Beker van België: K. Olsa Brakel - KVK Tienen: 2 - 1 Printervriendelijke versie

KVK Tienen en thuisploeg K. Olsa Brakel (derde klasse A) maakten er een zeer genietbare bekerpartij van.
 
De thuisploeg ging snel van start, maar buiten twee afgeblokte afstandsschoten van Haezebroeck kwam Brakel niet. Op het kwartier herstelde Tienen het evenwicht en werd het meteen gevaarlijk. Na een combinatie tussen Haroun en Bangoura schoot de Tiense spits net naast de kruising. Ly en Boulatiour probeerden het van net buiten het strafschopgebied. Beiden stuitten een attente Deprez.
 
Olsa reageerde met een schot in de draai van Mathias Vanden Berghe. Met de rust in zicht kon Delie zich alleen doorzetten na slecht uitverdedigen. Hij besloot echter over. Aan de overzijde pakte Ly tegen zijn ex-ploeg uit met een stevige knal. Weer bracht Deprez redding.
 
Leroy toverde in de tweede helft een mooie actie uit zijn hoed, maar werd net op tijd afstopt. Tienen dreigde opnieuw vanop afstand via Grancea.
 
Een kwartier voor tijd viel het doelpunt dan toch. Na een scherpe corner van Leroy kopte Désire raak. Amper twee minuten later bracht de ingevallen Mathei, ook op hoekschop, simpel de bordjes in evenwicht. Toen iedereen zich opmaakte voor strafschoppen trapte Kjell Knipping een makkelijk toegekende vrije trap droogjes binnen. KVK Tienen mist zo een bekertreffen tegen tweedeklasser KSK Heist en kan zich ten volle op de competitie concentreren. 
 
K. Olsa Brakel: Deprez, Knipping Kjell, Knipping Kaj (43’ Moreels), Merckaert, Désire, Haezebroeck, Van den Berghe K., Van Waeyenberghe, Vanden Berghe M., Delie (65’ De Langhe)
KVK Tienen: De Wolf, Puttenaers, Vos, Verhamme, Boulatouir, Roosbeek, Grancea, Ly (87’ Willems), Singh, Bangoura (72’ Mathei), Haroun (70’ Nulens).
Doelpunten: 77’ Désire (1-0), 79’ Mathei (1-1), 93’ Kjell Knipping.
Geel: Singh, Merckaert, Boulatouir.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Eppegem
oefenwedstrijd
zo. 25 augustus - 15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure