B.v.B.: KVK TIENEN - FLEURUS-LAMBUSART : 4- 0 Printervriendelijke versie

In tegenstelling tot eersteprovincialer Oostnieuwkerke ging vierdeklasser Fleurs-Lambusart-Heppignies wel makkelijk voor de bijl in de vierde ronde van de Beker van België. Ben Ali zorgde voor de eerste dreiging, maar de bezoekende doelman kende een problemen met zijn schot.


 


Na iets meer dan tien minuten wel succes voor de Suikerploeg, want Geebelen rondde koel af op aangeven van spitsmaatje Karabulut. Enkele minuten later keerden de Tiense spitsen de rollen om: Geebelen legde mooi klaar voor Karabulut die aan de tweede paal de score kon verdubbelen. Voor de pauze konden de bezoekers niet meer dreigen. Ook voor de thuisploeg waren de kansen schaars. Geebelen kopte op aangeven van Karabulut nog in de handen van de doelman.


 Na de koffie bleef Tienen de betere ploeg. Een poging van Belme week af op een bezoekende speler en Geebelen kon er net niet bij. Alain Van Buyten ('de broer van'), zorgde voor bescheiden weerwerk en kopte naast. Ook Geebelen was dicht bij een tweede doelpunt toen hij de bal uit stand slechts centimeters naast de staak mikte. In de slotfase nam Tienen duidelijk het voortouw. Bayock besloot nog op de paal, maar toen Ben Ali zijn kans waagde ging de bal via een speler van Fleurus tegen de netten.


 


Geebelen profiteerde van een lange uittrap van Verbist, passeerde vlot langde de flaterende doelman Lardin en tekende voor de 4-0. Een poging van Morreel werd in de slotfase van de lijn gekeerd. Kortom, een verdiende overwinning van de Suikerploeg die zondag in de volgende ronde van de Beker van België derdeklasser Torhout ontvangt. Meteen ook een behoorlijke repetitie voor de openingswedstrijd van de competitie tegen Red Star Waasland aanstaande woensdag.


 KVK Tienen: Verbist, Hertoge, Lunenburg, Morreel, Buvé (46' Gielen), Gerits, Belme (73' Da Silva), Ben Ali, Geebelen, Bayock (73' Copel), Karabulut.
Doelpunten: 11' Geebelen (1-0), 22' Karabulut (2-0), 64' Ben Ali (3-0), 70' Geebelen (4-0).

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

RFC Perwez
KVK Tienen
woensdag 12 augustus
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure