sprake was van een spelhervatting, en dit terwijl de scheidsrechter de Tiense spelers er anderzijds herhaaldelijk op had gewezen dat een vrije trap slechts mocht worden gegeven na zijn signaal. Maar niet getreurd. Vrijwel onmiddellijk speelde Lacroix de bezoekende verdediging op een hoopje en kon Geebelen de geruststellende 3-1 aantekenen. Toen hij met een handgebaar richting oor verwees naar de onsportieve opmerkingen waarmee het centrale verdedigingsduo zowat de hele wedstrijd lang de Tiense spitsen had belegerd sloegen bij de bezoekers de stoppen door. Prinsier mocht met een tweede gele kaart vroegtijdig naar de kant. Voor de Tiense spelers was het vooral een kwestie de aanslagen van de bezoekers te ontwijken. Zo kregen de enkels van Karabulut en Lacroix het zwaar te verduren. De onstemde thuissupporters zagen hoe een onmachtige scheidsrechter gelukkig snel een einde aan de wedstrijd maakte.


 Meteen de kwalificatie voor de Suikerploeg die sinds lang nog eens doorstoot naar de 1/16de finales in de Beker! Woensdag weten we wie de volgende tegenstander wordt.


 


KVK Tienen: Verbist, Hertoge, Belme, Ben Ali, Morreel, Geebelen, Bayock, Gerits, Lunenburg, Karabulut, Verlaine.
Torhout 1992 KM: David, Colpaert, Moyaert, Pecqueux, Dewaele, Yde, Delrue, Boydens, Baert, Prinsier, Paravizzini.
doelpunten: 23' Belme (1-0), 55' Karabulut (2-0), 84' Pecqueux (2-1), 85' Geebelen (3-1).
geel:Colpaert, Moyaert, Hertoge.
rood: Prinsier (2 x geel)

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Graag tot in de
voorbereiding!
Bestel voor 21/8 je extra voordelig
abonnement inclusief gratis footlunch!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen, Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth, Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Meeus (enkel) en Acke (schouder) zijn out voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Weeghmans is geschorst. Selectie: Mombaerts, Hannes, Claes, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne en Bourguignon

04/05/2019

Kapitein Hannes Meeus is geblesseerd aan de enkel en is ook geel geschorst voor de uitwedstrijd op het veld van Termien. Doelman Hannes heeft de training voorzichtig hervat. Lambrecth heeft sinusitis. Doelman Nijsen ondergaat een meniscusoperatie. Selectie: Mombaerts, Singh, A. Vos, J. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Calgan, Convents, Bourguignon, Acke en Dirix.

27/04/2019

Trainer Jo Claes kan bij KVK Wellen geen beroep doen op Hannes, Nijsen en Cabumi. Lambrecth is terug aan het meetrainen en Bourguignon is inzetbaar. Acke was grieperig. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke (?) en Bourguignon.

13/04/2019
Voor de wedstrijd tegen KFC Helson Helchteren doet trainer Claes een beroep op de spelers die vorige week de titel pakten. Enkel Bogaerts is terug van de partij. Bourguignon is op verplichte schooluitstap. Na de wedstrijd bouwen we een kampioenenfeestje in de kantine. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke.
06/04/2019
Jonas Bogaerts is geel geschorst voor de wedstrijd op het veld van KFC Houtvenne. Didier Cabumi en Dylan Lambrecth zijn nog steeds onbeschikbaar. Doelman Hannes hervat bij de beloften. Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. Bij gelijkspel of winst is KVK Tienen kampioen en volgt een titelfeestje op de Veemarkt. De spelersbus wordt dan verwacht rond 23 uur.
 
30/03/2019

Cabumi (patellapees), Lambrecth (hamstrings) en keeper Hannes blijven zijn nog niet beschikbaar voor de wedstrijd op eigen veld tegen KFC Esperanza Pelt, al hebben de laatste twee dan de trainingen hervat. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne.

23/03/2019

Doelman Hannes (adductoren), Cabumi (patellapees) en Lambrecth (hamstrings) geraken niet fit voor de wedstrijd op het veld van KSV Bornem. Ook Alexander Vos is onzeker. Zijn wonde boven de enkel is nog niet geheeld. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos (?), J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. De aftrap wordt gegeven door minister Koen Van den Heuvel, Bornemnaar en partner van Tiens burgemeester Katrien Partyka.

16/03/2019

Voor doelman Arthur Hannes komt de wedstrijd tegen K. Ternesse VV te vroeg. Matterne (knie) geraakt wel fit. Cabumi (patellapees) en Lambrecth (hamstrings) zijn twijfelachtig. De selectie van trainer Jo Claes: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Cabumi (?), Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Singh, Dirix, Lambrecth (?), Lusadusu en Matterne. 

09/03/2019

Op woensdag 13 maart oefenen de beloften in het Bergéstadion tegen KVC Houtem-Oplinter. Aftrap om 20.30 uur.

09/03/2019

Ontdek onze partnerbrochure