Antwerp FC - KVKT : 5 - 1 Printervriendelijke versie

Voor de eerste van twee uitwedstrijden trok de Suikerploeg naar Antwerpen. Trainer Nassen bracht de wederoptredende Triantafillidis, Gielen en De Silva aan de aftrap. In de aanvangsfase van de partij kwam de thuisploeg het meest nadrukkelijk aandringen. Dong schoot over na een actie van Campbell en ook Olguin kreeg zijn vizier niet scherpgesteld. Souleymane kon na 17 minuten de score openenen toen hij ongehinderd door de Tiense verdediging mocht sluipen. Hij stifte de bal over doelman Verbist tegen de netten. Buvé was even later niet opgewassen tegen Olguin, maar zijn poging vanuit de zestien ging gelukkig een metertje over. Minder dan tien minuten na de openingstreffer verkeek doelman Verbist zich op een botsend afstandsschot van Souleymane.


 


Meteen 2-0 en het vooruitzicht op een moeilijke avond. Maar Tienen herpakte zich. Een oprukkende Bayock besloot slechts een metertje naast en ook een vrije trap van Triantafillidis zorgde voor dreiging. De grootste kans op de aansluitingstreffer was er op slag van rusten. Doelman Ristovic had een wereldsave in huis om het schot van Geebelen na een hoekschop van de doellijn te keren. Een poging van Bayock ging nog nipt voorlangs.


 In het vierde kwartier drukte Tienen het gaspedaal in. De bal ging nu vlotjes rond op de Antwerpse helft. Een mooi afstandsschot van Lunenburg werd door doelman Ristovic overgetikt. Geebelen kreeg zijn schot niet binnen het kader na een voorzet van De Silva. Een ongedekte Lacroix was wel bij de pinken en legde een voorzet van Belme koelbloedig tegen de netten.


 De aansluitingstreffer schudde de thuisploeg meteen wakker. Olguin knalde op de kruising en Buvé haalde de rebound nog net van de doellijn. De Tiense verdediging kraakte onder het powerplay van Antwerp. Zowat iedere aanval zorgde voor doelgevaar. Een pegel van Campbell verdween via de onderkant van de lat over de doellijn. Olguin dikte aan tot 4-1 met een stifter over Verbiest. Aan de overzijde toonde doelman Ristovic nog attent op een schot van de ingevallen Copel, maar het was Di Gregorio die veel te makkelijk de te zware 5-1 eindcijfers op het scorebord zette. Bayock vergat in de slotminuut nog te milderen en besloot van dichtbij in het zijnet.


 KVK Tienen: Verbist, Gerits, Lunenburg, Triantafillidis (71' Copel), Buvé, Gielen (79' Hertoge), Lacroix (77' Smolders), De Silva, Bayock, Belme, Geebelen.
R. Antwerp FC: Ristovic, Hilton, Cisse, Di Gregorio, Dong (65' Verjans), Olguin, Simpson, Verbiest, Evans, Campbell (80' Tomsin), Souleymane (85' Baert).
doelpunten: 17' Campbell (1-0), 25' Souleymane (2-0), 60' Lacroix (2-1), 64' Campbell (3-1), 76' Olguin (4-1), 80' Di Gregorio (5-1).
geel: Gielen
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Bel. OH Leuven
oefenwedstrijd
donderdag 27 februari - 20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Ontdek onze partnerbrochure