Antwerp FC - KVKT : 5 - 1 Printervriendelijke versie

Voor de eerste van twee uitwedstrijden trok de Suikerploeg naar Antwerpen. Trainer Nassen bracht de wederoptredende Triantafillidis, Gielen en De Silva aan de aftrap. In de aanvangsfase van de partij kwam de thuisploeg het meest nadrukkelijk aandringen. Dong schoot over na een actie van Campbell en ook Olguin kreeg zijn vizier niet scherpgesteld. Souleymane kon na 17 minuten de score openenen toen hij ongehinderd door de Tiense verdediging mocht sluipen. Hij stifte de bal over doelman Verbist tegen de netten. Buvé was even later niet opgewassen tegen Olguin, maar zijn poging vanuit de zestien ging gelukkig een metertje over. Minder dan tien minuten na de openingstreffer verkeek doelman Verbist zich op een botsend afstandsschot van Souleymane.


 


Meteen 2-0 en het vooruitzicht op een moeilijke avond. Maar Tienen herpakte zich. Een oprukkende Bayock besloot slechts een metertje naast en ook een vrije trap van Triantafillidis zorgde voor dreiging. De grootste kans op de aansluitingstreffer was er op slag van rusten. Doelman Ristovic had een wereldsave in huis om het schot van Geebelen na een hoekschop van de doellijn te keren. Een poging van Bayock ging nog nipt voorlangs.


 In het vierde kwartier drukte Tienen het gaspedaal in. De bal ging nu vlotjes rond op de Antwerpse helft. Een mooi afstandsschot van Lunenburg werd door doelman Ristovic overgetikt. Geebelen kreeg zijn schot niet binnen het kader na een voorzet van De Silva. Een ongedekte Lacroix was wel bij de pinken en legde een voorzet van Belme koelbloedig tegen de netten.


 De aansluitingstreffer schudde de thuisploeg meteen wakker. Olguin knalde op de kruising en Buvé haalde de rebound nog net van de doellijn. De Tiense verdediging kraakte onder het powerplay van Antwerp. Zowat iedere aanval zorgde voor doelgevaar. Een pegel van Campbell verdween via de onderkant van de lat over de doellijn. Olguin dikte aan tot 4-1 met een stifter over Verbiest. Aan de overzijde toonde doelman Ristovic nog attent op een schot van de ingevallen Copel, maar het was Di Gregorio die veel te makkelijk de te zware 5-1 eindcijfers op het scorebord zette. Bayock vergat in de slotminuut nog te milderen en besloot van dichtbij in het zijnet.


 KVK Tienen: Verbist, Gerits, Lunenburg, Triantafillidis (71' Copel), Buvé, Gielen (79' Hertoge), Lacroix (77' Smolders), De Silva, Bayock, Belme, Geebelen.
R. Antwerp FC: Ristovic, Hilton, Cisse, Di Gregorio, Dong (65' Verjans), Olguin, Simpson, Verbiest, Evans, Campbell (80' Tomsin), Souleymane (85' Baert).
doelpunten: 17' Campbell (1-0), 25' Souleymane (2-0), 60' Lacroix (2-1), 64' Campbell (3-1), 76' Olguin (4-1), 80' Di Gregorio (5-1).
geel: Gielen
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Diegem Sport
1 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure