Antwerp FC - KVKT : 5 - 1 Printervriendelijke versie

Voor de eerste van twee uitwedstrijden trok de Suikerploeg naar Antwerpen. Trainer Nassen bracht de wederoptredende Triantafillidis, Gielen en De Silva aan de aftrap. In de aanvangsfase van de partij kwam de thuisploeg het meest nadrukkelijk aandringen. Dong schoot over na een actie van Campbell en ook Olguin kreeg zijn vizier niet scherpgesteld. Souleymane kon na 17 minuten de score openenen toen hij ongehinderd door de Tiense verdediging mocht sluipen. Hij stifte de bal over doelman Verbist tegen de netten. Buvé was even later niet opgewassen tegen Olguin, maar zijn poging vanuit de zestien ging gelukkig een metertje over. Minder dan tien minuten na de openingstreffer verkeek doelman Verbist zich op een botsend afstandsschot van Souleymane.


 


Meteen 2-0 en het vooruitzicht op een moeilijke avond. Maar Tienen herpakte zich. Een oprukkende Bayock besloot slechts een metertje naast en ook een vrije trap van Triantafillidis zorgde voor dreiging. De grootste kans op de aansluitingstreffer was er op slag van rusten. Doelman Ristovic had een wereldsave in huis om het schot van Geebelen na een hoekschop van de doellijn te keren. Een poging van Bayock ging nog nipt voorlangs.


 In het vierde kwartier drukte Tienen het gaspedaal in. De bal ging nu vlotjes rond op de Antwerpse helft. Een mooi afstandsschot van Lunenburg werd door doelman Ristovic overgetikt. Geebelen kreeg zijn schot niet binnen het kader na een voorzet van De Silva. Een ongedekte Lacroix was wel bij de pinken en legde een voorzet van Belme koelbloedig tegen de netten.


 De aansluitingstreffer schudde de thuisploeg meteen wakker. Olguin knalde op de kruising en Buvé haalde de rebound nog net van de doellijn. De Tiense verdediging kraakte onder het powerplay van Antwerp. Zowat iedere aanval zorgde voor doelgevaar. Een pegel van Campbell verdween via de onderkant van de lat over de doellijn. Olguin dikte aan tot 4-1 met een stifter over Verbiest. Aan de overzijde toonde doelman Ristovic nog attent op een schot van de ingevallen Copel, maar het was Di Gregorio die veel te makkelijk de te zware 5-1 eindcijfers op het scorebord zette. Bayock vergat in de slotminuut nog te milderen en besloot van dichtbij in het zijnet.


 KVK Tienen: Verbist, Gerits, Lunenburg, Triantafillidis (71' Copel), Buvé, Gielen (79' Hertoge), Lacroix (77' Smolders), De Silva, Bayock, Belme, Geebelen.
R. Antwerp FC: Ristovic, Hilton, Cisse, Di Gregorio, Dong (65' Verjans), Olguin, Simpson, Verbiest, Evans, Campbell (80' Tomsin), Souleymane (85' Baert).
doelpunten: 17' Campbell (1-0), 25' Souleymane (2-0), 60' Lacroix (2-1), 64' Campbell (3-1), 76' Olguin (4-1), 80' Di Gregorio (5-1).
geel: Gielen
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Graag tot in de
voorbereiding!
Bestel voor 21/8 je extra voordelig
abonnement inclusief gratis footlunch!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen, Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth, Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Meeus (enkel) en Acke (schouder) zijn out voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Weeghmans is geschorst. Selectie: Mombaerts, Hannes, Claes, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne en Bourguignon

04/05/2019

Kapitein Hannes Meeus is geblesseerd aan de enkel en is ook geel geschorst voor de uitwedstrijd op het veld van Termien. Doelman Hannes heeft de training voorzichtig hervat. Lambrecth heeft sinusitis. Doelman Nijsen ondergaat een meniscusoperatie. Selectie: Mombaerts, Singh, A. Vos, J. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Calgan, Convents, Bourguignon, Acke en Dirix.

27/04/2019

Trainer Jo Claes kan bij KVK Wellen geen beroep doen op Hannes, Nijsen en Cabumi. Lambrecth is terug aan het meetrainen en Bourguignon is inzetbaar. Acke was grieperig. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke (?) en Bourguignon.

13/04/2019
Voor de wedstrijd tegen KFC Helson Helchteren doet trainer Claes een beroep op de spelers die vorige week de titel pakten. Enkel Bogaerts is terug van de partij. Bourguignon is op verplichte schooluitstap. Na de wedstrijd bouwen we een kampioenenfeestje in de kantine. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke.
06/04/2019
Jonas Bogaerts is geel geschorst voor de wedstrijd op het veld van KFC Houtvenne. Didier Cabumi en Dylan Lambrecth zijn nog steeds onbeschikbaar. Doelman Hannes hervat bij de beloften. Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. Bij gelijkspel of winst is KVK Tienen kampioen en volgt een titelfeestje op de Veemarkt. De spelersbus wordt dan verwacht rond 23 uur.
 
30/03/2019

Cabumi (patellapees), Lambrecth (hamstrings) en keeper Hannes blijven zijn nog niet beschikbaar voor de wedstrijd op eigen veld tegen KFC Esperanza Pelt, al hebben de laatste twee dan de trainingen hervat. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne.

23/03/2019

Doelman Hannes (adductoren), Cabumi (patellapees) en Lambrecth (hamstrings) geraken niet fit voor de wedstrijd op het veld van KSV Bornem. Ook Alexander Vos is onzeker. Zijn wonde boven de enkel is nog niet geheeld. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos (?), J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. De aftrap wordt gegeven door minister Koen Van den Heuvel, Bornemnaar en partner van Tiens burgemeester Katrien Partyka.

16/03/2019

Voor doelman Arthur Hannes komt de wedstrijd tegen K. Ternesse VV te vroeg. Matterne (knie) geraakt wel fit. Cabumi (patellapees) en Lambrecth (hamstrings) zijn twijfelachtig. De selectie van trainer Jo Claes: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Cabumi (?), Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Singh, Dirix, Lambrecth (?), Lusadusu en Matterne. 

09/03/2019

Op woensdag 13 maart oefenen de beloften in het Bergéstadion tegen KVC Houtem-Oplinter. Aftrap om 20.30 uur.

09/03/2019

Ontdek onze partnerbrochure