Beloften KVKT - Antwerp FC: 1-1 Printervriendelijke versie

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen kwam Antwerp FC afgezakt naar het Bergéstadion. Trainer Vandenbosch werd in de bloemetjes gezet door zijn spelers voor aanvang van de wedstrijd. Met letters op de T-shirts vormden enkele kinderen die mee het veld opliepen de boodschap ‘Bedankt Bossie’.
 
Tienen begon goed aan de wedstrijd en zorgde voor de eerste kans van de wedstrijd. Het schot van Winnen belandde in hoekschop. Na een goed kwartier spelen kwam Antwerp met twee doelkansen aanzetten. Een afvallende bal belandde naast doel. Bij de tweede kans kwam Van Impe goed uit doel en voorkwam een doelpunt. Even later veroverde Knops de bal in het strafschopgebied van de tegenstander, maar de doelman was bij de pinken. Winnen haalde nog een keer stevig uit met een schot. De doelman loste en Vrancken was goed gevolgd. De Antwerpse doelman herstelde zich en pakte klemvast. In de 40e minuut was het wel raak voor Tienen. Knops werd gelanceerd op de linkerflank en rondde af met een mooi doelpunt. Met een 1-0 voorsprong gingen we de rust in.
 
Antwerp zorgde in de beginfase van de tweede helft voor wat meer druk. Niet veel later was de aansluitingstreffer een feit na een mooie aanval van de bezoekers. Deverdenne kwam vervolgens dicht bij een doelpunt, maar de scheidsrechter gaf buitenspel aan. Tienen probeerde nu vooral gevaar te creëren vanuit de stilstaande fase, maar oogstte hier voorlopig weinig succes mee. In de laatste tien minuten drukten onze jongens de gaspedaal nog een laatste keer in. El Hajli schoot nog van ver op doel, de doelman ging goed plat. De Tiense beloften sloten het seizoen bijgevolg af met een 1-1 gelijkspel.

Proficiat aan alle spelers, trainer en afgevaardigden voor het mooie seizoen!
 
KVK Tienen: Van Impe, Hias, Vanherberghen, Hendrickx, Vanderstukken, Deverdenne (68’ El Hajli), Vanderweyden, Knops, Winnen, Schepmans (75’ Wouters), Polfliet (35’ Vrancken)
Doelpunten: 40’ Knops (1-0)
 
Verslag door Astrid Hendrickx
 

Trainer Filip Vandenbosch werd bij zijn laatste wedstrijd als beloftentrainer in de bloemetjes gezet.


Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure