B.v.B.: KVK TIENEN - FLEURUS-LAMBUSART : 4- 0 Printervriendelijke versie

In tegenstelling tot eersteprovincialer Oostnieuwkerke ging vierdeklasser Fleurs-Lambusart-Heppignies wel makkelijk voor de bijl in de vierde ronde van de Beker van België. Ben Ali zorgde voor de eerste dreiging, maar de bezoekende doelman kende een problemen met zijn schot.


 


Na iets meer dan tien minuten wel succes voor de Suikerploeg, want Geebelen rondde koel af op aangeven van spitsmaatje Karabulut. Enkele minuten later keerden de Tiense spitsen de rollen om: Geebelen legde mooi klaar voor Karabulut die aan de tweede paal de score kon verdubbelen. Voor de pauze konden de bezoekers niet meer dreigen. Ook voor de thuisploeg waren de kansen schaars. Geebelen kopte op aangeven van Karabulut nog in de handen van de doelman.


 Na de koffie bleef Tienen de betere ploeg. Een poging van Belme week af op een bezoekende speler en Geebelen kon er net niet bij. Alain Van Buyten ('de broer van'), zorgde voor bescheiden weerwerk en kopte naast. Ook Geebelen was dicht bij een tweede doelpunt toen hij de bal uit stand slechts centimeters naast de staak mikte. In de slotfase nam Tienen duidelijk het voortouw. Bayock besloot nog op de paal, maar toen Ben Ali zijn kans waagde ging de bal via een speler van Fleurus tegen de netten.


 


Geebelen profiteerde van een lange uittrap van Verbist, passeerde vlot langde de flaterende doelman Lardin en tekende voor de 4-0. Een poging van Morreel werd in de slotfase van de lijn gekeerd. Kortom, een verdiende overwinning van de Suikerploeg die zondag in de volgende ronde van de Beker van België derdeklasser Torhout ontvangt. Meteen ook een behoorlijke repetitie voor de openingswedstrijd van de competitie tegen Red Star Waasland aanstaande woensdag.


 KVK Tienen: Verbist, Hertoge, Lunenburg, Morreel, Buvé (46' Gielen), Gerits, Belme (73' Da Silva), Ben Ali, Geebelen, Bayock (73' Copel), Karabulut.
Doelpunten: 11' Geebelen (1-0), 22' Karabulut (2-0), 64' Ben Ali (3-0), 70' Geebelen (4-0).

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Diegem Sport
1 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure